Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewszki
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
U mnie też!
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Mamuśka2017 wrote:Mam takie pytanie do Dziewczyn w ciąży i tych, które mają już dzieci. Po jakim czasie od owulacji pojawiły Wam się pierwsze objawy ciąży i jakie to były objawy ? Tak pytam z ciekawości
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2016, 10:32
-
A ja natomiast się pochwalę. Mam piękny śluz. Owu czai się za rogiem i fajnie by było jak by w tym cyklu szybciej się trafiła
marciaa, magroz26, Magduullina, borsuk, madziara0080 lubią tę wiadomość
Ukija wrote:A ja natomiast się pochwalę. Mam piękny śluz. Owu czai się za rogiem i fajnie by było jak by w tym cyklu szybciej się trafiła
Ukija, Magduullina lubią tę wiadomość
-
Ukija to ja zaciskam kciuki!
Mamuska u mnie to piersi sie od razu powiekszaja o rozmiar. Jakos w 5 tc. Krotko przed lub po zrobieniu testuUkija, Magduullina lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Och Dziewczyny dziękuję :* trzeba działać. Może w końcu coś zaskoczy? Fajnie by było w końcu zostać ciężarówką no ale póki co można jedynie pomarzyć
Mamuśka2017 wrote:Mam takie pytanie do Dziewczyn w ciąży i tych, które mają już dzieci. Po jakim czasie od owulacji pojawiły Wam się pierwsze objawy ciąży i jakie to były objawy ? Tak pytam z ciekawości
-
Ukija wrote:Och Dziewczyny dziękuję :* trzeba działać. Może w końcu coś zaskoczy? Fajnie by było w końcu zostać ciężarówką no ale póki co można jedynie pomarzyć
Magduullina, Ukija lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUkija wrote:Och Dziewczyny dziękuję :* trzeba działać. Może w końcu coś zaskoczy? Fajnie by było w końcu zostać ciężarówką no ale póki co można jedynie pomarzyć
jakie pomarzyc slonce !!! nadejdą te chwile kochana nic się nie martw !Ukija lubi tę wiadomość
-
Magroz ale z drugiej strony już jedno dzieciątko masz w domu och przyjdzie czas na każdą z nas. Wszystko jest nam pisane w życiu chociaż mam nadzieję że zadomowi się w tym cyklu na stałe ale poczekam tym razem nieco dłużej z testowaniem wiesz że statystycznie najwięcej kobiet zachodzi w ciążę w miesiącu swoich urodzin?
Magduullina wiem wiem że najdejdą tylko ciekawe jak szybko w tym wszystkim jak sama wiesz najgorsze jest oczekiwanie i straaaaaaaaasznie się dłużyMagduullina lubi tę wiadomość
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"