Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
madziara0080 wrote:Wiem, wiem, że to okropne badanie jest ale kupiłam sobie glukoze o smaku cytrynowym, mam nadzieję, że będzie przyjemniej Wiem, że spędzę tam kupę czasu, więc na pewno zaopatrzenie się w jakieś czasopisma albo książkę
Mozna tez wcisnac cytryne do normalnej glukozy Tak robilam Da sie przezyc, tylko trzeba miec ksiazke. Mam nadzieje, ze macie dobre wyniki Dziewczynki!madziara0080 lubi tę wiadomość
-
zFolwarku, ja po clo nie miałam żadnych skutków ubocznych, które byłyby uciążliwe. Czułam jajniki w sensie takie napięcie i tyle. Natomiast teraz dwa dni bolał mnie brzuch na owu i to chyba nawet bardziej macica. Ale co się dziwić, dwa jajeczka chciały wyjść Dzisiaj też coś czasami kłuje. W poprzednim cyklu po pregnylu natomiast miałam objawy ciążowe
zFolwarku, Magduullina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny jestem po wizyc ie u ginekologa. Zadnego rozwarcia , szyjka sie nie skraca, brzuszek wysoko. Nie ma objawow zblizajacego sie porodu ale jeszcze mamy czas:-)
Malutka wazy 2650:-) nast wizyta za 2 tyg:-)zFolwarku, madziara0080, Magduullina, Aurellka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMamuśka, a jak jest z luteiną? Bo poproszę doktora dziś , mam brać aż do terminu @ i odłożyć czy brać zrobić betę i w razie - odłożyć? Przyznam, że nigdy nie miałam luteiny, pokładam w tym nadzieję bo od ok 7 dpo mam co cykl plamienia i wiąże to z niedoborem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMamuśka2017 wrote:Susanna, ja nigdy plamień nie miałam, także u mnie progesteron chyba jest w normie. Ale jak jest z tym problem, to właśnie dają duphaston
-
nick nieaktualnyale się ciesze ze lekarze wam pomagają .
ja pod tym względem swojego lekarza wyslalabym rakieta w kosmos ...
ja mialam jechac dzis na rozpoczęcie zajec ale nie czujesię na siłach pojade ale do apteki po leki i zaopatrze się w wiecej soku malinowego Synuś tylko kaszel ma a ja z moim katar kaszel goraczka. mam nadzieje że maly się nie zarazi katarem....