Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień dobry

Ładne imię Gabrysia. Mam w rodzinie jedną Gabryśkę
Magduullina czasami tak Bóg nierówno rozdziela te dzieci. Cóż taki los... oby tylko ten upragniony syn pojawił się na świecie bo widać facet nie odpuści 
U mnie zaczęły się bóle na @. Jak zwykle dostanę w weekend jak i nie wcześniej. Trudno, kolejny miesiąc przede mną
zFolwarku jak sytuacja u Ciebie?? - a już doczytałam. Oj to nic, następny miesiąc będzie należał do Ciebie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2016, 10:25
zFolwarku lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mamuśka doczekałam się w końcu urlopu
trzeba będzie porządnie wypocząć poobijać się i pewnie zawita owulacja ten urlop. Zobaczymy co jutro powie gin
ja mam umowe o prace więc się o nic nie martwię 
Beatum chciałam dzisiaj ale nie było wolnych miejsc więc jutro idę o 9
no zna mnie nieco i ma w tej przychodni moją historię sprzed roku 
Magduullina biedna ale zmienia się środek ciężkości więc to normalne że boli w krzyżu
no coś czuję że to będzie dziewczynka. Cudownie by było mieć parkę
mi też pryszcze wyszły, głównie po lewej stronie twarzy. Owu będzie z lewego jajnika. Wszystko się zgadza
chociaż nienawidzę tych dni przed owulacjà. Moja nieskazitelna buźka zaczyna mieć brzydkie kropy 
ZFolwarku przykro mi, tulę mocno :* ale jesteśmy w tym razem. Uda się w końcu! Nie ma wyjścia!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2016, 10:32
zFolwarku, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Magdullina Dziecię sobie urządza zabawy na dmuchańcach (pecherzu), to jak Ty możesz spać
Zazdroszczę Ci, że synuś tyle śpi. Mój w tym roku dopiero tak śpi. Wcześniej to razem ze slonkiem nas witał. Masakra 4:30 grrr Z czasem rolety i zasłony pomagały jedynie do 6:30. Także w roku szkolnym w soboty tak wstaje. Dlatego teraz korzystam ile wlezie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2016, 10:37
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
Hahaha dobra jesteśsua wrote:U mnie na szczęście mąż zaakceptował imiona uff w sumie dla Niego to wszystkie ładne

Ale wiesz Beatum, że ta Kazia wpadła mi w ucho?
Oczywiście nie skrzywdzę swojego nienarodzonego dziecka dając Jej to imię ale zobaczysz jeszcze będzie popularne 
Gieeeeniaa chodź na obiad - tez dobrze brzmi hahah
szczęśliwa łac. beatum -
nick nieaktualnyheh no takie te nasze hormony ukija ale mam nadzieje ze jutro powie ci gin ze wszystko jest ok.
beatum no tak fajnie było by mieć parke i córcie takiego małego kwiatuszka .. moj maly urwis od początku dość dobrze śpi ale to chyba przez to ze w ciazy spalam 20/24 he mogłabym spać na stojąco a zterz dosc ze zasnac nie mogę w nocy ze4-5 razy wstaje a rano cala polamana wszystko mnie boli jak się budzę -
Spoko, nawet mnie to nie ruszylo szczerze mowiac

Rady o. Sroki czytalam - są dość komiczne
Zwlaszcza to, ze kobieta zachodzi w ciaze w miesiacu swego urodzenia - pierwsze slysze
Ale ziolka mozna popic sobie.
Ja to sobie mysle, ze jak nastepny cykl zaczne 17 sierpnia to bedzie dokladnie jak dwa lata temu - moja ostatnia @ przed ciaza z Corka to byl wlasnie 17.08 - pamietam jak dzis. Hehe. No i zawsze mowilam, ze chce dwa lata roznicy miedzy dziecmi
A poniewaz juz to przerobilam z Corka (urodzona 17 maja) to wiem, ze super jest rodzic w maju na wiosne i tak w sumie chetnie bym tak datowo to powtorzyla
nick nieaktualny, beatum, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyheh zfolwarku życzę tego z całego serca kochana u mnie tak właśnie się stalo
tylko miesiąc wcześniej
tylko u nas teraz rocznikowo między dziećmi będzie dwa lata a 3 bez miesiąca bo maluch urodzi się w grudniu a danio 3 latka w styczniu skończy
zFolwarku lubi tę wiadomość
-
Hihi - cale zycie mowilam, ze bede miec Corke Helenę i mam. Mowilam to nawet wtedy gdy dawno bylam singlem i lata plynely i nic nie zapowiadalo zmiany w tym kierunku a ja nadal swoje gadalam no i JEST
Takze coś jest w tym zaklinaniu rzeczywistosci.
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
Jestem jestembeatum wrote:Rosax czemu zamilkłaś, coś się stalo?
Ukija, Anka, Makowa, a Wy?
Magdullina a Ty jak się dziś czujesz? Porządki ogarnęłaś?
i nic sie nie stalo, silne bole w podbrzuszu mam.. @ nadciaga.. Ale strasznie mocno mnie kluje..

07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Ktoras pytala czy odebralam juz auto.. Chyba sue pytala.. Nie pamietam ale tak odebralam pod koniec maja chyba jakos albo poczatek czerwca.

Przejechalam przez ten czas prawie 6 tys km
a tylko 2 tys z tego to byl wyjazd do polski wiec jakies 4 przejechalam tu tylko w okolicach domu
no ale jak sam ginekolog 60 km dalej.. A ostatnimi czasami jestem czestym gosciem.

07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Wzielam juz dwie nospy.. Nic nie chce pomóc, moj organizm sie chyba przyzwyczail ze zachodze prawie co 2 cykl w ciaze i teraz broni sie przed @..

07.11.2012 Julian
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:I mam pieczenie w przełyku taka słabą zgagę. A wczoraj też nic takiego nie jadłam, ogólnie mi słabo. Też mam nadzieję, że nie wius, wezmę polprazol, bo czasem mam kłopoty z kwasem żołądkowym i może to to

ja tak wczoraj miałam...
zgaga to pewnie od wymiotów była
-
Rosax to termofor na brzuch jak wrócisz do domu i do łóżka

Susanna proponuje lekkostrawne jedzonko, bo polprazol zawiera antybiotyk. Tez dostałam ten lek na refluks, ale poczytałam o nim i nie biorę, a refluks minął jak ręką odjąć
szczęśliwa łac. beatum -
Rosa przytulam
:* musi być chociaż jeden cykl właśnie bez ciąży. Organizm Ci pokazuje że potrzebował tego
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"

szczególnie, że jeszcze nie jadłam dziś nic...