Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny.
Faktycznie ostatnio jakoś dziwnie się na tym wątku zrobiło, nie ukrywam, że nawet odechciało mi się czasami pisać... ale zaglądam codziennie.
U mnie dobrze, jutro do pracy po 2 tygodniowym urlopie, którego spędziliśmy w łazience na remoncie od podstaw, dlatego w sumie cieszę się, że jutro idę już do pracy, przynajmniej odetchnę od kurzu i syfu. Jutro zaczyna urlop moja druga koleżanka z pracy, która wiecznie narzeka, że ją coś boli i ciągle odwiedza lekarzy z byle powodu i łyka codziennie tabletki... a dodam, że ma 25 lat, więc nie wyobrażam sobie jej w wieku chociażby 50 lat... więc to drugi powód, dlaczego powrót do pracy może być łatwiejszy i przyjemniejszy, zero marudzenia "na dzień dobry"
Moje dziecko ma się dobrze, ma ponad 330g i mierzy 16cm, w 99% synuś
Teraz przede mną znów badanie moczu, krwi i obciążenie glukozą.
A co u Was?rosax3, Magduullina, Aurellka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziu - gratuluję synka niech dalej zdrowo rośnie
ja dziś w końcu wracam do siebie po 9 tygodniach czuje się na sile by wchodzić i schodzić z 4 piętra mąż troche niezadowolony bo skończy się dobre u mamusiMagduullina, madziara0080 lubią tę wiadomość
-
Czesc
Wpadam by sie pochwalic ze moje dziecie przestalo cymcac smoczki
Wczoraj napisalismy list do mikolaja o pieska a mikolaj nam odpisal ze musi zabrac smoczki noca i wyczarowac z nich psa w nocy zabral i wyslal zdjjecie szczeniaczka nowo narodzonego ktory jak tylko podrosnie bedzie mieszkal u nirgo w pokoju. Caly dzien milxzy. Nawet nie zapytal o smoki. Tylko pyta kiedy juz choinke wystawimy i kiedy snieg bedzie
Na swieta dostanie suczke yorka,
Chcialam jeszcze wziac psa z innej chodowli ale dwa szczeniaki i pelen leb bym miala a wiec na psa poczekamy okolo rok. A co tam.. Suczka przeciez moze byc starsza
Nie, nie kupujemy dla produkcji szczeniakow. Pies bedzie kastrowany, zeby nie bylo ze widze w nich pueniadze tak jak co niektorzy co je choduja chociaz maz mowi ze lepiej dla suki bedzie ja pozniej dopuscic.. Ale to moze jak z 4 lata bedzie miec puscimy raz. Mooooze..
Najwazniejsze ze misio nie wola smoczkow! A w kolko pyta o psa. . Juz pobad miesiac wiedzial ze dostanie a teraz cos za cos hahaTulipanowa, Magduullina lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyrosax3 wrote:Czesc
Wpadam by sie pochwalic ze moje dziecie przestalo cymcac smoczki
Wczoraj napisalismy list do mikolaja o pieska a mikolaj nam odpisal ze musi zabrac smoczki noca i wyczarowac z nich psa w nocy zabral i wyslal zdjjecie szczeniaczka nowo narodzonego ktory jak tylko podrosnie bedzie mieszkal u nirgo w pokoju. Caly dzien milxzy. Nawet nie zapytal o smoki. Tylko pyta kiedy juz choinke wystawimy i kiedy snieg bedzie
Na swieta dostanie suczke yorka,
Chcialam jeszcze wziac psa z innej chodowli ale dwa szczeniaki i pelen leb bym miala a wiec na psa poczekamy okolo rok. A co tam.. Suczka przeciez moze byc starsza
Nie, nie kupujemy dla produkcji szczeniakow. Pies bedzie kastrowany, zeby nie bylo ze widze w nich pueniadze tak jak co niektorzy co je choduja chociaz maz mowi ze lepiej dla suki bedzie ja pozniej dopuscic.. Ale to moze jak z 4 lata bedzie miec puscimy raz. Mooooze..
Najwazniejsze ze misio nie wola smoczkow! A w kolko pyta o psa. . Juz pobad miesiac wiedzial ze dostanie a teraz cos za cos haha
My tez mamy yoreczka juz 2 lata i w tym roku zostal wykastrowany:-) Sa to bardzo pieszczotliwe pieski , moj kocha spac byc glaskany i szaleje za corka. Tam gdzie ona tam musi byc on:-)Magduullina lubi tę wiadomość
-
zFolwarku wrote:A do mnie dzis dotarly testy owu. Wreszcie caly cykl sobie zrobie i sprawdze co tam sie wyrabia.
Rosax gratuluje pozbycia sie smoczka! Bedziecie miec dwa psy teraz? Dobrze rozumiem?Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Tulipanowa wrote:My tez mamy yoreczka juz 2 lata i w tym roku zostal wykastrowany:-) Sa to bardzo pieszczotliwe pieski , moj kocha spac byc glaskany i szaleje za corka. Tam gdzie ona tam musi byc on:-)
ZASNAL bez smoczka i nawet nie zawolal! Sukces! Musi mu na prawde na psiaku zalezeczFolwarku, Magduullina lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Rosax, Yorki są cudowne Drugi piesek myślę, że z czasem zaakceptuje Yorka. Tym bardziej, że będzie to szczeniak, wiec dorosły piesek też inaczej podchodzi. A jak już dorośnie to będą się w najlepsze bawić zobaczysz U mnie tak było z jamnikiem i yorkiem
Magduullina lubi tę wiadomość
-
Tylko ze to nie jamnik a pues z waga ponad 60 kg. Wiec tu problem czy aby nie zaatakuje takiego kilogramowego psiaka
Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
rosax3 wrote:Tylko ze to nie jamnik a pues z waga ponad 60 kg. Wiec tu problem czy aby nie zaatakuje takiego kilogramowego psiaka
Rosax, jak znam psy to bedzie dokladnie odwrotnie. I oby ten maly nie naskoczyl za ostro bo duzy w szoku moze sie zdenerwowac. Rotki to, wbrew wygladowi,spokojne i zrownowazone psyMagduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny