Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
zFolwarku wrote:Madziara, nie sądzę szczerze mówiąc by to było zagnieżdżenie Jedyne co mnie zdziwiło to, że (pardon za opis) było bardzo duzo sluzu i malo krwi. Ale widze, ze to nie skonczylo sie jeszcze wiec @ jutro bedzie juz w pełni
to tj ja nie czuję xD -
nick nieaktualnyMagduullina wrote:sua aaaa to forum jest magiczne a ja jeszcze chucham takze życzę całym sercem żeby były 2 kreseczki na ciążowym!
Rosax i Magdullinaa oj raczej dwóch kresek na ciazowym z tego nie będzie Mój organizm wariuje jak widać.
Madziara no czas i pora zapewne już gdzieś wcześniej pisałaś ale jakie macie wybrane imiona???
zFolwarku wiec czekamy do jutraMagduullina lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny, jeśli można to chętnie dołączę do wątku. Widzę, że u Was dużo się dzieje i starania idą " pełną parą "
My z mężem od tego miesiąca zaczynamy starania. Od razu ze wspomaganiem bo już od dawna wiem, jakie mam problemy. Biorę Euthyrox na tarczycę i bromergon na obniżenie prolaktyny. Niestety nie miałam owulacji, więc w tym cyklu biorę clostilbegyt. Dzisiaj kupiłam pregnyl i jutro znowu monitoring. Jeśli pęcherzyk osiągnie 18 mm, to dostanę pregnyl na pęknięcie Martwi mnie tylko cieńkie endometriumbeatum, Magduullina lubią tę wiadomość
-
sua wrote:Madziara no czas i pora zapewne już gdzieś wcześniej pisałaś ale jakie macie wybrane imiona???
Nie pisałam chyba, a jeśli tak to dawno My imiona mamy wybrane od bardzo, bardzo dawna, zanim jeszcze się staraliśmy to nam się podobały imiona Jakub i Hanna Więc pewnie tak zostanie, chyba, że jeszcze mi się coś zmieni
beatum, Magduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
O kurcze, moja tesciowa to Danusia Tez bym tym imieniem dziecka nie uraczyla. Za to babcia męża Zofia i Maria, bo imiona moich babć odpadają Kazimiera i Genowefa
Pochwale się, przejechałam dziś 15km na rowerku stacjonarnym
Marciaa a Ty masz wybrane jakieś imiona?madziara0080, Magduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
beatum wrote:O kurcze, moja tesciowa to Danusia Tez bym tym imieniem dziecka nie uraczyla. Za to babcia męża Zofia i Maria, bo imiona moich babć odpadają Kazimiera i Genowefa
Pochwale się, przejechałam dziś 15km na rowerku stacjonarnym
Marciaa a Ty masz wybrane jakieś imiona?
hahaha no tak.... Kazia i Gienia średniawo.
nie mam wybranych
najpierw niech się fasola zjawibeatum, Magduullina lubią tę wiadomość
-
Beatum, lekarz powiedział tylko, że ciężkie, a ja nie dopytywałam bo szczerze mówiąc byłam zestresowana tym monitoringiem i czy co działa. Jutro zapytam ile ma endometrium
Jeśli chodzi o imiona, to u Nas dla dziewczynki jest już dawno przesądzone, a dla chłopca jeszcze nie zapadło ostatnie słowo
Magduullina lubi tę wiadomość
-
Mamuśka2017 wrote:Beatum, lekarz powiedział tylko, że ciężkie, a ja nie dopytywałam bo szczerze mówiąc byłam zestresowana tym monitoringiem i czy co działa. Jutro zapytam ile ma endometrium
Jeśli chodzi o imiona, to u Nas dla dziewczynki jest już dawno przesądzone, a dla chłopca jeszcze nie zapadło ostatnie słowo
jakie, jakie?Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mamuska2017 dopytaj, a o której masz jutro wizytę?
Sua hihi no Kazia by mnie później z domu wyrzuciła Przezwisko w szkole Kazik miałaby jak nic Ale moja babcia Kazia, to najkochansza z babć. Nie żyje, ale śni mi się czasem, jest moim Aniołem Stróżemmadziara0080, Magduullina lubią tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum