SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Zaczynacie starania o dziecko? Sprawdźcie, kiedy zacząć suplementację folianów i co naprawdę ma znaczenie.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › Starając się - ogólne › Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2016, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już byłam dziś na frytkach a sushi bym zjadła uwielbiam <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2016, 20:59

• zFolwarku Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rosax3 wrote:
    A ja tam nie wiem co to te lux i medi cos tam ;D

Dostalam wiadomosc od meza :D
    Suschi?

Myslal ze mnie suschi przekupi ;D
    Odpisalam ze chce makaron z warzywami zamiast suschi :D haha
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b51cea914248.jpg

Ukija ty poszlas na frytki ja ide na makaron ;D
    Znaja sposoby.. Nie ma co...
    Chociaz chcialabym te suschi... Ale surowa ryba i moze ciaza to nie pasuje..

Metoda na gloda :D

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • zFolwarku Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie mam apetytu :/ Sama nie wiem na co mam ochote. I taki problem codziennie przed przygotowaniem obiadu. Ech...

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZFolwarku Medicover też ma placowki w innych miastach z tym że mniej :P kolejki też są ale traktują pacjentów jak królów. Lekarz po pracy mnie przyjmował i zrobił monitoring sam z siebie. Medicover jest światnie przygotowany pod względem ginekologicznym i dla kobiet w ciąży :P Luxmed to samo dno :D

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • Mamuśka2017 Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax, przez żołądek do serca :)

Susanna, ładna rocznica. My z mężem jesteśmy razem 5 lat, a 2 lata po ślubie :) Sama nie wiem, kiedy to zleciało :) Ale jedno co mogę powiedzieć, to jesteśmy w sobie tak samo zakochani, jak na początku :) Teraz tylko dziecka brakuje nam do pełni szczęścia :D

w4sqpc0z3is213tz.png
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrozba z chinskiego ciasteczka
    "osiagnelas juz prawie wszystko czego w zyciu chcesz"
    Objadlam sie makaronikiem... Teraz mnie tak jakos ciezko.. Ale ciasteczko tez zjadlam. Bo czymbylaby wrozba bez zjedzenia ciacha? Haha

Mamuska u nas tez 5 no prawie 6 a za kilka dni nasza 4 juz rocznica slubu ;D xzas leci za szybko! A za wolno przy staraniach..

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zFolwarku wrote:
    A ja nie mam apetytu :/ Sama nie wiem na co mam ochote. I taki problem codziennie przed przygotowaniem obiadu. Ech...
    Obiad - najwieksza udreka...
    To bym zjadla albo to a ciekawe co chlopacy by zjedli.. Co zrobic by wszystkim dogodzic?

zFolwarku lubi tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • Mamuśka2017 Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax, to prawda, za wolno czas leci przy staraniach :) Zwłaszcza ten czas od owulacji do @ czy testowania ;) Ale jak dzisiaj zobaczyłam, że była 15 rocznica ataku na World Trade Center, to się przeraziłam, że już tyle czasu minęło :/

w4sqpc0z3is213tz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamuśka2017 wrote:
    Rosax, to prawda, za wolno czas leci przy staraniach :) Zwłaszcza ten czas od owulacji do @ czy testowania ;) Ale jak dzisiaj zobaczyłam, że była 15 rocznica ataku na World Trade Center, to się przeraziłam, że już tyle czasu minęło :/
    Miałam dokładnie to samo! A to jak wczoraj było....

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2016, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamuśka2017 wrote:
    Rosax, przez żołądek do serca :)

Susanna, ładna rocznica. My z mężem jesteśmy razem 5 lat, a 2 lata po ślubie :) Sama nie wiem, kiedy to zleciało :) Ale jedno co mogę powiedzieć, to jesteśmy w sobie tak samo zakochani, jak na początku :) Teraz tylko dziecka brakuje nam do pełni szczęścia :D

U nas długo bardzo odkładaliśmy samą nawet myśl o dziecku a teraz ciągle czuje jakbyśmy byli świeżą parą ha ha ciągle taka niepewność jak na początku, dziwne uczucie ciągle się droczymy, nie kłócimy.
    Mieszkamy razem 5 ponad lat :O 1,5 roku po ślubie

• Mamuśka2017 Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Susanna, my wiedzieliśmy, że od razu po ślubie dzieci mieć jeszcze nie chcemy. Przede wszystkim dlatego, że ja po studiach kontynuowałam naukę i ciężko by mi było łączyć naukę, pracę i dziecko. Poza tym przed ślubem nie mieszkaliśmy razem, więc stwierdziliśmy, że chcemy trochę pobyć sami i się sobą nacieszyć :) Tak sobie postanowiliśmy, że chcemy dziecko tak z 3 lata po ślubie :) Zobaczymy, czy to się uda ;)

w4sqpc0z3is213tz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2016, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u Nas nagle jak za pstryknięciem palca i postanowione

• Ukija Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny my jesteśmy szybką parą, która szybko się zaręczyła i po 10 miesiącach od zaręczyn wzięła ślub. Dziecko chcieliśmy przed ślubem ale wstrzymaliśmy się ze względu na pracę i mieszkanie ;D ja od razu wiedziałam że chcę z nim spędzić resztę życia chociaż musiałam go nieco utemperować :D

zFolwarku lubi tę wiadomość

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2016, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija, każdy ma inaczej :D

• Aurellka Autorytet

Wysłany: 11 września 2016, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija czekam na Twój test ;)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
    ❤Nasz początek wieczności! ❤
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 12 września 2016, 06:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aurellka nie stresuj mnie nawet :P nie spieszno mi do niego :P tak się dziś zestresowałam temp że nie mogę się skupić na niczym a do pracy muszę iść :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2016, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam nowe koleżanki! ale tutaj naskrobalyscie...
    juz nie pamiętam co przeczytałam he :)
    rosax kochana to chyba wirusowe cos moj maly ma to samo od soboty goraczka biegunka na szczęście wymiotowal tylko raz ale slabiutki strasznie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2016, 07:27

• Ukija Autorytet

Wysłany: 12 września 2016, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina nasz wątek znowu zaczyna żyć :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2016, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja myślę!! :) do końca roku nie zostało dużo czasu kochane:) ja się przyglądam podczytuję i trzymam kciuki za pozytywne testy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2016, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rosax kochana jak synek? ja mam nadzieje ze to długo nie potrwa bo poprostu masakra moj daniel chodzi od goraczki do gorączki choć w nocy nie mial tak wysokiej jak z soboty na niedzielę ponad 39 stopni ... tak gorąco na polu a tu dupa teraz do południa jedynie na chwilę go wezmę na taras poki slonca nie będzie niech się przewietrzy kurde chyba to jest najgorsze co może być jak dzieci choruja...

‹‹ ‹ 928 929 930 931 932 › ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam

Kwas DHA to jedna z substancji niezbędnych do prawidłowego rozwoju płodu. Jego suplementacja jest zalecana przez ekspertów, a w aptekach znajdziemy wiele preparatów zawierających ten składnik. Najczęściej jest pozyskiwany z ryb morskich, jednak coraz więcej przyszłych mam sięga po DHA z alg. Jakie są jego właściwości i czym różni się od rybiego? Dowiedz się więcej na temat suplementacji DHA w ciąży – kiedy zacząć i jakie dawki stosować?

CZYTAJ WIĘCEJ