Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Ukija wrote:Rosa ja się nie boję swojego strachu w ciąży choć wiem że będzie, boje się strachu mojego Męża. Póki co od owulacji mam celibat i to namawiam go ale ten idiota coś sobie wmówił i koniec. On twierdzi że się nie udaje bo mamy po owulacji i za chiny ludowe mu nie przemówisz ale jak zajdę w którym kolwiek cyklu po dwóch tygodniach od @ zabieram go ze sobą do lekarza i będzie rozmowa na ten temat co by mnie zaspokojał. No przecież napięcie seksualne też wpływa na dziecko, prawda?
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Moj o tym tescie moim nic nie wie. Puki co napiecie u nas... Niech zrozumie po raz kolejny ze ja to zona a nie sprzataczka kucharka i kurwa cala reszta... Puki co od wczoraj jestem u rodziciw. I dobrze mi tu niech przemysli
A jak by sie jednak udalo to dowie sie 5.10 w dniu swoich urodzinNadzieja1988! lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Dziewczyny my jesteśmy wariatki zawsze znajdziemy jakieś wytłumaczenie
Rosa i dobrze. Niech zrozumie jak Ciebie to wkurza ale mam nadzieje że uświadomiłaś go o tym bo wiesz oni nie rozumieją jak im się dosadnie nie powie
Marciaa trzymaj się w swoim postanowieniu i czekaj wcześniej się nie opłaca robić"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Zuch dziewczyna! Dobrze zrobiłaś
rosax3 lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
Su chyba dopadl cie gorszy dzien.
A wuec moze wyjedzcie gdzies na czas gdy jest ovu? Odprezenie lepsze od lekarzazFolwarku lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Ech Dziewczyny ja tez nie wierze w objawy itd. Nie chce mi sie tez za specjalnie testowac. Temperatura u mnie to moim zdaniem efekt kataru @ spozniala mi sie nie raz i nigdy nie mialam np rowno co 28 dni. Zawsze jakies obsuwy w jedna czy w druga strone. Takze zupelnie nie oczekuje niczego. Niby jestem na liscie do testowania na jutro ale juz wiem ze nie bede tego testu robic - poczekam na spokojnie
-
nick nieaktualnyNo niby jedziemy jeszcze się sprzeczamy gdzie
Szkoda mi kasy wszystkie wyniki ok po co się dobijać??
Biorę dong quai i czuje jajniki i PIERSI. Podobno mogą od tego urosnąć hahahha
Po co się tak wkurzać?
Sama nie wiem, intuicja mi podpowiada, że mam problem z progesteronem i późną owulacją a znowu wkurzenie każe odpuścić...... -
nick nieaktualnyzFolwarku wrote:Ech Dziewczyny ja tez nie wierze w objawy itd. Nie chce mi sie tez za specjalnie testowac. Temperatura u mnie to moim zdaniem efekt kataru @ spozniala mi sie nie raz i nigdy nie mialam np rowno co 28 dni. Zawsze jakies obsuwy w jedna czy w druga strone. Takze zupelnie nie oczekuje niczego. Niby jestem na liscie do testowania na jutro ale juz wiem ze nie bede tego testu robic - poczekam na spokojnie
-
Tak więc staram się o trzecie dziecko. To nasz 9 cykl i postanowiliśmy się odtąd bardziej do tego przyłożyć Mierzę temp, sprawdzam śluz, robię testy owu i chyba powoli wariuję Stwierdziłam że bez monitoringu cyklu nie da się jednoznacznie określić daty owulacji a co dopiero zapłodnienia, zagnieżdżenia ani nic....
-
Marciaa superancko żw masz takie podejście trzeba zdać się na los
Susanna jest opcja że pójdziesz do nowego lekarza i ściemnisz mu że staracie się dłużwj ale nie tyle aby odsyłał Was z kwitkiem do kliniki niepłodności
ZFolwarku no to jesteś moją mistrzynią temp od kataru haha dobrze poczekaj i się nie spiesz. Ciąża jak jest to nie ucieknie Mamy jutro dzień sądu obie
Majka witamy serdecznie. Napisz nam coś o sobie i staraniachmajka_km6 lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Majka uprzedziłaś mnie ja byłam 7 cykli bez monitoringu i w jednym zaszlam w cb. W tym cyklu byłam zaskoczona monitoringiem i okazuje się że do owulacji dochodzi. Tylko co tam dalej nie zaskakuje to już nie wiem"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ukija wrote:Majka uprzedziłaś mnie ja byłam 7 cykli bez monitoringu i w jednym zaszlam w cb. W tym cyklu byłam zaskoczona monitoringiem i okazuje się że do owulacji dochodzi. Tylko co tam dalej nie zaskakuje to już nie wiem
-
nick nieaktualnyNo właśnie...pójdę tam...co mogę zrobić ha ha powiem że rok już i podejrzewam cykle bezowulacyjne bo robię testy owu i nie wychodzą (zdarzało się) i progesteron słaby bo zawsze kilka dni po owu plamię....odkąd się obserwuję tak jest, a od dwóch miesięcy bóle jajników po 10 dniu po rzekomej owulacji.... co jeszcze mogę powiedzieć ?