Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMagduullina wrote:ale się ciesze ze lekarze wam pomagają .
ja pod tym względem swojego lekarza wyslalabym rakieta w kosmos ...
ja mialam jechac dzis na rozpoczęcie zajec ale nie czujesię na siłach pojade ale do apteki po leki i zaopatrze się w wiecej soku malinowego Synuś tylko kaszel ma a ja z moim katar kaszel goraczka. mam nadzieje że maly się nie zarazi katarem.... -
nick nieaktualnysusanna nie próbowałam kochana teraz to jedynie na zmianę herbata z malinami i cytryna+imbir.
a i obsypalo mi pol twarzy nos i usta opryszczka zgroza.. a nie wspomnę nawet o skorczach lydek jedna i druga na raz . jeszcze dzidziuś bombarduje moje zebra zaraz oszaleje jakie kolwiek poruszanie sprawia mi bol i jeszcze kaszel łopatki zebra i wszystko do kupy... -
Magduullina wrote:susanna nie próbowałam kochana teraz to jedynie na zmianę herbata z malinami i cytryna+imbir.
a i obsypalo mi pol twarzy nos i usta opryszczka zgroza.. a nie wspomnę nawet o skorczach lydek jedna i druga na raz . jeszcze dzidziuś bombarduje moje zebra zaraz oszaleje jakie kolwiek poruszanie sprawia mi bol i jeszcze kaszel łopatki zebra i wszystko do kupy...
Zdrowka!!! Zdrowka!!!Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagduullina wrote:susanna nie próbowałam kochana teraz to jedynie na zmianę herbata z malinami i cytryna+imbir.
a i obsypalo mi pol twarzy nos i usta opryszczka zgroza.. a nie wspomnę nawet o skorczach lydek jedna i druga na raz . jeszcze dzidziuś bombarduje moje zebra zaraz oszaleje jakie kolwiek poruszanie sprawia mi bol i jeszcze kaszel łopatki zebra i wszystko do kupy...Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hellou melduje sie po bo praca wre ale do rzeczy.. Przyszlam tylko piwuedziec ze wlasnie z mezusiem obliczylismy kiedy ovu mi wypadaa i wiecie?? Wypada na czwartek 29.09 w rowna 4 rocznice slubu!!! TO BEDZIE PIEKNA POWTORKA NOCY POSLUBNEJ
zFolwarku, Magduullina, madziara0080, SusannaDean, Tulipanowa lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyhejhej rosax kochana super wiesci
a ja się chyba nabawilam zapalenia oskrzeli musze do lekarza isc bo jak dalej ten kaszel będzie mnie tak meczyl to nie wyrobie poprostu brzuch to caly boli dzis w nocy poprostu nie wiedziałam co mam robić i wszystko zaczęło gwizdac az w środku -
Magduullina wrote:hejhej rosax kochana super wiesci
a ja się chyba nabawilam zapalenia oskrzeli musze do lekarza isc bo jak dalej ten kaszel będzie mnie tak meczyl to nie wyrobie poprostu brzuch to caly boli dzis w nocy poprostu nie wiedziałam co mam robić i wszystko zaczęło gwizdac az w środku
Matko kochana! Kuruj sie Dziewczyno! Zdrowka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagduullina wrote:antybiotyk. zapalenie oskrzeli jak do czwartku nie popusci mam się zgłosić spowrotem do lekarza. tylko teraz nie wiem czy dzwonić do ginekologa ze mam antybiotyk jaki itd ????
U mnie było plamienie ok godz 12 strasznie inne niż miałam w związku z wcześniejszym, wydaje mi się, niedoborem progesteronu. Jestem na duphastonie.....moze od niego ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagduullina wrote:co tutaj takcicho??!!! susanna może zapytaj ginekologa bo nie mam pojęcia jeżeli chodzi o plamienia podczas brania duphastonu
Nie wiem co tu się dzieje taki fajny wątek !Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewuszki. Z przykrością stwierdzam że już prawie tu nie zaglądam. Mój zapał w staraniach spadł do zera. Nie chcąc nikogo zarazac swoim pesymizmem po prostu odpuscilam udzielania się tutaj... Wogole wszystkiego już mi się odechcialo
Jednakże wam życzę owocnych starań i wytrwałości