Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Ukija wrote:Dziewczyny my jesteśmy szybką parą, która szybko się zaręczyła i po 10 miesiącach od zaręczyn wzięła ślub. Dziecko chcieliśmy przed ślubem ale wstrzymaliśmy się ze względu na pracę i mieszkanie ja od razu wiedziałam że chcę z nim spędzić resztę życia chociaż musiałam go nieco utemperować
My tez tempo nadalismy od początku 10 miesięcy od dnia poznania byłam już w ciąży a 4 miesięce później wzięliśmy ślub. No ale w naszym wieku nie było na co czekać i czas tracić na chodzenie do kina bez końcaMagduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyheh a zfolwarku to i tak nie jest wcześnie to tak normalnie kochane (gdzies widziałam twoje pytanie odnośnie rabki- czekam na telefon cały czas na zasadzie dzwonia bo miejsce się zwalnia i na drugi dzień mamy być ) ale to czekanie ... mam nadzieje że będzie to możlie szybko
zFolwarku lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zFolwarku wrote:My tez tempo nadalismy od początku 10 miesięcy od dnia poznania byłam już w ciąży a 4 miesięce później wzięliśmy ślub. No ale w naszym wieku nie było na co czekać i czas tracić na chodzenie do kina bez końca
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
my po 6 latach się zaręczylismy po kolejnych 2 latach wzielismy ślub. I juz jesteśmy rok po ślubie
07.02.2016 - Aniołek ciążą pozamaciczna 6 tydz.
18.04.2016 -sonohsg - prawy jajowód uszkodzony, lewy udrożniony
*problem męski morfologia 0%, defragmentacja 79%
30.08.2017 - zaczynamy przygodę z in vitro (GRAVIDA)
05.2018 - przenosiny do nOvum Warszawa
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrosax3 wrote:No ja pierdole! Nie lubie ich w ogole ani tej ćmaty ani jego brata. No nikogo kurwa z jego rodziny.. On kuzwa dla wszystkich musi miec czas a oni czas dla niego to maja tylko jak nam dupe obrabiaja.. Inaczej zadnej pomocy od nich...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nadzieja1988! wrote:Rosax powtarzałaś test? Na kiedy masz termin @?
Robilam te dwa testy i takie same wyszly. Teraz zatestuje dopiero 15.Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyno bosko susanna daj znać ..
rosax kochana fajnie przy wigilii
ja się wzielam po kolei za generalne sprzątanie gratów i przemeblowywanie sypialnia ogarnieta jeszcze pokoj przejściowy i kuchnia bo w salonie zawsze malo a i tak połowę zabawęk synkowi wywalilam tu pekniete tam kulka w autku brak ....
Znowu mnie wena sprzatajaca naszła moj jak wróci będzie się tylko darl na mnie ps nie robie nic zle robie tez zle wiec na jedno wyjdzie a nikt mi tak nie ztobi zeby bylo jak chce synuś do spanka a ja bede dzialac dalej rosax jak twoj misiu przesxlo mu coś? -
Dziewczyny u mnie to juz ostatni cykl w ktorym sie staralam. Teraz nastanie dluuuga przerwa.
Stwierdzam ze moje idealne malzenstwo zaczelo sie sypac.. dzis wpierdolila sie T.. Wredna glupia suka! Przyjechala do mojego taty na skarge ze ma ze mna cos zrobic bo ja taka i taka.
Reakcja mojego taty bezcenna. Zjebal ja i kazal sie wynoscic. Mowil ze on sie nie bedzie w mlodych wpierdalal bo nasze problemy powinnismy rozwiazywac sami, a i dodal pare slow na temat jej synka mojego meza i tu tez racje mial.. Ja swieta tez nie jestem ale sprzataczka tym bardziej. Jak go mamusia tak pilnie potrzebuje to niech mamusia po nim sprzata.
Mowie ze sie sypie bo jak juz byl wklad tesciowej dobrze nie wrozy. Nagadala mu pewnie na mnie chuj wie co a jak to stary synus mamusi to pewnie ja posluchal.. Nie wiem bo nie odbieram od niego telefonow i zablokowalam go w wiadomosciach. Napisalam mu tylko wiadomosc ze miedzy nami koniec, bo ja nie chce miec meza i mamuski. I niech to trwa nawet kilka lat zanim do niego dojdzie ze po slubie zona sie liczy a nie mamusia. Do zoo z synem nie idzie bo mamusia wzywa jesli te cienie okaza sie ciaza zrobie wszystko by ja utrzynac, ale nawet ona nie zmieni faktu ze ten duren ma wszystko przemyslec, nie zamieszkam z nim dopuki nie pomysli nawet jesli ciaza sue utrzyma a ja urodze to dopuki nie zmadrzeje nie bedzie mial rodziny.
Kurwa ilez mozna?! Rozumiem raz czy dwa razy jej pomoc ale ona znow zaczela co chwile dzwonic a on znow zaczal do niej jezdzic.. Suka!
07.11.2012 Julian
Kilka stron wczesniej wrzucialam allegrowego bladtiocha Ale ja mniewam czasem bladziochy. Dlatego czekam na 15 by ostatecznie zatestiwac.
07.11.2012 Julian
zFolwarku wrote:Ukija ale co niby z temp? @ jest?"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Rosa i bardzo dobrze zrobiłaś. Ty nie masz się wkurwiać! Terapia szokowa zadziała! :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2016, 13:26
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"