X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2016, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smerfetka_k wrote:
    Hej :)
    ja z kolei z mężem jestem już 8,5 roku, 3 lata po ślubie :)
    muszę się pochwalić, że w końcu pozbyłam się gipsu :D teraz "tylko" muszę wrócić do formy z nogą, jutro mam kontrolę w Zus, trochę się tego boję :D
    Hihi możesz ćwiczyć z mężem :D

Magduullina lubi tę wiadomość

• Ukija Autorytet

Wysłany: 12 września 2016, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smerfetka po długiej bezczynności w końcu będziecie mogli powrócić do starań :)

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2016, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heh ukija no z całego serca życzę tego najlepszego :) i podziwiam za wytrwałośc ;) susanna ja nie wiem bo nigdy nic nie pilam na cykle sluz czy td.
    dzisiaj padam na twarz wychodzi moje sprzatanko...

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2016, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina wrote:
    heh ukija no z całego serca życzę tego najlepszego :) i podziwiam za wytrwałośc ;) susanna ja nie wiem bo nigdy nic nie pilam na cykle sluz czy td.
    dzisiaj padam na twarz wychodzi moje sprzatanko...
    No to odpoczynek proszę :) :)

• smerfetka_k Autorytet

Wysłany: 12 września 2016, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :D tak, pomału wracamy do starań, teraz jest to trochę utrudnione bo mieszkamy u teściowej jeszcze, ale dni płodne tuż tuż, więc już ja znajdę jakiś sposób :D

• Ukija Autorytet

Wysłany: 12 września 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smerfetka nie masz wyjścia. Musisz coś wykombinować D

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2016, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smerfetka_k wrote:
    :D tak, pomału wracamy do starań, teraz jest to trochę utrudnione bo mieszkamy u teściowej jeszcze, ale dni płodne tuż tuż, więc już ja znajdę jakiś sposób :D
    Wykombinujesz :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2016, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax przetrzymaj mezulka;p dobrze mu to zrobie, moze zmadrzeje:-)
    Niestety z facetami juz tak jest, trzeba im dosadnie pwiedziec i prosto zeby zrozumieli:-)

• Mamuśka2017 Autorytet

Wysłany: 12 września 2016, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj ruszyłam z clo :) Delikatnie czuję, że jajniki pracują :) W czwartek monitoring :) W tym cyklu już zaczęłam serduszkować bo gdzieś tutaj wyczytałam, że to dobrze robi na endometrium ;) Lampka czerwonego wina też już dzisiaj wypita bo i migdały zjedzone ;)

Smerfetka, teściową się nie przejmuj tylko do dzieła :)

w4sqpc0z3is213tz.png
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny :)

U mnie chyba nici z tego cyklu. Takie mam wrażenie że @ jednak dziś zawita. Podjęłam pewne decyzje związane z tym. Chciałam się z Wami pożegnać. Nie mam już siły i chęci na starania. Otóż odchodzę z forum i przestaje się obserwować. Zawieszam starania na jakiś czas a później zobaczymy co dalej. Pójdziemy na żywioł bez zbędnej presji. Wpadnę jeszcze tylko 15 zobaczyć co i Rosy.
    Życzę Wam wszystkim jak najszybszego zajścia w ciąże i zaciążonym łatwego terminowego rozwiązania :)
    Będę za Wami tęskniła! Forum jednak za bardzo nakręca i przez to blokuje się coś w mojej głowie. Nie chcę czuć już tej presji.
    Buziaki, miłego dnia :*

Tulipanowa, Magduullina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2016, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kochane ...
    ukija kochana mam nadzieje że @ nie zawita u ciebie!!! i oczywiście ze zostaniesz z nami! Jesteście wszystkie wspaniałe ja tez tak się zżyłam z wami ze jakoś nie potrafię na innym forum a tu choc czasem nie pisze i tak zaglądam co u was ...
    a nawet kochana kiedy opuscisz forum mam nadzieje że szybko do nas wrocisz!!!! ♥♥♥♥

Ukija lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2016, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szkoda Ukija, ale może będzie Ci to potrzebne :) Trzymaj się i odstresowuj :*

Magduullina, Ukija lubią tę wiadomość

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija wrote:

U mnie chyba nici z tego cyklu. Takie mam wrażenie że @ jednak dziś zawita. Podjęłam pewne decyzje związane z tym. Chciałam się z Wami pożegnać. Nie mam już siły i chęci na starania. Otóż odchodzę z forum i przestaje się obserwować. Zawieszam starania na jakiś czas a później zobaczymy co dalej. Pójdziemy na żywioł bez zbędnej presji. Wpadnę jeszcze tylko 15 zobaczyć co i Rosy.
    Życzę Wam wszystkim jak najszybszego zajścia w ciąże i zaciążonym łatwego terminowego rozwiązania :)
    Będę za Wami tęskniła! Forum jednak za bardzo nakręca i przez to blokuje się coś w mojej głowie. Nie chcę czuć już tej presji.
    Ukija ja tez mam przeczucie ze do mnie zawita.
    I tak jak ty mam zamiar odejsc z forum ale nie na zawsze. Na jakis czas. Chce do konca roku sie wyluzowac. Ogarnac sprawy z malzenstwem, poskladac jakos te zycie i jak juz bede peqna swojej przyszlosci z Nim dopiero podjac starania. Dzidzia nie przyjdzie w stresie. Potrzebuje odpoczynku. Bede zagladac raz na jakis czas ale odpuszczam sobie wszystko. Na sile ciazy nie bedzie. Nie zrobi jej temperatura i ciagle myslenie. Czas zrobic restart. Zaczac od poczatku.

Ukija, zFolwarku lubią tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2016, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj dziewczyny zly czas chyba a ja w takim razie będę tylko was czytac wątek widzę jednak ozyl przed upadkiem ... bez was juz nie będzie tym watkiem....

Ukija lubi tę wiadomość

• Mamuśka2017 Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija, przykra wiadomość od rana :( Ale w pełni ją rozumiem. Trzymaj się Kochana i powodzenia. A jak uda się zaciążyć to od razu do Nas wróć i wtedy będziemy sobie plotkować już o ciąży i razem oczekiwać na pomyślne rozwiązanie :)

Rosax, szkoda, że Ty też chcesz odejść :( Tak już jakoś się z Wami zżyłam. Moja koleżanka na OF poznała super dziewczyny, potem przeniosły się na fb i teraz niedawno rok po urodzeniu dzieci miały spotkanie z dziećmi i mężami. Gdzieś w środku Polski, z noclegami, by każdy mógł dojechać :) Także super sprawa:)

Magduullina, zFolwarku, Ukija lubią tę wiadomość

w4sqpc0z3is213tz.png
  • zFolwarku Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija wrote:

Trzymam kciuki za Ciebie. Powodzenia!

Ukija lubi tę wiadomość

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2016, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rosax3 wrote:
    Termin mam na 15-16
    Robilam te dwa testy i takie same wyszly. Teraz zatestuje dopiero 15.
    Trzymam kciuki! <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2016, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :-)

Zostało 13 dni do wizyty <3 <3 <3

Dziś wieczorem odbieram wyniki ze szpitala. Dam znać co mi tam wyszło. Miałam m.in. robione posiewy.

Magduullina, zFolwarku, rosax3 lubią tę wiadomość

• zFolwarku Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina wrote:
    oj dziewczyny zly czas chyba a ja w takim razie będę tylko was czytac wątek widzę jednak ozyl przed upadkiem ... bez was juz nie będzie tym watkiem....

Jak to? Ze mna nie pogadasz? :) ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2016, 12:13

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • zFolwarku Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rosax3 wrote:
    Ukija ja tez mam przeczucie ze do mnie zawita.
    I tak jak ty mam zamiar odejsc z forum ale nie na zawsze. Na jakis czas. Chce do konca roku sie wyluzowac. Ogarnac sprawy z malzenstwem, poskladac jakos te zycie i jak juz bede peqna swojej przyszlosci z Nim dopiero podjac starania. Dzidzia nie przyjdzie w stresie. Potrzebuje odpoczynku. Bede zagladac raz na jakis czas ale odpuszczam sobie wszystko. Na sile ciazy nie bedzie. Nie zrobi jej temperatura i ciagle myslenie. Czas zrobic restart. Zaczac od poczatku.

Powodzenia! Spokoju i ulozenia spraw :)

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
‹‹ 931 932 933 934 935 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ