X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2016, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no chyba tak rosax i co teraz? ? :( zaczynam za nimi tęsknić. ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2016, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale może przestraszylo ich moje zdjęcie? ??? :D he

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieeee, na pewno nie. :D

Magduullina lubi tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ty wiesz juz czy syn czy corka? Czy jeszcze nie?

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2016, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rosax no właśnie nie wiem mam nadzieje ze 1.08 na tym polowkowym się dowiem

rosax3 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2016, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewuszki :) Magduullina nie przestraszyło. kiecka super tylko coś sobie wyszykuj w razie "W" jak będzie zimno.. ja dziś mało rozgarnięta bo jutro mąż wraca a to sprzątanie zakupy obiad i tak zleciało :P teraz pije kawkę i jem ciacho :D. jutro pewnie też będę miała mało czasu bo ciasto będę piekła kurczaka.. troszku zajęć mam :) a co u Was dziewuszki?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2016, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorotka no to super a no cos i tak zaloze na sukienke albo bolerko albo taka czarna narzutke zobaczymy .... wszystkie kombinezony które mierzylam byly z gumka w pasie i nie czulam się dobrze a ta sukienka taka fajna i później tez fo leginsow i jako tunika fajne .... ..

#Dorotka# lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2016, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullinka pewnie sukienkę wykorzystasz a ten kombinezon to tak nie bardzo. ja muszę się pomału rozglądać za sukienką na 3 września i buty, kosmetyczka eh..

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2016, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co się szykuje? ??? ale kup sobie przed sama impreza :) bo teraz brzusio będzie rosl i rosl

#Dorotka# lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2016, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    impreza firmowa u męża. zastanawiam się czy nie zamówić z neta.. kurcze jest trochę ryzyko bo nie wiadomo jak będzie wyglądała a z drugiej strony to raczej nie znajdę takich sklepów gdzie znajdę sukienkę dla mnie :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2016, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rosax3 wrote:
    Ej one na prawde nas porzucily.. :(

W pracy...wczoraj 9 h a dziś ledwo wróciłam.
    Dziewczyny cały czas gdzieś te jajniki mnie bolą aż niemiło...

• Ukija Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny! Ale naskrobałyście! :D

Magduullina cudowna sukienka. Wyglądasz lekko zwiewnie letnie i przede wszystkim pięknie ❤

Rosa faktycznie malutkie zakupki :D ale na pewno nie jest zły na Ciebie bo jak by mógł na taką Żonkę? :P te chia dodaje sie do koktajli, soków, mleka, jogurtów, ogólnie do płynnych rzeczy 3 płaskie łyżeczki :P one nazywają się inaczej szałwia hiszpaństwka. Sami zdrowie :P

Helmi jakie słodziutkie! Crab! Awwwww ❤

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny skoro mowa o butach to Mążu nie pozwala mi kupować :( A mam przecież takie tam skromne kilka par :D a poważnie babcia mnie zaraziła miłością do bucików i tak lubie sobie kupić :D kocham szpilki i będę kiedyś w ciàży ubolewała że nie mogę nosić :D

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

• Mamuśka2017 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina, sukieneczka fajna na lato, zwiewna, lekka i wygodna :)A kombinezony uwielbiam, choć sama mam tylko jeden :)

Rosax, zakupy to taki nasz mały przywilej :) Zawsze poprawia humor no i nie ma co ukrywać, kupowanie jest miłe :)

Moja kolejna wizyta u lekarza w pn :) Oczywiście będę się stresować, czy pęcherzyk pękł. Z ciekawości zrobiłam dziś test owu i wyszedł negatywny :/ Ogólnie tylko czasami czuję lekkie kłucie i tak się zastanawiam czy pęcherzyk pęknie czy nie. Najgorsze jest to czekanie :/

w4sqpc0z3is213tz.png
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija ja nosilam do 9 msc. Trzeba tylko uwazac i zmiejszyc obcas ;) ale nogi wysiadaly juz przy koncowce.. Ciezko bylo..
    Czy ty masz mojego meza '? Haha moj tez mi juz nie kaze kupowac ;) i rowniez mam skromne kilka"nascie" par ;D
    A te chia mozna do jogurtu tak na sucho dosypywac tak? I mozna caly cykl czy tylko do ovu? Bo ten olej to powoduje skorcze macicy a te chia?

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamuśka2017 wrote:
    Magduullina, sukieneczka fajna na lato, zwiewna, lekka i wygodna :)A kombinezony uwielbiam, choć sama mam tylko jeden :)

Rosax, zakupy to taki nasz mały przywilej :) Zawsze poprawia humor no i nie ma co ukrywać, kupowanie jest miłe :)

Moja kolejna wizyta u lekarza w pn :) Oczywiście będę się stresować, czy pęcherzyk pękł. Z ciekawości zrobiłam dziś test owu i wyszedł negatywny :/ Ogólnie tylko czasami czuję lekkie kłucie i tak się zastanawiam czy pęcherzyk pęknie czy nie. Najgorsze jest to czekanie :/
    Przeciez kochana nie musisz czuc pekniecia! On ci juz pekl! I wlasnie teraz plemniczki atakuja!! jedwn juz prawie wlazl! Jeszcze kilka chwil i zgubi ogonek i zacznie sie dzielic i za kilaka dni wleci do macicy i sie pieknie wbije!

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
  • Mamuśka2017 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax, Ty mnie zawsze podniesiesz na duchu :D Zastanawiam się, bo lekarz dziś pytał czy kłuje, więc chyba powinno ;) Cóż, co ma być, to będzie :) Idzie weekend, więc trzeba się trochę odstresować :)

w4sqpc0z3is213tz.png
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eeeee nic nie musi! czasem mozesz odczuwac lekki bol czasem mocny czasem w ogole!

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2016, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wcale nie musi kłuć, jedną kłuje a inna nie poczuje momentu owulacji ani przed ani po objawów też nie będzie mieć. Moja stwierdziła raz, ze skoro tylko "czasem" (od roku co miesiąc) mam bóle to może tylko wtedy owuluję...taaaa. Wspominałam, że wcześniej brałam tabletki...to nie ma owulacji. Nie ma rady na to :)

• Ukija Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2016, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosa ja kocham szpilki więc nie będzie skakania w nich 9 miesięcy :D no ale Mężów to mamy skopiowanych :D
    Te chia można chyba cały sykl bo nawet w ciąży je polecają bo pełnowartościowe białko mają i do tego kwasy omega 3 i 6 :D tak do jogurty tylko z 20 min trzeba odczwkać aż napęcznieją a jak nie odczekasz to napęcznieją Ci w brzuszku i będziesz czuła się najedzona :P

‹‹ 792 793 794 795 796 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ