Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykurcze ale ten czas leci jeszcze tak niedawno pamiętam jak borykalam się czy na teście jest kreska czy nie a już rozpoczynam 25 tydzień. Czas tak zapinkala dzień za dniem mija i przybliza kazda z nas do celu mnie do porodu i inne dziewczyny aa staraczki pierw do tych 2 kreseczek a później zleci
Nadzieja1988!, zFolwarku lubią tę wiadomość
-
Magduullina wrote:kurcze ale ten czas leci jeszcze tak niedawno pamiętam jak borykalam się czy na teście jest kreska czy nie a już rozpoczynam 25 tydzień. Czas tak zapinkala dzień za dniem mija i przybliza kazda z nas do celu mnie do porodu i inne dziewczyny aa staraczki pierw do tych 2 kreseczek a później zleci
Magduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
Magduullina, dobrze, że w ciąży tak szybko czas ucieka bo 9 m to jednak trochę jest U Ciebie już ponad połowa minęła, ale chyba im dalej, tym jednak ciężej
A ja Dziewczyny mam straszny kaszel. Męczy mnie już od tygodnia. Dzisiaj w aptece kupiłam syrop prawoślazowy bo poprosiłam zapobiegawczo coś dla kobiet w ciąży i nic innego nie byłoMagduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć
Jutro wizyta
Zaraz naszykuję sobie coś do jedzonka i Was nadrobię :*
Dziś byłam od rana na badaniach - morfologia, TSH, mocz. Koło 18 podjadę po wynik. Mam nadzieję, że wszystko w najlepszym porządku wyjdzie.
No i dziś zaczęłam 22 tydzień a skończonych 21Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2016, 10:48
zFolwarku, Magduullina, Tulipanowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagduullina wrote:kurcze ale ten czas leci jeszcze tak niedawno pamiętam jak borykalam się czy na teście jest kreska czy nie a już rozpoczynam 25 tydzień. Czas tak zapinkala dzień za dniem mija i przybliza kazda z nas do celu mnie do porodu i inne dziewczyny aa staraczki pierw do tych 2 kreseczek a później zleci
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magduullina wrote:kurcze ale ten czas leci jeszcze tak niedawno pamiętam jak borykalam się czy na teście jest kreska czy nie a już rozpoczynam 25 tydzień. Czas tak zapinkala dzień za dniem mija i przybliza kazda z nas do celu mnie do porodu i inne dziewczyny aa staraczki pierw do tych 2 kreseczek a później zleci
hihi Magduullina ja wczoraj na porodowke z Corka jechalam a ona ma 15,5 miesiaca juz! Tak, czas leci...
Magduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
Nadzieja, trzymam kciuki za wyniki badań Wszystko będzie dobrze, zobaczysz
Młoda, nie stresuj się, będą dwie piękne krechy
Ja nie liczyłam na ten cykl, ale mój wykres daje mi tyle nadziei Jutro testuję, trochę wcześnie i szczerze to na nic nie liczę, ale tak bardzo chciałabym Mężowi zrobić niespodziankę w jego urodzinyMagduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymamuśka a więc życzę jak najlepiej!
ja właśnie piore kolderke i koce poki pięknie moga wyschnac na słońcu .. i tak po kolei trzeba wszystko uporządkować i niech czekaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2016, 12:08
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
-
Mamuśka2017 wrote:Nadzieja, trzymam kciuki za wyniki badań Wszystko będzie dobrze, zobaczysz
Ja nie liczyłam na ten cykl, ale mój wykres daje mi tyle nadziei Jutro testuję, trochę wcześnie i szczerze to na nic nie liczę, ale tak bardzo chciałabym Mężowi zrobić niespodziankę w jego urodzinyNadzieja1988! lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
nick nieaktualnyMamuśka2017 wrote:Nadzieja, trzymam kciuki za wyniki badań Wszystko będzie dobrze, zobaczysz
Ja nie liczyłam na ten cykl, ale mój wykres daje mi tyle nadziei Jutro testuję, trochę wcześnie i szczerze to na nic nie liczę, ale tak bardzo chciałabym Mężowi zrobić niespodziankę w jego urodziny -
nick nieaktualny