Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Ładne imię Gabrysia. Mam w rodzinie jedną Gabryśkę Magduullina czasami tak Bóg nierówno rozdziela te dzieci. Cóż taki los... oby tylko ten upragniony syn pojawił się na świecie bo widać facet nie odpuści
U mnie zaczęły się bóle na @. Jak zwykle dostanę w weekend jak i nie wcześniej. Trudno, kolejny miesiąc przede mną
zFolwarku jak sytuacja u Ciebie?? - a już doczytałam. Oj to nic, następny miesiąc będzie należał do Ciebie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2016, 10:25
zFolwarku lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mamuśka doczekałam się w końcu urlopu trzeba będzie porządnie wypocząć poobijać się i pewnie zawita owulacja ten urlop. Zobaczymy co jutro powie gin ja mam umowe o prace więc się o nic nie martwię
Beatum chciałam dzisiaj ale nie było wolnych miejsc więc jutro idę o 9 no zna mnie nieco i ma w tej przychodni moją historię sprzed roku
Magduullina biedna ale zmienia się środek ciężkości więc to normalne że boli w krzyżu no coś czuję że to będzie dziewczynka. Cudownie by było mieć parkę mi też pryszcze wyszły, głównie po lewej stronie twarzy. Owu będzie z lewego jajnika. Wszystko się zgadza chociaż nienawidzę tych dni przed owulacjà. Moja nieskazitelna buźka zaczyna mieć brzydkie kropy
ZFolwarku przykro mi, tulę mocno :* ale jesteśmy w tym razem. Uda się w końcu! Nie ma wyjścia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2016, 10:32
zFolwarku, Magduullina lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Magdullina Dziecię sobie urządza zabawy na dmuchańcach (pecherzu), to jak Ty możesz spać Zazdroszczę Ci, że synuś tyle śpi. Mój w tym roku dopiero tak śpi. Wcześniej to razem ze slonkiem nas witał. Masakra 4:30 grrr Z czasem rolety i zasłony pomagały jedynie do 6:30. Także w roku szkolnym w soboty tak wstaje. Dlatego teraz korzystam ile wlezie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2016, 10:37
Magduullina lubi tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
sua wrote:U mnie na szczęście mąż zaakceptował imiona uff w sumie dla Niego to wszystkie ładne
Ale wiesz Beatum, że ta Kazia wpadła mi w ucho? Oczywiście nie skrzywdzę swojego nienarodzonego dziecka dając Jej to imię ale zobaczysz jeszcze będzie popularne
Gieeeeniaa chodź na obiad - tez dobrze brzmi hahahMagduullina lubi tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
nick nieaktualnyheh no takie te nasze hormony ukija ale mam nadzieje ze jutro powie ci gin ze wszystko jest ok.
beatum no tak fajnie było by mieć parke i córcie takiego małego kwiatuszka .. moj maly urwis od początku dość dobrze śpi ale to chyba przez to ze w ciazy spalam 20/24 he mogłabym spać na stojąco a zterz dosc ze zasnac nie mogę w nocy ze4-5 razy wstaje a rano cala polamana wszystko mnie boli jak się budzę -
Spoko, nawet mnie to nie ruszylo szczerze mowiac
Rady o. Sroki czytalam - są dość komiczne Zwlaszcza to, ze kobieta zachodzi w ciaze w miesiacu swego urodzenia - pierwsze slysze Ale ziolka mozna popic sobie.
Ja to sobie mysle, ze jak nastepny cykl zaczne 17 sierpnia to bedzie dokladnie jak dwa lata temu - moja ostatnia @ przed ciaza z Corka to byl wlasnie 17.08 - pamietam jak dzis. Hehe. No i zawsze mowilam, ze chce dwa lata roznicy miedzy dziecmi A poniewaz juz to przerobilam z Corka (urodzona 17 maja) to wiem, ze super jest rodzic w maju na wiosne i tak w sumie chetnie bym tak datowo to powtorzylaMagduullina, beatum, sua lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyheh zfolwarku życzę tego z całego serca kochana u mnie tak właśnie się stalo tylko miesiąc wcześniej tylko u nas teraz rocznikowo między dziećmi będzie dwa lata a 3 bez miesiąca bo maluch urodzi się w grudniu a danio 3 latka w styczniu skończy
zFolwarku lubi tę wiadomość
-
Hihi - cale zycie mowilam, ze bede miec Corke Helenę i mam. Mowilam to nawet wtedy gdy dawno bylam singlem i lata plynely i nic nie zapowiadalo zmiany w tym kierunku a ja nadal swoje gadalam no i JEST Takze coś jest w tym zaklinaniu rzeczywistosci.
Magduullina, sua lubią tę wiadomość
-
beatum wrote:Rosax czemu zamilkłaś, coś się stalo?
Ukija, Anka, Makowa, a Wy?
Magdullina a Ty jak się dziś czujesz? Porządki ogarnęłaś?Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Ktoras pytala czy odebralam juz auto.. Chyba sue pytala.. Nie pamietam ale tak odebralam pod koniec maja chyba jakos albo poczatek czerwca.
Przejechalam przez ten czas prawie 6 tys km a tylko 2 tys z tego to byl wyjazd do polski wiec jakies 4 przejechalam tu tylko w okolicach domu no ale jak sam ginekolog 60 km dalej.. A ostatnimi czasami jestem czestym gosciem.Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Wzielam juz dwie nospy.. Nic nie chce pomóc, moj organizm sie chyba przyzwyczail ze zachodze prawie co 2 cykl w ciaze i teraz broni sie przed @..
Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:I mam pieczenie w przełyku taka słabą zgagę. A wczoraj też nic takiego nie jadłam, ogólnie mi słabo. Też mam nadzieję, że nie wius, wezmę polprazol, bo czasem mam kłopoty z kwasem żołądkowym i może to to
ja tak wczoraj miałam...
zgaga to pewnie od wymiotów byłaMagduullina lubi tę wiadomość
-
Rosax to termofor na brzuch jak wrócisz do domu i do łóżka
Susanna proponuje lekkostrawne jedzonko, bo polprazol zawiera antybiotyk. Tez dostałam ten lek na refluks, ale poczytałam o nim i nie biorę, a refluks minął jak ręką odjąćMagduullina lubi tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
Rosa przytulam :* musi być chociaż jeden cykl właśnie bez ciąży. Organizm Ci pokazuje że potrzebował tego
Magduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"