Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobra zamowilam.. Maz mnie teraz zabije. Jakbym sie nie odzywala znaczy ze zwinal mnie w dywan i zaniosl do piwnicy takie jakies szarawo czarne brazowe sa. Mysle ze to te.
Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Dobra zakupy zakupami ale teraz to juz mnie na bank powiesi!! Zrobilam termin na tatuaz ale w sumie sie ostatnio zgodzil a najlepsze ze on sie boi ale zrobi ze wzgledu ze ja chce bysmy mieli razem cos (on sam tez chce tylko strach wiekszy niz pragnienie) myslal ze dluuuugo bedzie trzeba czekac a to juz za tydz w sobote o 14!!!
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyHej laseczki. Ja wlasnie siedze z mezusiem i odpoczywamy. Wszystkie pomieszczenia pomalowane okna tez wszystkie umyte. A to wszystko moj mezus zrobil. Ja tylko powiesilam jedna firanke. Jutro tylko posprzatac po remoncie i koniec. Potem tylko zakupy dla malenstwa
-
Rosax, najważniejsze, że jesteście zgodni co do tatuażu Gorzej, gdyby jedno chciało, a drugie nie
Tulipanowa, Mężuś się ładnie spisał Zazdroszczę Tobie tych zakupów dla maluszka. To chyba jedna z przyjemniejszych rzeczy podczas oczekiwania na dzieckoMagduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam Dziewczyny Ja dopiero przed chwilą wstałam, choć nie śpię od 8 Zmierzyłam temperaturę rano i podskoczyła patrząc na wczorajszy wynik. Test owulacyjny - druga kreska nadal jaśniejsza od kontrolnej. Ogólnie stwierdzam, że wystarczył mi jeden cykl, by się zafiksować na punkcie ciąży i starań. Dziś od 8 ciągle się budziłam i myślałam o pęcherzyku. Całe szczęście mamy dzisiaj gości bo znajomi przychodzą na grilla więc mam co robić, a przy okazji trochę się odezwę od tematu A u Was Dziewczyny jakie plany ?
-
Wstalam rano. Nie dawalo mi spokoju ze tydz musialabym czekac by isc na poczte bo w tyg nie mam czasu a musze wyslac paczke. A wiec wstalam pojechalam z syniem na zakupy. A tam? Taaakie piekne malutkie ciuszki, wiem wiem ciazy nie ma ale kupilam jeden kpmplecik by dorzucic do paczuszki. W koncu kolezanka za nie dlugo rodzi szybkim tempem na poczte i paczka poszla
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2016, 11:08
07.11.2012 Julian
Rosa ja żyje cały dzień na dworzu siedze i korzystam z wolnego chia to te takie jakby szare z białymi wielkości maku. A kupiłaś? Piłaś już?
Ja jestem zaniepokojona nieco otórz mam śluz rozciągliwy pięknie ale jest zabarwiony jakby na brunatnoMagduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Kochana właśnie nie wiem martwi mnie to a wiesz jak to my stsraczki nie potrafimy odłożyć starań na później chociaż my znowu pochodzimy na luzie do tego
Super że zamówiłaś. To już nie o sam śluz chodzi ale o zdrowieMagduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Ukija, a jesteś pewna, że owulacji jeszcze nie było ? Bo może było, a ten brunatny śluz to krwawienie implantacyjne ?
Rosax, ja żyję Goście przed chwilą pojechali, więc szykuję się powoli spać Rano musimy dalej działaćWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2016, 02:34