Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Haha no jego jego Ale tak w ogole zaczynam sie martwic. Takie cienie czesto wychodza mi wiec moze jest cos zlego w moich hormonach? Moze testy w cale nie sa felerne? Musze o tym z ginem pogadac. Bo serio zaczyna mnie to martwic
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Rosa kochana moja testy co dwa dni! Nie codziennie bo za mały wzrost hcg
MMM chyba na początek października miała termin. Tak coś mi świta
Basik witamy. Widzę że starasz się o 3 skarbka. Spokojnie przyjdzie do Cienie
ZFolwarku a Ty kiedy testujesz?
Ja wczoraj na imprezce byłam i zjadłam sałatke z tortellini i jajko w majonezie i jak mnie zmuliło to masakra. Czuje stres. Nie za dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2016, 09:10
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Ukija wrote:
ZFolwarku a Ty kiedy testujesz?
Nie wiem kiedy bo mam jeden test i nie kupie wiecej Powaznie, to zastanowie sie we wtorek czy testowac jesli @ sie nie pojawi do tego czasu - juz i tak jestem zdenerwowana bo wychodzi ze juz chyba 15 dpo a @ nie ma i jak przyjdzie pozniej to znaczy chyba, ze mam wszystko spitolone z fl! Szlag mnie trafi doslownie! Dobrze, ze znalazlam w luxmedzie miejsce do gina na pazdziernik bo chce jeszcze raz wszystko sprawdzic i zrobic usg dowcipne bo tego nie mialam po porodzie. Temp sa wysokie, ale zupelnie sie tym nie sugeruje bo mam obecnie katar i zwalam to na to. Fakt, nie ma @ ale i to sie zdarzalo, ze sie spozniala. Testu ot tak nie zmarnuje