Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Susanna, ja myślę, że warto powiedzieć o tym lekarzowi, może zleci jakieś badania
Ukija, myślę, że już na tyle długo się starasz, by podjąć dalsze kroki. Może jakieś badania czy to Ciebie czy tej drugiej połowy. Myślę, że warto cud tutaj dalej działać -
nick nieaktualny
-
Ukija wrote:
ZFolwarku no to jesteś moją mistrzynią temp od kataru haha dobrze poczekaj i się nie spiesz. Ciąża jak jest to nie ucieknie Mamy jutro dzień sądu obie
Ukija, ale ja na powaznie tak uwazam z ta temperatura. Leje mi sie z nosa od chyba 2 dni.
-
Zapisalam sie do gina na pazdziernik i tez wlasnie obmyslic musze strategie co powiem zeby mnie porzadnie przebadali.. Wkurza mnie to, bo mam pakiet z pracy w luxmedzie a ci lekarze tam maja wskazania od dyrekcji zeby jak najmniej badan zlecac dla pacjentow. No walcz teraz czlowieku. Teraz tez nie wiem czy jak ide do innego lekarza to czy ona bedzie widziala moja historie od tamtej ginki, bo nie wiem czy wlasnie mowic ze juz dluzej sie staramy. Mam jeszcze pare tyg na wymyslenie. Generalnie chyba chcialabym raz pojsc na monitoring i zobaczyc czy jaja sa i czy rosnie cos itd. Bo moze juz kurde nie ma zadnych jaj i nic nie rosnie i po temacie u mnie, bo to tez nie wiadomo w sumie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Majka nie mamy dzieci Mój idzie w zaparte że nie będzie się badał przed upływem roku. Ja robilam jakieś tam badania lh i fsh, progesteron, prolaktyna, tsh. Sama nie wiem co nie zaskakuje, lekarz sam się zastanawia.
Susanna dobry plan"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualnyUkija wrote:Majka nie mamy dzieci Mój idzie w zaparte że nie będzie się badał przed upływem roku. Ja robilam jakieś tam badania lh i fsh, progesteron, prolaktyna, tsh. Sama nie wiem co nie zaskakuje, lekarz sam się zastanawia.
Susanna dobry plan
Mój na szczęście po badaniach a wyniki rewelacyjne, przynajmniej on może spać spokojnie... -
ZFolwarku właśnie powiem Ci że ja miałam pakiet w luxmedzie z pracy i lipa. Lekarze nie chętnie dają skierowania na cokolwiek a o monitoringu możesz zapomnieć. Z tego co wiem za słaby sprzęt mają teraz mam pakiet w medicoverze i to najlepsza sieciówka jaką znam"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Ukija wrote:ZFolwarku właśnie powiem Ci że ja miałam pakiet w luxmedzie z pracy i lipa. Lekarze nie chętnie dają skierowania na cokolwiek a o monitoringu możesz zapomnieć. Z tego co wiem za słaby sprzęt mają teraz mam pakiet w medicoverze i to najlepsza sieciówka jaką znam
Wez mi nie mow nic! Luxmed to jedno wielkie g..... W ciazy to mniej badan robili niz na nfz kolezanka miala. Nie mowiac o kolejkach do lekarzy. Masakra. Do gin terminy na za 3-4 mies. Ja nie wiem co zrobie jak np zajde bo do mojego lekarza sie nie dostane a wizyta za 4 miesiace w ciazy to troche POZNO To jest takie g... ze mnie szlag trafia zawsze jak dzwonie czy probuje cokolwiek zalatwic. Poprzednio w pracy mialam enelmed - pare lat temu to byla bajka. O Medicoverze tez slyszalam dobre opinie, ale moja firma uparla sie na luxmed, bo ponoc maja placowki w innych miastach i to jest wazne dla jakis handlowcow czy cholera wie kogo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2016, 20:44
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam nowe kolezanki:-)
Oj tak dziewczyny przy staraniach stres i przy ciazy tez....to jak za dlugo spi to sie czlowiek stresuje czy wszystko ok. jak jakas wydzielina to tak samo czy wszystko ok. cos zakluje albo cos tez...co wizyte czy wszystko bedzie dobrze, czy dzidzia rosnie czy z serduszkiem wszystko ok..mozna wymieniac mnostwo rzeczy a czlowiek tak sie stresuje jak to my kobietki:-)
my max 8 tyg a minimalnie 4 i mozemy sie spotkacMagduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja tam nie wiem co to te lux i medi cos tam
Dostalam wiadomosc od meza
Suschi?
Myslal ze mnie suschi przekupi
Odpisalam ze chce makaron z warzywami zamiast suschi haha
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b51cea914248.jpg
Ukija ty poszlas na frytki ja ide na makaron
Znaja sposoby.. Nie ma co...
Chociaz chcialabym te suschi... Ale surowa ryba i moze ciaza to nie pasuje..
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp