Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
madziara0080 wrote:Wiem, wiem, że to okropne badanie jest ale kupiłam sobie glukoze o smaku cytrynowym, mam nadzieję, że będzie przyjemniej
Wiem, że spędzę tam kupę czasu, więc na pewno zaopatrzenie się w jakieś czasopisma albo książkę 
Mozna tez wcisnac cytryne do normalnej glukozy
Tak robilam
Da sie przezyc, tylko trzeba miec ksiazke. Mam nadzieje, ze macie dobre wyniki Dziewczynki!
madziara0080 lubi tę wiadomość

-
zFolwarku, ja po clo nie miałam żadnych skutków ubocznych, które byłyby uciążliwe. Czułam jajniki w sensie takie napięcie i tyle. Natomiast teraz dwa dni bolał mnie brzuch na owu i to chyba nawet bardziej macica. Ale co się dziwić, dwa jajeczka chciały wyjść
Dzisiaj też coś czasami kłuje. W poprzednim cyklu po pregnylu natomiast miałam objawy ciążowe
zFolwarku, Magduullina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny jestem po wizyc ie u ginekologa. Zadnego rozwarcia , szyjka sie nie skraca, brzuszek wysoko. Nie ma objawow zblizajacego sie porodu ale jeszcze mamy czas:-)
Malutka wazy 2650:-) nast wizyta za 2 tyg:-)
zFolwarku, madziara0080, Magduullina, Aurellka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMamuśka, a jak jest z luteiną? Bo poproszę doktora dziś , mam brać aż do terminu @ i odłożyć czy brać zrobić betę i w razie - odłożyć? Przyznam, że nigdy nie miałam luteiny, pokładam w tym nadzieję bo od ok 7 dpo mam co cykl plamienia i wiąże to z niedoborem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo już wczoraj zażyłam, będę brała wieczorem ok 21Mamuśka2017 wrote:Susanna, ja nigdy plamień nie miałam, także u mnie progesteron chyba jest w normie. Ale jak jest z tym problem, to właśnie dają duphaston

Tak bardzo chciałam mieć ten lek, bo intuicja od kilku miesięcy mówiła mi, że mam problem właśnie i może nawet niedomogę ciałka... Ale teraz się boję że przedłuży mi sztucznie cykl...to mnie dobija te wątpliwości ze wszystkim. Jeśli się nie uda Clo od kolejnego cyklu.
-
nick nieaktualnyale się ciesze ze lekarze wam pomagają .
ja pod tym względem swojego lekarza wyslalabym rakieta w kosmos ...
ja mialam jechac dzis na rozpoczęcie zajec ale nie czujesię na siłach pojade ale do apteki po leki i zaopatrze się w wiecej soku malinowego Synuś tylko kaszel ma a ja z moim katar kaszel goraczka. mam nadzieje że maly się nie zarazi katarem....

Ja Clo jak coś w następnym cyklu, chociaż w tym piękna owu była , ano wczoraj była 

Dobrze, ze do owu jeszcze troche czasu bo nie wyrabiam