Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
rosax3 wrote:A ja tam nie wiem co to te lux i medi cos tam
Dostalam wiadomosc od meza
Suschi?
Myslal ze mnie suschi przekupi
Odpisalam ze chce makaron z warzywami zamiast suschi haha
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b51cea914248.jpg
Ukija ty poszlas na frytki ja ide na makaron
Znaja sposoby.. Nie ma co...
Chociaz chcialabym te suschi... Ale surowa ryba i moze ciaza to nie pasuje..
Metoda na gloda
-
ZFolwarku Medicover też ma placowki w innych miastach z tym że mniej kolejki też są ale traktują pacjentów jak królów. Lekarz po pracy mnie przyjmował i zrobił monitoring sam z siebie. Medicover jest światnie przygotowany pod względem ginekologicznym i dla kobiet w ciąży Luxmed to samo dno
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Rosax, przez żołądek do serca
Susanna, ładna rocznica. My z mężem jesteśmy razem 5 lat, a 2 lata po ślubie Sama nie wiem, kiedy to zleciało Ale jedno co mogę powiedzieć, to jesteśmy w sobie tak samo zakochani, jak na początku Teraz tylko dziecka brakuje nam do pełni szczęścia -
Wrozba z chinskiego ciasteczka
"osiagnelas juz prawie wszystko czego w zyciu chcesz"
Objadlam sie makaronikiem... Teraz mnie tak jakos ciezko.. Ale ciasteczko tez zjadlam. Bo czymbylaby wrozba bez zjedzenia ciacha? Haha
Mamuska u nas tez 5 no prawie 6 a za kilka dni nasza 4 juz rocznica slubu xzas leci za szybko! A za wolno przy staraniach..
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
zFolwarku wrote:A ja nie mam apetytu Sama nie wiem na co mam ochote. I taki problem codziennie przed przygotowaniem obiadu. Ech...
To bym zjadla albo to a ciekawe co chlopacy by zjedli.. Co zrobic by wszystkim dogodzic?zFolwarku lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyMamuśka2017 wrote:Rosax, to prawda, za wolno czas leci przy staraniach Zwłaszcza ten czas od owulacji do @ czy testowania Ale jak dzisiaj zobaczyłam, że była 15 rocznica ataku na World Trade Center, to się przeraziłam, że już tyle czasu minęło
-
nick nieaktualnyMamuśka2017 wrote:Rosax, przez żołądek do serca
Susanna, ładna rocznica. My z mężem jesteśmy razem 5 lat, a 2 lata po ślubie Sama nie wiem, kiedy to zleciało Ale jedno co mogę powiedzieć, to jesteśmy w sobie tak samo zakochani, jak na początku Teraz tylko dziecka brakuje nam do pełni szczęścia
U nas długo bardzo odkładaliśmy samą nawet myśl o dziecku a teraz ciągle czuje jakbyśmy byli świeżą parą ha ha ciągle taka niepewność jak na początku, dziwne uczucie ciągle się droczymy, nie kłócimy.
Mieszkamy razem 5 ponad lat 1,5 roku po ślubie
-
Susanna, my wiedzieliśmy, że od razu po ślubie dzieci mieć jeszcze nie chcemy. Przede wszystkim dlatego, że ja po studiach kontynuowałam naukę i ciężko by mi było łączyć naukę, pracę i dziecko. Poza tym przed ślubem nie mieszkaliśmy razem, więc stwierdziliśmy, że chcemy trochę pobyć sami i się sobą nacieszyć Tak sobie postanowiliśmy, że chcemy dziecko tak z 3 lata po ślubie Zobaczymy, czy to się uda
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny my jesteśmy szybką parą, która szybko się zaręczyła i po 10 miesiącach od zaręczyn wzięła ślub. Dziecko chcieliśmy przed ślubem ale wstrzymaliśmy się ze względu na pracę i mieszkanie ja od razu wiedziałam że chcę z nim spędzić resztę życia chociaż musiałam go nieco utemperować
zFolwarku lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
Aurellka nie stresuj mnie nawet nie spieszno mi do niego tak się dziś zestresowałam temp że nie mogę się skupić na niczym a do pracy muszę iść
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
nick nieaktualnywitam nowe koleżanki! ale tutaj naskrobalyscie...
juz nie pamiętam co przeczytałam he
rosax kochana to chyba wirusowe cos moj maly ma to samo od soboty goraczka biegunka na szczęście wymiotowal tylko raz ale slabiutki strasznie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2016, 07:27
-
Magduullina nasz wątek znowu zaczyna żyć
Magduullina lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrosax kochana jak synek? ja mam nadzieje ze to długo nie potrwa bo poprostu masakra moj daniel chodzi od goraczki do gorączki choć w nocy nie mial tak wysokiej jak z soboty na niedzielę ponad 39 stopni ... tak gorąco na polu a tu dupa teraz do południa jedynie na chwilę go wezmę na taras poki slonca nie będzie niech się przewietrzy kurde chyba to jest najgorsze co może być jak dzieci choruja...