Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Taka piękna pogoda to dziewczyny na świeżym powietrzu w weekend siedzą W tygodniu pewnie znów się zrobi tutaj tłoczno
Mamuśka2017 działajcie, działajcieMagduullina lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny
Rosa śniłaś mi się dzisiajMagduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Tak że obie byłyśmy w ciąży i chciałyśmy razem rodzić więc się spotkałyśmy
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
Ukija wrote:Tak że obie byłyśmy w ciąży i chciałyśmy razem rodzić więc się spotkałyśmy
Nie czekamy jedna na druga a zachodzimy obie jednoczesnie i wtedy bedziemy razem rodzzic
Hej magdulina
Mi sie dzis snilo ze lecialam samolotem.. Poszlam siku i jak wracalam czulam ze samolot jest pochylony i spadamy ale nikt nie chcial mi woerzyc to im mowie patrzcie przez okne lecielismy nad chmurami a teraz jestesmy w chmurach, my spadamy. No i spadlismy kolo torow wyladiwalismy. I nagle swiatla. Myslimy ze to pociag a to moj kolega jechal jak wariat samochodem po torach i bylo tak duzo sniegu nagle i zaczal sie slizgac i driftowac szukalismy gdzies schronienia bo sie okazalo ze ludzi domow ani nic nie ma.. Nawet juz tych torow. Jakas wyspa w sniegu i sie obudzilam bo mi sie zimno zrobilo
. Przykrylam sie i zasnelam dalej hahaMagduullina, zFolwarku lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Hej Dziewczyny
ja tylko na chwile bo jakos intensywne dni ostatnio i dzis tez tak bedzie. Poki co Mloda spi wiec mam chwile. Piekna pogoda i az chce sie na dwor
Piekne sny. Tylko czemu ja nikomu nie snie sie z brzuchem? No nic, poki co pije ziolka...
Milego dzionka! BuziakiMagduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyu mnie jakoś tak niedzielnie he od dzisiaj mam rodzeństwo i trochę się zdenerwowalam juz ....
jaki ten twoj Julianek kochany moj mlody poprostu dostal jakiegoś powera jest tak niegrzeczny ze szok. ...
a rodzeństwo mnie zmartwilo co do oartnera mojej mamy kurcze wiem ze moze nie powinnam się w to wtracac ale kurde rozwala mnie i sama moja mama to widzi mowiac ze może wkońcu zrozumie....
nosz kurde przecież nie mozna sobie kupic sympatii do drugiego człowieka itd rany julek normalnie szlak mnie trafia -
Hejka
Ja dzisiejszy dzień spędziłam nad jeziorkiem z mężem, siostra i przyszłym szwagrem Było miło
A Wy dziewczyny, co to za dziwne sny
Rosa, fajny ten Twój synek
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bc022719fec3.jpgrosax3, Ukija, Magduullina lubią tę wiadomość
-
Moze Danio ma skok? Moj mial taki skok w 2 lata. Och co za upior z niego byl.. Nie do wytrzymania! Przerosnie wiek i bedziesz miala spokoj
No niestety ale jak kogos sie nie libi to nie predko mozna go polubic. Takie zycie, nie kazdego trzeba. Powinno sie to zrozumiecMagduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
madziara0080 wrote:Hejka
Ja dzisiejszy dzień spędziłam nad jeziorkiem z mężem, siostra i przyszłym szwagrem Było miło
A Wy dziewczyny, co to za dziwne sny
Rosa, fajny ten Twój synek
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bc022719fec3.jpgmadziara0080, Magduullina lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Dzien dobry Dziewczyny
Magduullina lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
witam!
też melduje wisienkę
nie pisałam się na testowanie bo byłam sceptycznie nastawiona a tu test w sobotę i dziś pozytywnyMagduullina, Ukija, nadzieja_86, zFolwarku, madziara0080, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość