Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Ukija ja mysle ze bedzie u ciebie to l4 w nowym roku od samego poczatku za chwile zobaczysz swoja fasolke na usg!
No wlasnie dziwny ten slus.. Tak mega sie rozciagnal i co dziwne pod prysznicem.. Gdzie woda powinna tego nie rozciagac..
Na dodatek ma wygladzona cere co przed @ mam tarke.. Pelno krostek a tu nic.. Nie czuje sie jak po ovu z wyjatkiem tego apetytu.. A ten cien to moze na ovu sie pojawil? No nie wiem. Zagadka na ten cykl
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Rosa ale ja też miałam dziwaczny śluz zaraz po owu aż lekarz mówił że mam dziwną śluzówkę. Czyli obie mamy dziwaczne objawy w tym cyklu dziwny masz ten śluz naprawdę nigdy nic takiego nie pisałaś czekamy na rozwój sytuacji u Ciebie a u mnie to jak u mnie sama widzisz ja mam negatywne odczucia a w tym cyklu nawet nie mam zapasowego testu jutro się skuszę na zmierzenie temp i zobaczymy co to się wyklaruje
Widzę że nasz wątek nieco odżył"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Ja nie mierze temperatury ale jak jednego dnia zmierzylam to była dość niska...
Jednak nie wiem jaka miałam w 1 fazie.
Nie nastawiam się, bo mam myśli że niby czemu miało się udać.
A z drugiej strony chcę wierzyć że da radę żeby przyciągać pozytywne emocje -
No ukija ja po ovu czy nawet w ovu rzadko co rozciagliwy.. Przewaznie wodnisty.. Az sie zdziwilam szybki przeglad cykli i co? I kilka razy zaznaczylam pojedyncze rozciagliwe kilka dni przed ovu zaraz po nim wodnisty jak i przed nim..
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
marciaa wrote:Ja nie mierze temperatury ale jak jednego dnia zmierzylam to była dość niska...
Jednak nie wiem jaka miałam w 1 fazie.
Nie nastawiam się, bo mam myśli że niby czemu miało się udać.
A z drugiej strony chcę wierzyć że da radę żeby przyciągać pozytywne emocje
Czas tylko czas.
07.11.2012 Julian
Marciaa jak nie mierzyłaś wcześniej to bez sensu mierzyć później bo to i tak nic nie rozwiąże. A z drugiej strony już nie raz miałam piękne temp i dupa z tego była. Ja tam nie ufam temp ale była moim wyznacznikiem dopóki nie poszłam na monitoring"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
A ja w nic nie wierze. O! Zadne testy zadne temperatury sluzy wysokosci skoki i spadki. Ciotka nie przyjdzie, lekarz potwierdzi. To jest 100 % ze ovu byla i ze rozwija sie maly xzlowiek
Ukija, Magduullina lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Rosa dokładnie. Teraz czas wyluzować i nie myśleć o staraniach. Chociaż ciężko nie zaglądać tutaj. Ja jestem ciekawa co u ciężówek i staraczek"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Dzięki Rosa za wsparcie i wiare we mnie chociaż ja teracw wiarę wiesz jak to jest dzień przed spodziewaną @... strach i stres"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Wiem wiem ja tez xaly czas mysle udalo sie a pozniej z nienacka przychodzi mysl "nie to raczej nie teraz.." a pozniej termin @ i strasznie mieszane uczucia..
07.11.2012 Julian
Rosa no dokładnie. Co za żywot staraczki. Ciągle przeplatają się uczucia smutku i radości mam nadzieję że nas wszystkie spotka już niedługo te wyczekiwane uczucie radości ja powiem Ci że póki co czuje się całkiem normalnie. Jak przylezie @ to będzie to jedna z łagodniejszych nawet mnie jajniki nie bolą ani krzyż jak zawsze może to ta podójna dawka inofemu"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ukija, dokładnie.
W tamtym cyklu miałam piękną temperaturę i co z tego.
Fakt faktem ze ogólnie czuję LWD...
Dziś mi się nnudzi to wchodzę na forum,ale przez ostatnie dni już mi się tak nie chce jak kiedyś.
Co ma być to będzie okaże się za kilka dni -
W ogóle jestem mistrzynią znajdywania wyjaśnień wymówek na aktualne "objawy" kilka ostatnich:
1. Niedobrze mi - zjadłam nieświeżą sałatkę
2. Swędzą mnie cycki - mam uczulenie
3. Jestem zmęczona - niewygodne łóżko
4. Jestem gorąca - mężu oddaje mi swoje ciepło
5. Mam zgagę - to na pewno przez banana
Mężu ma ochotę mnie zabić jojcze i jeszcze zanim on się wypowie sama się usprawiedliwiamMagduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Marciaa ja tak samo ale widziałam jak się słabo klei ostatnio pisanie tutaj więc musiałam zainterweniować ostatnio przez kilka dni miałam wenę do pisania więc też zarywałam nocki na pasję co do temp to zdradziecka dziwka, już taka piękna i wyżyny a ona sobie o tak bez powodu spadnie i jest @"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Rosa ja się nie boję swojego strachu w ciąży choć wiem że będzie, boje się strachu mojego Męża. Póki co od owulacji mam celibat i to namawiam go ale ten idiota coś sobie wmówił i koniec. On twierdzi że się nie udaje bo mamy po owulacji i za chiny ludowe mu nie przemówisz ale jak zajdę w którym kolwiek cyklu po dwóch tygodniach od @ zabieram go ze sobą do lekarza i będzie rozmowa na ten temat co by mnie zaspokojał. No przecież napięcie seksualne też wpływa na dziecko, prawda?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2016, 18:52
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Haha ukija ja tez tak mam
Np. Teraz
Jestem senna, mooocno senna pewnie dlatego ze w nocy mialam pobudki przez malego.
Te moje ogorki kiszone - pewnie brakuje mi jakiejs witaminy i pilnie jej szukam
07.11.2012 Julian
Ukija wrote:Marciaa ja tak samo ale widziałam jak się słabo klei ostatnio pisanie tutaj więc musiałam zainterweniować ostatnio przez kilka dni miałam wenę do pisania więc też zarywałam nocki na pasję co do temp to zdradziecka dziwka, już taka piękna i wyżyny a ona sobie o tak bez powodu spadnie i jest @
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp