X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2016, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe piękny dzień, nie dziwie się :) U nas zaraz pakowanie bo wyruszamy :) :)

zFolwarku, Magduullina lubią tę wiadomość

• Mamuśka2017 Autorytet

Wysłany: 16 września 2016, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziś ważny dzień :) O 16 monitoring :) Testy ovu póki co negatywne. Najciemniejszy wyszedł mi dwa dni temu. Ale to są test z allegro więc trzeba brać na nie poprawkę ;)

Magduullina lubi tę wiadomość

w4sqpc0z3is213tz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2016, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej mamuśka to trzymam kciuki.
    susanna piekne warunki na owocny koniec :)
    ja szykuje na obiad i jade do fryzjera :) cza o siebie zadbac poki jeszcze czas pozwala ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2016, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina wrote:
    hej hej mamuśka to trzymam kciuki.
    susanna piekne warunki na owocny koniec :)
    ja szykuje na obiad i jade do fryzjera :) cza o siebie zadbac poki jeszcze czas pozwala ;)
    owocnie będzie bo najbliższe 4 dni mega płodne jajeczko rośnie bo czuje jajnik :D
    Nooo jakaś metamorfoza czy normalne cięcie? :)

Mamuśka, skoro był pozytyw to już może po owu ? Który dc?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2016, 11:39

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2016, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    susanna https://naforum.zapodaj.net/thumbs/18506a552899.jpg
    planowo takie coś ogólnie nosze krótkie włosy ale tak jeszcze nie miałam :)

zFolwarku lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2016, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wowoowow ale szaleństwo :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2016, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    obecnie nie układaja się juz i klapia nie mogę sobie ich ułożyc a jakos dobrze się czuje w krótkich :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2016, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no szkoda ze szybko odrastają takie krótkie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2016, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam włosy za ramiona już ale myślę o takim klasycznym bobie :D

• Mamuśka2017 Autorytet

Wysłany: 16 września 2016, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina fajna fryzurka, taka młodzieżowa :)

Susanna to dopiero 9 dc, wiec wątpię, by było już po owulacji. Mam nadzieję,że wszystko jest ok. Jeju już chcę wizytę, by coś wiedzieć ;) Jajniki czuję cały czas. Owulacja niby występuje jakieś 3 dni po odstawieniu clo, zobaczymy dzisiaj o 16 :)

w4sqpc0z3is213tz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2016, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamuśka2017 wrote:
    Magduullina fajna fryzurka, taka młodzieżowa :)

Susanna to dopiero 9 dc, wiec wątpię, by było już po owulacji. Mam nadzieję,że wszystko jest ok. Jeju już chcę wizytę, by coś wiedzieć ;) Jajniki czuję cały czas. Owulacja niby występuje jakieś 3 dni po odstawieniu clo, zobaczymy dzisiaj o 16 :)
    O to spokojnie, ja też czuje jajniczki mam 11 dc wczoraj miałam dominujący 13 mm pęcherzyk ale że jestem wrażliwa to czuje dziś że znowu rośnie :D
    Mamuśka, 1 cykl na Clo?

Ooo to zielono będzie czytałam że dużo się udaje

• magroz26 Autorytet

Wysłany: 16 września 2016, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie.Ja na chwilkę.U mnie nowy cykl się zaczął w poniedzialek.Ledwo wyrobilam w taki upal,na szczęście dzis juz koniec wrednej @.A z nowości to wczoraj z Gdańska do mnie dzwonili i powiedzieli ze u nich nie zrobię badan na to czy jestem nosicielem czegos tam i musze jechac do Warszawy.Jak to usłyszałam nogi ugięły się nade mną.Gdansk daleko a co dopiero Warszawa.Bede walczyla żeby mi w Koszalinie pobrali ewentualnie w Gdańsku i niech wyślą badania do Warszawy bo nie uśmiecha mi sie jechac tylko na pobranie krwi i marnowanie dwóch dni(zanim dojedziemy zanim co,a nie oszukujmy sie z Koszalina do Warszawy nie jeżdżą pociagi co godzinę i tam samo w druga strone).Jeszcze dzis moj miał miec na rano i miał odebrać nas z przedszkola żeby poświętować dzisiejsze moje urodziny a tu musial jechac na 13 i dupa z moich urodzin.Ach mam juz wszystkiego serdecznie dosyć,ciągle wiatr mi w oczy.Rozmyslam nad tym żeby zakonczyc starania,przerasta mnie to juz.Nie dosyć ze się nie udaje to jeszcze walka o wszystko.Oszczedze sobie stresu bo mnie wykończy psychicznie.

Magduullina, zFolwarku lubią tę wiadomość

• magroz26 Autorytet

Wysłany: 16 września 2016, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamuśka i Su zycze żeby w szybkim czasie urosly jajeczka i żeby wystąpiła owu ktora zaowocuje ciążą.Szkoda ze Ukija i Rosa nie piszą ale rozumiem je,lepiej odpoczac psychicznie od starań bo mogą wykończyć zdrowego człowieka.Mam nadzieje ze szybko napiszą ze są w ciazy i będą sie cieszyly z dzidzi a przede wszystkim żeby ciaza i poród przebiegly bez komplikacji.

• magroz26 Autorytet

Wysłany: 16 września 2016, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina wrote:
    Super włosy,mi nie pasuja krótkie a poza tym zaraz zaczynają sie filcowac po obcięciu wiec tylko wchodź w rachubę u mnie podcięcie końcówek i wycieniowanie.Efekt super.A i gratuluje synka,szkoda ze nie córcia ale co najważniejsze żeby dzidzia byla zdrowa.Choc szczerze teraz nie będę ufala temu jak ktos powie mi po urodzeniu drugiego dziecka(o ile uda sie ) ze dziecko jest zdrowe.

• magroz26 Autorytet

Wysłany: 16 września 2016, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będę zagladala do Was od czasu do czasu.Nowy rok szkolny nowe wyzwania.Rok 2017zapowiada sie na ciezki,komisja odroczenie szkoły Niki i pozbawienie praw biologicznego ojca i nasz ślub konkordatowy.

Magduullina, zFolwarku lubią tę wiadomość

• Mamuśka2017 Autorytet

Wysłany: 16 września 2016, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzisiaj 9 dc, pęcherzyk 16 mm. Endo cienkie 6 mm. W pn pregnyl. Jeśli teraz się nie uda, to lekarz mówi, że będzie trzeba zbadać męża i mówił też coś o inseminacji.

Susanna, jedno opakowanie pregnylu kosztuje trochę ponad 7 złotych. Oczywiście że zniżką, bo tutaj Odpłatności nie jest pełna :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2016, 11:03

w4sqpc0z3is213tz.png
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 17 września 2016, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina wrote:
    Madzia bedzie Ci pasowac! Pieknie bedzuesz wygladac zreszta jak zawsze :)

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 17 września 2016, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magroz26 wrote:
    Mamuśka i Su zycze żeby w szybkim czasie urosly jajeczka i żeby wystąpiła owu ktora zaowocuje ciążą.Szkoda ze Ukija i Rosa nie piszą ale rozumiem je,lepiej odpoczac psychicznie od starań bo mogą wykończyć zdrowego człowieka.Mam nadzieje ze szybko napiszą ze są w ciazy i będą sie cieszyly z dzidzi a przede wszystkim żeby ciaza i poród przebiegly bez komplikacji.
    Ja pusalam ze bede was czytac i pusac ale nie juz tak na 100 %
    Nie oszukujmy sie. Uwielbiam was, nie potrafie odejsc! Jestescie moimi zonami haha ;D <3

magroz26, Magduullina, zFolwarku lubią tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2016, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rosax kochana dziękuję

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 17 września 2016, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwszy raz jestem na siebie o cos zla!
    Kurde zawsze w okres wyzywam sie na wszystkim i wszystkim a dzus 2 dzien zloszcze sie na siebie!
    Rozpaczam jaka to ja niedolezna.. Wybrakowana..
    Co mi kurde sie stalo?!
    Szczerze mam siebie dosc w @ haha
    Lepiej jak wydzieram sie na meza.. Bieeedak tak dlugo to znosi :D
    No i co tu tak cicho?!

Mowilam ze bede zagladac a zagladam do uslecho forum.. Ej laski! Pisac zanim korzenie do konca uschna..

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
‹‹ 935 936 937 938 939 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ