Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Magduullina 3 dni pochorowałam, naszprycowałam się tabletkami i przeszło i żyję dalej
Jatoszka świetna wiadomość w poniedziałek rano gratuluje serdecznieMagduullina, jatoszka, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualnyukija no to super ze przeszlo a mnie chyba nie jest dane spac w nocy normalnie .... dzis tez musialan wstac i poprostu zażyć apap bo zeby mnie bolały. .. a i nie wiem dlaczego.... he ja to naprawde kurcze jak nie zgaga to siku co 5 min albo inne cuda he a rano nie mogę się obudzić
-
Madziara, pięknie wyglądacie i tacy szczęśliwi Fajnie, że wykorzystaliście piękną pogodę
Jatoszka, ogromne gratulacje Zdrowia dla Ciebie i Fasolki Ale Ci pozytywnie zazdroszczę, naprawdę
U mnie dziś chwila prawdy. Zobaczymy, czy była owulka. Niby owu mi ją wyznaczyło, ale powiem szczerze, że mam złe przeczucia i oczywiście od rana zły humor, bo jakoś bardzo się stresujęMagduullina, jatoszka, madziara0080 lubią tę wiadomość
-
Magduullina kochana niestety ale to napiszę. Idź do dentysty. W ciąży trzeba bardziej dbać o zęby i w tym chodzić częściej sprawdzać. Mówię Ci to po tym jak ostatnio wywaliłam ok 700 zł na jednego zęba
Mamuśka nie stresuj się. Pewnie już po i mam wielką nadzieję że skończy się zielenią za kilkanaście dniMagduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
Dzis zrobilismy z mezem wagary
Jedziemy do zoo z synkiem.
Moj szef nie dzwoni..
Mojego meza szefowa od rana wydzwania..
Glupie babsko. Powiedzial ze zle sie czuje a ona wie ze on ma te wrzody to i tak wydzwania jak glupia ze on musi! Nic kurde nie musi. Robimy reset od swiata. Dzis mnie tu nie bedzie. W koncu na wagarach jestem
Dzien dobry i do jutra
Chyba ze jeszcze dzis wieczorem zajdeMagduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
rosax3 wrote:Dzis zrobilismy z mezem wagary
Jedziemy do zoo z synkiem.
Moj szef nie dzwoni..
Mojego meza szefowa od rana wydzwania..
Glupie babsko. Powiedzial ze zle sie czuje a ona wie ze on ma te wrzody to i tak wydzwania jak glupia ze on musi! Nic kurde nie musi. Robimy reset od swiata. Dzis mnie tu nie bedzie. W koncu na wagarach jestem
Dzien dobry i do jutra
Chyba ze jeszcze dzis wieczorem zajde
rosax, odpoczywajcieMagduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rosa odpoczywajcie u mnie dziś żar tropików także zdychamy zdychamy
Magduullina lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Rosax, takie wagary to fajny pomysł. Można trochę odetchnąć i odpocząć nie tylko fizycznie ale tez psychicznie
U Nas piękna pogoda Jeśli chodzi o wizytę, to była owulacja, tak wynika z usg. Teraz pozostaje tylko czekać czy się udało czy nie Ważne, że coś się dzieje i ze w tym miesiącu dostaliśmy szansę. Nie nastawiam się. Lekarz powiedział, by test zrobić po planowanym dniu miesiączkimagroz26, rosax3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej
Trochę mnie tu nie było... Ale jakoś tak ciągle coś się działo. Obecnie żyje chwilą i staram się korzystać z życia ile się da Odrzyłam po urlopie.
Madziara ja miałam sesje ślubną w Piechcienie
A co tam u Was kochane słychać?! Która teraz testuje?!
U mnie temp powoli szła do góry po owu. Tak samo jak w tym cyklu gdy zaszłam w ciążę. A w tych zakończonych @ zawsze był od razu skok już na drugi dzień do ok. 36.6 Może to dobry znak
madziara0080, Magduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
Makowa, trzymam kciuki żeby to było "to" Pamiętam, oglądałam Twoje zdjęcia ślubne na Fb i wiem, że miałaś właśnie tam i zastanawiałam się jak Ty tam w tej sukni zeszłaś nad to jezioro, przecież tam stromo jak cholera, ja się bałam żeby się nie skulnąć Ale widoki cudowne
Magduullina lubi tę wiadomość
-
Magdulina cale szczescie ze nic mu sie nie stalo!!!
Makowa trzymam kciuki!
A ja od jutra do pracy a moj dostal do piatku wolne i gdzie tu sprawiedliwosc?! Mial byc 1 dzien wagarow hahaMagduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp