Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDetektor oznak ciąży 44 punkty na 100 Ale żeby skutki uboczne mylić z ciążą? a w tym cyklu gdyby nie ból głowy i zawroty czuła bym się idealnie !! Lekko pobolewa lewy jajnik, trochę podchodzi mi pod gardło czyli mdłości (znośne), a reszta spokój. Ani piersi ani brzuch aż miło wiem, że dostanę @ ale fajnie jest czuć się w miarę dobrze. W zeszłym cyklu byłam na IP tak źle się czułam, a teraz? LUX
-
nick nieaktualnysua kochana tak mi przykro że tak długo się starasz aż mnie nie raz ciarki przechodzą jak piszecie co bierzecie i ile Widać że bardzo Wam zależy . O kochana gdyby można było zarażać cionszą już bym Was dawno wszystkie zaraziła. A jak stoisz z badaniami?
-
nick nieaktualny
-
Brzuch mnie okropnie bolał, to zjadłam z niedzieli rosół i jakby mi lepiej
Ja nie cierpię prasować, czasami mój mężulek prasuje, ale to rzadko, bardziej ja i wtedy jak "styrta" rzeczy już jest brak we mnie systematyczności.
Jestem tu nowa i chciałam się spytać jak długo się już staracie? Bo ja w 6 cyklu jestem właśnie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny#Dorotka# wrote:sua kochana tak mi przykro że tak długo się starasz aż mnie nie raz ciarki przechodzą jak piszecie co bierzecie i ile Widać że bardzo Wam zależy . O kochana gdyby można było zarażać cionszą już bym Was dawno wszystkie zaraziła. A jak stoisz z badaniami?
Hahaha :* że też nie da się zarazić ciążą badania wszystkie ok. We wrześniu kolejną laparoskopia. Muszą coś w końcu tam znaleźćMagduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sua wrote:https://zapodaj.net/72111625343af.jpg.html
Kreska bardziej ciemniejsza - mam owulację? ??
A ja testu nie robie jednak. Odpzszczam. Co ma byc to bedzie.
Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, chyba brzuch zaczął mi rosnąć... dziś tak się obejrzałam w lustrze i zauważyłam, że moja oponka mi się powiększyła Jeszcze nie przypomina to brzucha ciążowego ale ewidentnie robie się gruba a do szczupłych nigdy nie należałam i zawsze miałam więcej kg... Hmm... Co to będzie dalej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 19:56
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
-
Madziara czas najwyzszy by ci sie tylo! Nie ma taryf ulgowych! Aaaaa jeszcze troche i pierw bedzie szedl brzuch pozniej cycki a na koniec madziara hihi
madziara0080, beatum, Magduullina lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
No Rosa, masz rację. Na pewno tak będzie No cóż zrobić, dla dziecka trzeba się poświęcić Zresztą tyle na nie czekałam, że teraz zniosę wszystko A o linię zacznę dbać po porodzie Dziecko w odstawkę tatusiowi a mamusia na siłownię
beatum, Magduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość