Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysusanna no to do dziela!
smerfetka kochana teraz wszystko kręci się wokół synka a mnie jeszcze przeziębienie dopadlo
czuje się fatalnie a z synkiem tu lekarz tam badania .. a jazda samochodem to nie lada wyzwanie jak mnie tak maleństwo uciska na zebra no ale cóż brzuch coeaz wiekszy juz mam problem ubrac skarperki he ....
od 30 tygodnia wszystko juz bede szykować -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny!
Strasznie zabiegana ostatnio jestem. Dawno mnie nie było ale obiecuję wszystko nadrobić
Zostało mi 5 dni do wizyty
Mam za sobą pierwsze zajęcia w Szkole Rodzenia - byłam wczoraj. Raz w tygodniy będę chodziła sama do 31 tygodnia ciąży a od 31 dwa razy w tygodniu z mężem.
Zdecydowana jestem nadal na cesarskie cięcie. Nawet położna, która prowadzi zachęcua w tej mojej szkole rodzenia wybrała cesarskie cięcie i jest ze szpitala w którym chcę rodzić.
Mam wyniki z ostatnich badań w szputalu. Mam nadzieję, ze wszystko jest ok. Wrzucam Wam zdjęcie do wglądu. Może któraś się zna?
Czuję się dobrze. Mam już sporo ubranek dla małej Majki
Mam jednak zmartwienie bo wyszły mi straszne sine wypukłe jak węzły chłonne żylaki w okolicach intymnych... Takie górki duże i to chyba żylaki. Na wizycie pokażę ginekologowi i zapytam co z tym.
Miłego dnia kochane :-*
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madzia, piękne zdjęcia i śliczny brzusio
Nadzieja, u Ciebie już 24 tydzień. Jak ten czas szybko leci Te szkoły rodzenia, to jednak przydatna rzecz
A u mnie wczoraj popołudniu lub dzisiaj była owulka i mało tego pękły dwa pęcherzyki z jednego jajnikiSusannaDean, Magduullina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMamuśka2017 wrote:Madzia, piękne zdjęcia i śliczny brzusio
Nadzieja, u Ciebie już 24 tydzień. Jak ten czas szybko leci Te szkoły rodzenia, to jednak przydatna rzecz
A u mnie wczoraj popołudniu lub dzisiaj była owulka i mało tego pękły dwa pęcherzyki z jednego jajniki
Ale szał U mnie pękł jeden, potwierdzenie będzie w piątek i wtedy wezmę receptę na luteinę Ojojoj
zFolwarku jak to zrobiłaś? -
Szatkownica. Marchewke chcialam pociac. Krew sie lala jak w horrorze - nie moglismy jej zatamowac i w koncu sie poddalam i zabralam opuszke i pojechalam do chirurga Teraz szukam robota kuchennego bo mam dosc. Moze cos macie do polecenia? Takie co plasterkuje, trze, robi ciasta, soki najlepiej tez.
-
nick nieaktualnyzFolwarku wrote:Szatkownica. Marchewke chcialam pociac. Krew sie lala jak w horrorze - nie moglismy jej zatamowac i w koncu sie poddalam i zabralam opuszke i pojechalam do chirurga Teraz szukam robota kuchennego bo mam dosc. Moze cos macie do polecenia? Takie co plasterkuje, trze, robi ciasta, soki najlepiej tez.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMamuśka2017 wrote:zFolwarku ja mam robota Boscha. Jeju szczęście w nieszczęściu, że tylko akcji aż puszek palca
Susanna, tak po clozFolwarku, Magduullina, madziara0080 lubią tę wiadomość
-
Magduullina wrote:zfolwarku kochana masakra poprostu mamnadzieje ze szybko się zagoi.
mamuśka, susanna no to super:) teraz czekamy i kibicujemy!!!
Madziu tak robilam juz ochydaaaa wez sobie książkę ze sobą na to badanie
Wiem, wiem, że to okropne badanie jest ale kupiłam sobie glukoze o smaku cytrynowym, mam nadzieję, że będzie przyjemniej Wiem, że spędzę tam kupę czasu, więc na pewno zaopatrzenie się w jakieś czasopisma albo książkęMagduullina lubi tę wiadomość