Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja w odwiedzinach u Rodziców. Powiedzcie na co wiesiołek, magnez i B6? Ja w tym cyklu to już za dużo witamin,ale jak przez dwa cykle nie zadziała, to może czegoś jeszcze spróbuję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2016, 20:33
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
Szarlotka123 wrote:Kochane, tak z ciekawości.. Jaki macie śluz w dni niepłodne już po owu?
Rosax, Moja gin powiedziała, że testy owu często się mylą.
Powinno się je robić o jednej porze i co najmniej 2, 1,5 godziny przed nimi nic nie pić
To wiem. Ja nigdy nie pije 2 h przed. A ze czasem klamia to te jak do tej pory jeszcze nie sklamaly. Ale wczesniej bez antykow je robilam
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Ktoś tu jeszcze jest? jakie nastoje przed walentynkami? gotowe do działania?
Ja po owu miałam lepki a później kremowyWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2016, 22:17
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Gotowa, gotowa, ale z racji tego, że jestesmy "w gosciach" będziemy działać dopiero jutro w nocy...a wcześniej zrobię test owu, zobaczymy jaki wynik będzie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2016, 22:57
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
Aurellka rób rób, to na pewno nie zaszkodzi, a jeszcze bardziej podkręci ja już chyba straciłam nadzieję na wczesną owu więc dziś nie będę do niczego namawiała Mojego poczekam jeszcze troszkę do kolejnego śluzu i wtedy podziałamy
Rybka, jeszcze sobie odbijecie kochana @ sohie odejdzie i będzie duuuużo"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Hej Rosax moje walentynki to niedziela jak niedziela żadna nowość i pewnie nic ciekaego się nie wydarzy a jak mijają Tobie?"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Jestem w trakcie gorowania rosolku. Niedziela jak niedziela tak jak u Ciebie. Tyle tylko ze mezusia musze czyms ratowac bo mu sie wczoraj popilo i dzis wyglada jakby nie wygladal haha
A co do tych testow. Wczoraj dzwonilam do poloznej, super babka i taka na luzie Dowiedzialam sie ze lh sie zbiera a to moze oznaczac ze juz w 1 cyklu po odstawieniu mozliwe ze bedzie ovulka. Dzis dostalam okres po odstawieniu pierwszy. Takze juz w ciazy jestem teraz odczekac tylko do ovu i poinformowac fasolki ze moga sie juz rozwijac szybciej .
A synek chce walentynkowa niespodzianke tatusiowi zrobic mowi ze chce serduszko na lusterko do auta dac tatusiowi.. Sklepy zamkniete ale zaraz pobawimy sie masa solna. Ciekawe co nam wyjdzieRybka84 lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Hej dziewczyny!
Ja mam dziś wściekliznę
Przyjecjalismy w piątek do teściów, bo remont maja, żeby pomóc. Myślałam jednak, że moj mnie zawiezie na egzamin. Niestety musze jechac autobusem o 12.00. Powrotny mam o 17.30. A egzamin 15.00-16.00. Cały dzień w d*pie... Dziś spie u siebie a B zostaje u rodziców jeszcze. Także u mnie walentynek nie ma Mam taki dzień, że mam ochotę wszystkich zagryzc i ryczeć do księżyca!!! -
Cześć kochane No u mnie dzień jak co dzień, zrobiłam na śniadanie naleśniki - żeby było bardziej "świątecznie" - a poza tym nic nie planujemy, M. jedzie o 16:30 na próbę a wieczorem gra koncert, tak więc bez niespodzianek, bez świętowania i obiecał, że odbijemy to sobie w tygodniu jakoś
-
No to dziewczyny spędzamy chyba dziś walentynki razem
Rosax a to może być słabszy ten okres. Bo po tabsach tak jest, że trwa nieco krócej i jest słabszy a jak to póki co wygląda u Ciebie?
Makowa ja mam podobnie, walentynki bardziej sama niż z nim, bo teraz sobie pojechał gdzieś tam. No ale to tylko święto wymyślone dla kasy. Nie denerwuj się kochana"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Rybka czyli jesteś kolejna razem z nami. Świętujemy babskie walentynki na forum"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Elina a co się stało, że byłaś w szpitalu? O ile mogę wiedzieć. Ale są walentynkowe 2 kreski! Super ekstra! Gratulacje"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"