Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewszki
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
U mnie też!
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Kochana u mnie dwa dni przed terminem wystąpienia miesiączki pojawiła się biegunka i wymioty z mdlosciami myślałam wtedy ze to jelutowka bo nie spodziewałam sie tak szybko objawów.Pozniej po terminie wystąpił bol piersi i to okropny gdzie nie mogłam nawet bluzki ubrać pozniej bo wszystko mnie się czepilo.Mamuśka2017 wrote:Mam takie pytanie do Dziewczyn w ciąży i tych, które mają już dzieci. Po jakim czasie od owulacji pojawiły Wam się pierwsze objawy ciąży i jakie to były objawy ? Tak pytam z ciekawości

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2016, 10:32
-
A ja natomiast się pochwalę. Mam piękny śluz. Owu czai się za rogiem i fajnie by było jak by w tym cyklu szybciej się trafiła
marciaa, magroz26, Magduullina, borsuk, madziara0080 lubią tę wiadomość
Super.To teraz tylko pozostaje Wam działać i czekać na rezultaty z postaci dwóch kreseczek i zdj usg maluszka;*Ukija wrote:A ja natomiast się pochwalę. Mam piękny śluz. Owu czai się za rogiem i fajnie by było jak by w tym cyklu szybciej się trafiła

Ukija, Magduullina lubią tę wiadomość
-
Ukija to ja zaciskam kciuki!
Mamuska u mnie to piersi sie od razu powiekszaja o rozmiar. Jakos w 5 tc. Krotko przed lub po zrobieniu testu
Ukija, Magduullina lubią tę wiadomość

07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Och Dziewczyny dziękuję :* trzeba działać. Może w końcu coś zaskoczy? Fajnie by było w końcu zostać ciężarówką
no ale póki co można jedynie pomarzyć
Jakieś 6dpo zaatakowała mnie biegunka i trzymała przez kilka dni. Oczywiście nawet wtedy nie pomyślałam, że to może być objaw ciążyMamuśka2017 wrote:Mam takie pytanie do Dziewczyn w ciąży i tych, które mają już dzieci. Po jakim czasie od owulacji pojawiły Wam się pierwsze objawy ciąży i jakie to były objawy ? Tak pytam z ciekawości

-
Kochana nie zdziwię sie jak teraz Ci sie uda.Bo najczęściej jest tak ze zaraz po cb lub po poronieniu szybciej się zachodzi.Udało Ci sie wtedy wiec masz pewność ze nie masz problemu z zajściem.Z drugiej strony u Ciebie to dopiero 7cs a u mnie juz 11cs bez rezultatu mimo ze w 1-2dni przed owu saUkija wrote:Och Dziewczyny dziękuję :* trzeba działać. Może w końcu coś zaskoczy? Fajnie by było w końcu zostać ciężarówką
.Mam nadzieje ze cykl wrześniowy przyniesie oczekiwany rezultat szczególnie ze to bedzie cykl urodzinowy.
Magduullina, Ukija lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUkija wrote:Och Dziewczyny dziękuję :* trzeba działać. Może w końcu coś zaskoczy? Fajnie by było w końcu zostać ciężarówką
jakie pomarzyc slonce !!! nadejdą te chwile kochana nic się nie martw !
Ukija lubi tę wiadomość
-
Magroz ale z drugiej strony już jedno dzieciątko masz w domu
och przyjdzie czas na każdą z nas. Wszystko jest nam pisane w życiu
chociaż mam nadzieję że zadomowi się w tym cyklu na stałe ale poczekam tym razem nieco dłużej z testowaniem
wiesz że statystycznie najwięcej kobiet zachodzi w ciążę w miesiącu swoich urodzin? 
Magduullina wiem wiem że najdejdą tylko ciekawe jak szybko
w tym wszystkim jak sama wiesz najgorsze jest oczekiwanie i straaaaaaaaasznie się dłuży
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"