Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Marciaa, dla dziewczynki na pierwsze Nadia, na drugie Oktawia, a dla chłopca póki co na pierwsze Natan
Beatum, jutro wizyta przed 15. Mój lekarz jutro nie przyjmuje, więc idę do innego. Średnio mi pasuje godzina, ale Pani w recepcji powiedziała, że jak przyjdę później, to będę czekać bo jest pełno osób na monitoringMagduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymarciaa wrote:sua, liliana też mi się podoba ale mężowi nie
a Olek ładne ale już mam dużo w rodzinie ;p
U mnie na szczęście mąż zaakceptował imiona uff w sumie dla Niego to wszystkie ładne
Ale wiesz Beatum, że ta Kazia wpadła mi w ucho? Oczywiście nie skrzywdzę swojego nienarodzonego dziecka dając Jej to imię ale zobaczysz jeszcze będzie popularne
Gieeeeniaa chodź na obiad - tez dobrze brzmi hahahbeatum, Magduullina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sua wrote:Natan w serialu "Pierwsza milosc" występuje Nadia też ładnie Oktawia to kojarzy mi się tylko z samochodem Ale skoro jest imię Mercedes to dlaczego nie może być i Oktawia
z tym że marka samochodu jest od imienia córki właścicela; pMagduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej kochane no piekne te wasze imiona a ja mam dylemat co do imion 1 syn mial byc gabriel ale jest danio z mojej upartosci teraz jeszcze o tym nie myslelismy ale dla dziewczynki Gabriela jest super będziemy widziec ...
witam nowa koleżanke
beatum tak mniej więcej ogarnelam a później wywialo nas z domku. ..
beatum lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywczoraj bylam u kuzyna i poprostu oslupialam opowiadal mi ze jego kuzyn dorabia się syna ale ma już trzy corki i zona spodziewa się blizniakow hehe wiecie tak odrazu pomyslalam no kurde moje kochane dziewczyny staraja się juz tyle czasu a niektórzy rozmnazaja się jak kroliczki życzę im oczywiście jak najlepiej ale kurcze w pewnym momencie uświadomilam sobie oj chlop będzie biedny jak będzie mial jeszcze dwie corusie hihi
kurcze co gdzieś jade to człowiek się dowiaduje o nowych istotach lub ciazachbeatum lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny :*
Wybaczcie że tak mało mnie tu ostatnio ale mam taki zapieprz w pracy ale jeszcze tylko dziś i 3 dni i woooolne jutro idę z rana do ginMagduullina, beatum lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
Magduullina a ja czuje się w porządku poza tym że usycham z tęśmsknoty za Mążem a Ty jak się czujesz? Jak Maleństwo?
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Magduullina, Gabriela ładne imię Mi się ogólnie podobają imiona, które mają ładne zdrobnienie, gdy dziecko jest małe, ale w podstawowej wersji też są fajne
Ukija, zazdroszczę urlopu Ja już jestem po, ale tylko tydzień, więc planuję coś jeszcze brać. Niby własna działalność, ale jednak łatwiej mi było brać urlop, gdy byłam zatrudniona na etacie Też mam nawał pracy teraz, a jeszcze po 14 muszę wyjść do ginaMagduullina lubi tę wiadomość
-
Dzień dobrymadziara0080 wrote:Dzień Dobry Cóż tutaj za cisza? Albo dziewczynki jeszcze śpią albo jak mróweczki pracują
Magdullina, ale historia, a tak w sumie dobrze kombinują, dzieci to radość Teraz jeszcze 500+, wiec 2000zl im wpadnie
Ukija, a ten lekarz nie miał być dzisiaj? Idziesz do jakiegoś, u którego już byłaś?madziara0080, Magduullina lubią tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
nick nieaktualnyukija kochana czuje się dobrze ale kurcze jak pochodzę więcej to boli mnie brzuch i krzyże kurcze mam tylko nadzieje że to łożysko się podnioslo vhoc trochę. ...
mamuśka jeszcze poczekam co moj wymysli co do imion zobaczymy co będzie bo jeszcze nie wiem. a mam nadzieje ze moj zapomnial co mi powiedział zgadzajac sie zeby 1 syn byl daniel he bo on wtedy stwierdził ze dla drugiego wybiera imię on ....beatum lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry Dziewczynki
U mnie oficjalnie uznaje, ze wczoraj rozpoczal sie nowy cykl. @ dzis sie rozszalala po calosci a i wczoraj w nocy juz bylo wiecej. Wiec chcac nie chcac wyciagnelam ziolka o. Sroki i rozpoczelam wczoraj picieMagduullina, madziara0080 lubią tę wiadomość
-
Mamuśka2017 moja siostra ma podobny problem i bierze dwa tygodnie na przełomie lipca i sierpnia, bo tydzień w jednym miesiącu, nie traci tak po kieszeni.
Magdullina ciekawe jakie imię tym razem wybierzecie. Bo rozumiem, że poprzednio to był spontan tak? Co do Gabrysi, to wszystkie dziewczynki, które znam są przeuroczeMagduullina lubi tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
nick nieaktualnybeatum fajnie tak ze możecie tak pospac moj synek tez ostatnio spi do 9 ale zazwyczaj to drugie przytula mi pecherz i musze wstawac he takze później się już nie kładę. Kurcze strasznie wyskakuja mi wypryski kolo ust i brody wogóle cerę mam okropna teraz i włosy wypadają kurcze moze się doczekam tej Gabrysi hi przy młodym włosy piekne lsniace buzia jak u niemowlaka a teraz to masakra
beatum lubi tę wiadomość