Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysmerfetka_k wrote:Hej
ja z kolei z mężem jestem już 8,5 roku, 3 lata po ślubie
muszę się pochwalić, że w końcu pozbyłam się gipsu teraz "tylko" muszę wrócić do formy z nogą, jutro mam kontrolę w Zus, trochę się tego bojęMagduullina lubi tę wiadomość
-
Smerfetka po długiej bezczynności w końcu będziecie mogli powrócić do starań
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagduullina wrote:heh ukija no z całego serca życzę tego najlepszego i podziwiam za wytrwałośc susanna ja nie wiem bo nigdy nic nie pilam na cykle sluz czy td.
dzisiaj padam na twarz wychodzi moje sprzatanko...Magduullina lubi tę wiadomość
-
Smerfetka nie masz wyjścia. Musisz coś wykombinować D
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja dzisiaj ruszyłam z clo Delikatnie czuję, że jajniki pracują W czwartek monitoring W tym cyklu już zaczęłam serduszkować bo gdzieś tutaj wyczytałam, że to dobrze robi na endometrium Lampka czerwonego wina też już dzisiaj wypita bo i migdały zjedzone
Smerfetka, teściową się nie przejmuj tylko do dzieła -
Hej Dziewczyny
U mnie chyba nici z tego cyklu. Takie mam wrażenie że @ jednak dziś zawita. Podjęłam pewne decyzje związane z tym. Chciałam się z Wami pożegnać. Nie mam już siły i chęci na starania. Otóż odchodzę z forum i przestaje się obserwować. Zawieszam starania na jakiś czas a później zobaczymy co dalej. Pójdziemy na żywioł bez zbędnej presji. Wpadnę jeszcze tylko 15 zobaczyć co i Rosy.
Życzę Wam wszystkim jak najszybszego zajścia w ciąże i zaciążonym łatwego terminowego rozwiązania
Będę za Wami tęskniła! Forum jednak za bardzo nakręca i przez to blokuje się coś w mojej głowie. Nie chcę czuć już tej presji.
Buziaki, miłego dnia :*Tulipanowa, Magduullina lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyhej kochane ...
ukija kochana mam nadzieje że @ nie zawita u ciebie!!! i oczywiście ze zostaniesz z nami! Jesteście wszystkie wspaniałe ja tez tak się zżyłam z wami ze jakoś nie potrafię na innym forum a tu choc czasem nie pisze i tak zaglądam co u was ...
a nawet kochana kiedy opuscisz forum mam nadzieje że szybko do nas wrocisz!!!! ♥♥♥♥Ukija lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ukija wrote:Hej Dziewczyny
U mnie chyba nici z tego cyklu. Takie mam wrażenie że @ jednak dziś zawita. Podjęłam pewne decyzje związane z tym. Chciałam się z Wami pożegnać. Nie mam już siły i chęci na starania. Otóż odchodzę z forum i przestaje się obserwować. Zawieszam starania na jakiś czas a później zobaczymy co dalej. Pójdziemy na żywioł bez zbędnej presji. Wpadnę jeszcze tylko 15 zobaczyć co i Rosy.
Życzę Wam wszystkim jak najszybszego zajścia w ciąże i zaciążonym łatwego terminowego rozwiązania
Będę za Wami tęskniła! Forum jednak za bardzo nakręca i przez to blokuje się coś w mojej głowie. Nie chcę czuć już tej presji.
Buziaki, miłego dnia :*
I tak jak ty mam zamiar odejsc z forum ale nie na zawsze. Na jakis czas. Chce do konca roku sie wyluzowac. Ogarnac sprawy z malzenstwem, poskladac jakos te zycie i jak juz bede peqna swojej przyszlosci z Nim dopiero podjac starania. Dzidzia nie przyjdzie w stresie. Potrzebuje odpoczynku. Bede zagladac raz na jakis czas ale odpuszczam sobie wszystko. Na sile ciazy nie bedzie. Nie zrobi jej temperatura i ciagle myslenie. Czas zrobic restart. Zaczac od poczatku.Ukija, zFolwarku lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Ukija, przykra wiadomość od rana Ale w pełni ją rozumiem. Trzymaj się Kochana i powodzenia. A jak uda się zaciążyć to od razu do Nas wróć i wtedy będziemy sobie plotkować już o ciąży i razem oczekiwać na pomyślne rozwiązanie
Rosax, szkoda, że Ty też chcesz odejść Tak już jakoś się z Wami zżyłam. Moja koleżanka na OF poznała super dziewczyny, potem przeniosły się na fb i teraz niedawno rok po urodzeniu dzieci miały spotkanie z dziećmi i mężami. Gdzieś w środku Polski, z noclegami, by każdy mógł dojechać Także super sprawa:)Magduullina, zFolwarku, Ukija lubią tę wiadomość
-
Ukija wrote:Hej Dziewczyny
Buziaki, miłego dnia :*
Trzymam kciuki za Ciebie. Powodzenia!Ukija lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magduullina wrote:oj dziewczyny zly czas chyba a ja w takim razie będę tylko was czytac wątek widzę jednak ozyl przed upadkiem ... bez was juz nie będzie tym watkiem....
Jak to? Ze mna nie pogadasz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2016, 12:13
-
rosax3 wrote:Ukija ja tez mam przeczucie ze do mnie zawita.
I tak jak ty mam zamiar odejsc z forum ale nie na zawsze. Na jakis czas. Chce do konca roku sie wyluzowac. Ogarnac sprawy z malzenstwem, poskladac jakos te zycie i jak juz bede peqna swojej przyszlosci z Nim dopiero podjac starania. Dzidzia nie przyjdzie w stresie. Potrzebuje odpoczynku. Bede zagladac raz na jakis czas ale odpuszczam sobie wszystko. Na sile ciazy nie bedzie. Nie zrobi jej temperatura i ciagle myslenie. Czas zrobic restart. Zaczac od poczatku.
Powodzenia! Spokoju i ulozenia spraw