X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2016, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jatoszka to super gratuluję!

jatoszka, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość

• Ukija Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina 3 dni pochorowałam, naszprycowałam się tabletkami i przeszło :D i żyję dalej :D

Jatoszka świetna wiadomość w poniedziałek rano :D gratuluje serdecznie :)

Magduullina, jatoszka, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2016, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ukija no to super ze przeszlo :) a mnie chyba nie jest dane spac w nocy normalnie .... dzis tez musialan wstac i poprostu zażyć apap bo zeby mnie bolały. .. a i nie wiem dlaczego.... he ja to naprawde kurcze jak nie zgaga to siku co 5 min albo inne cuda he a rano nie mogę się obudzić

• Mamuśka2017 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara, pięknie wyglądacie i tacy szczęśliwi :) Fajnie, że wykorzystaliście piękną pogodę :)

Jatoszka, ogromne gratulacje :) Zdrowia dla Ciebie i Fasolki :) Ale Ci pozytywnie zazdroszczę, naprawdę :)

U mnie dziś chwila prawdy. Zobaczymy, czy była owulka. Niby owu mi ją wyznaczyło, ale powiem szczerze, że mam złe przeczucia i oczywiście od rana zły humor, bo jakoś bardzo się stresuję :/

Magduullina, jatoszka, madziara0080 lubią tę wiadomość

w4sqpc0z3is213tz.png
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina kochana niestety ale to napiszę. Idź do dentysty. W ciąży trzeba bardziej dbać o zęby i w tym chodzić częściej sprawdzać. Mówię Ci to po tym jak ostatnio wywaliłam ok 700 zł na jednego zęba :/

Mamuśka nie stresuj się. Pewnie już po i mam wielką nadzieję że skończy się zielenią za kilkanaście dni :D

Magduullina lubi tę wiadomość

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2016, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamuśka będzie dobrze !! nie stresuj się tak. ...
    ukija kochana ja to wiem i musze wkońcu się wybrać a zwłaszcza ze zaczęły się sypac zeby teraz w 1 ciążyaz tak źle nie było. .

• zFolwarku Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje Jatoszka!

jatoszka, Magduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • magroz26 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje Jaroszka.Zdroweczka dla Was;*

jatoszka, Magduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis zrobilismy z mezem wagary ;)
    Jedziemy do zoo z synkiem.
    Moj szef nie dzwoni..
    Mojego meza szefowa od rana wydzwania..
    Glupie babsko. Powiedzial ze zle sie czuje a ona wie ze on ma te wrzody to i tak wydzwania jak glupia ze on musi! Nic kurde nie musi. Robimy reset od swiata. Dzis mnie tu nie bedzie. W koncu na wagarach jestem ;D
    Dzien dobry i do jutra ;)
    Chyba ze jeszcze dzis wieczorem zajde ;)

Magduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • marciaa Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rosax3 wrote:
    Dzis zrobilismy z mezem wagary ;)
    Jedziemy do zoo z synkiem.
    Moj szef nie dzwoni..
    Mojego meza szefowa od rana wydzwania..
    Glupie babsko. Powiedzial ze zle sie czuje a ona wie ze on ma te wrzody to i tak wydzwania jak glupia ze on musi! Nic kurde nie musi. Robimy reset od swiata. Dzis mnie tu nie bedzie. W koncu na wagarach jestem ;D
    Dzien dobry i do jutra ;)
    Chyba ze jeszcze dzis wieczorem zajde ;)

rosax, odpoczywajcie :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2016, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax reset sie przyda!

• Ukija Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosa odpoczywajcie :D u mnie dziś żar tropików :D także zdychamy zdychamy :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2016, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rosax pewno ze takie wagary sa potrzebne :)
    odpoczywacie!
    u nas burzowo ....pada....
    nic tylko sobie pojesc i isc spac ....
    moj mial wypadek zdenerwowalam się ale na szczęście nie stalo się się mu nic....

• Mamuśka2017 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax, takie wagary to fajny pomysł. Można trochę odetchnąć i odpocząć nie tylko fizycznie ale tez psychicznie :)

U Nas piękna pogoda :) Jeśli chodzi o wizytę, to była owulacja, tak wynika z usg. Teraz pozostaje tylko czekać czy się udało czy nie ;) Ważne, że coś się dzieje i ze w tym miesiącu dostaliśmy szansę. Nie nastawiam się. Lekarz powiedział, by test zrobić po planowanym dniu miesiączki :)

magroz26, rosax3 lubią tę wiadomość

w4sqpc0z3is213tz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2016, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamuśka trzymam kciuki!

• Makowa_Panna Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Trochę mnie tu nie było... Ale jakoś tak ciągle coś się działo. Obecnie żyje chwilą i staram się korzystać z życia ile się da ;) Odrzyłam po urlopie.
    Madziara ja miałam sesje ślubną w Piechcienie :)
    A co tam u Was kochane słychać?! Która teraz testuje?!
    U mnie temp powoli szła do góry po owu. Tak samo jak w tym cyklu gdy zaszłam w ciążę. A w tych zakończonych @ zawsze był od razu skok już na drugi dzień do ok. 36.6 Może to dobry znak :P

madziara0080, Magduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość

Nasz ziemski cud Zuzia 07.02.2019
    9 poronień (*)
    ckaiebkmec0q6ruc.png
  • Mamuśka2017 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja spróbuję testować koło 11 sierpnia. Potem wyjeżdżamy na ten długi weekend i dobrze by było wiedzieć, czy coś jest na rzeczy czy nie ;)

w4sqpc0z3is213tz.png
  • madziara0080 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makowa, trzymam kciuki żeby to było "to" ;) Pamiętam, oglądałam Twoje zdjęcia ślubne na Fb i wiem, że miałaś właśnie tam i zastanawiałam się jak Ty tam w tej sukni zeszłaś nad to jezioro, przecież tam stromo jak cholera, ja się bałam żeby się nie skulnąć ;) Ale widoki cudowne :)

ug376iye929i107i.png
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdulina cale szczescie ze nic mu sie nie stalo!!!
    Makowa trzymam kciuki!
    A ja od jutra do pracy a moj dostal do piatku wolne :/ i gdzie tu sprawiedliwosc?! Mial byc 1 dzien wagarow haha

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • marciaa Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rosax, to faktycznie nie fair haha :D

‹‹ 795 796 797 798 799 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ