Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej :*
Temat tesciowych widzę na tapecie. Moja jest kochana, ale że równowaga musi być to zato teść mnie momenti doprowadza do szału
U mnie szaro, buro. Rano był przymrozek.
U mnie testowanie dopiero za dwa tygodnie. Chociaż kusi mnie zrobić wcześniej. Wygląda na to, że owu byla dużo wcześniej. Bólu @ podbrzusza ciąg dalszy. I tak bardzo mnie mdli...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2016, 12:23
-
Cześć dziewczyny,
Tak Was czytam od pewnego czasu i postanowiłam dołączyć
W tym cyklu podchodzimy do naszej pierwszej IUI. Pierwsze podanie w poniedziałek i w środę powtórka. Wczoraj jeden pęcherzyk 12 mm a drugi 14 mm
Za testujące trzymam mocne kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2016, 13:09
-
Witaj jadziunia.!
Rybka to juz ostatnia @ na ten rok! Wmow sobie a nie przyjdzie. nastepne paczki beda od || jadane regularnie w nocy haha
Co do mojego meza to tez byl maminsynek. Duuuuzo sie zmienil. A tesciowa to tez nie zla #_;?;#;7! Nie lubimy sie wzajemnie. Przeszkadza jej nawet jakie zdjecie profilowe mam na whatsapp... ;/
A mezus kochany. Czasem nie sprzatnie czasem sprzatnie ale jak w nocy powiem ze glodna jestem od razu idzie robic chyba wie ze nie ma wyjscia haha
A pytanie mam. Po ilu dniach od odstawienia przyjdzie ten okres po odstawieniu?
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Czy to normalne ze juz moze zbierac mi sie ovulka czy jeszcze te hormony z antykow dzialaja?
Wczoraj test mialam bialy tzn tylko jedna kreska. Drugiej nawet cienia. A dzis rano delikatnie druga (z drugiego moczu) a teraz przed chwila jeszcze ciemniejsza.. A przeciez nawet nie mialam jeszcze @ po odstawieniu i nie biore dopiero 2 dzien...
Dodam ze z czystej ciekawosci robie te testy juz teraz.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4721c209be33.jpg
Ps. Na zywo lepiej widac kreski.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2016, 15:28
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Dzięki Madziara i rosax, też mam nadzieję, że to ostatnia @ na dłuższy czas, bo szczerze nienawidzę jędzy Ej, no ale przecież ja już jestem w ciąży, nie ? Tak więc nie przyjdzie!
rosax, @ po odstawieniu tabletek powinna się pojawić tej przerwie 7 dniowej, jaka normalnie by była między 1 a 2 op., czyli zazwyczaj 2-3 dni po odstawieniu antyków szkoda na razie pasków marnować, poczekaj na @ z odstawienia i potem zacznij robić paski od ok. 10dc Ty też teraz zafasolkujesz, czuję to Obu nam się udaSzarlotka123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mam ostatnio kremowo-biały (na zmianę), czasami nawet żółty a w konsystencji jest strasznie rozciągliwy. Czasami też wychodzą mi takie jakby gluty i nie wiem czy to jest normalne. Dlatego tak dopytuje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2016, 18:00
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny