Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc
U nas dzis 4 rocznica ale zleeecialo
Julek mial zapalenie iskrzeli bral antybiotyki poszedl w zeszly poniedziapek do przedszkola a w srode musielismy go odebrac bo zle z nim bylo.. Okazalo sie ze antybiotyk nie pomogl.. I od srody mamy drugi antybiotyk i nadal zapalenie oskrzeli 3 tydzien na lekach leci.. ;(
A u mnie cis dziwnego.. Zmierzylam kilka razy temp. Myslalam ze dzis powinna byc ovu lub jutro a wyglada na to ze byla.. Testy zupelnie negatywne od wczoraj a przeciez powinny byc dodatnie.. Spoznilam sie z testami i wyglada ze zaczelam druga faze szybciej.. ;/ bol jajniczkow tez byl 10-11 dc.. Teraz cisza..
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/19dc93443def.pngWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2016, 14:53
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
rosax3 wrote:Czesc
Julek mial zapalenie iskrzeli bral antybiotyki poszedl w zeszly poniedziapek do przedszkola a w srode musielismy go odebrac bo zle z nim bylo.. Okazalo sie ze antybiotyk nie pomogl.. I od srody mamy drugi antybiotyk i nadal zapalenie oskrzeli 3 tydzien na lekach leci.. ;(
A u mnie cis dziwnego.. Zmierzylam kilka razy temp. Myslalam ze dzis powinna byc ovu lub jutro a wyglada na to ze byla.. Testy zupelnie negatywne od wczoraj a przeciez powinny byc dodatnie.. Spoznilam sie z testami i wyglada ze zaczelam druga faze szybciej.. ;/ bol jajniczkow tez byl 10-11 dc.. Teraz cisza..
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/19dc93443def.png
Zdrowka dla Juliana! Kurujcie sie!rosax3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrosax3 wrote:Czesc
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/19dc93443def.png
Hm owu ci uciekła hehe, ale po wykresie widzę że nic straconego -
Rozwalilam meza telefon!
A on mnie nie zabil
Telefon do wyrzucenia niestety...
Spadl na ekran i baaam..
Su no wlasnie nie martwi mnie ze byla szybciej.
Mowie przed chwilka do mojego ze wyglada na to ze mi szybciej przyszla a on no przeciez ci mowilem w poniedzialek ze masz ovu juz... A ja no faktycznie mowiles ale czemu? A bo ty jak masz ovulke to zauwazylen ze nie swiadomnie ale bardziej sie dociskasz w trakcie
Rozjebal mnie tym haha
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyrosax3 wrote:Rozwalilam meza telefon!
A on mnie nie zabil
Telefon do wyrzucenia niestety...
Spadl na ekran i baaam..
Su no wlasnie nie martwi mnie ze byla szybciej.
Mowie przed chwilka do mojego ze wyglada na to ze mi szybciej przyszla a on no przeciez ci mowilem w poniedzialek ze masz ovu juz... A ja no faktycznie mowiles ale czemu? A bo ty jak masz ovulke to zauwazylen ze nie swiadomnie ale bardziej sie dociskasz w trakcie
Rozjebal mnie tym haha
Zapytam z innej beczki jak tak myślę że podczas usg dopochwowego pluskało mi i było mi tak głupio..... to od tego żelu ohydnego nie? brrr ale to tylko w okresie gdzie miałam owulke wcześniej nie zdarzyło mi się a też mnie memlali w środku. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMamuśka2017 wrote:Dziewczyny, widzę, że wszystko znowu ożył Super
Rosax, mąż jaki specjalista
Ja dzisiaj odebrałam wyniki badań. Tsh 1,99 także spadło bo ostatnio było 2,12. Prolaktyna też ok bo ponad 15. Progesteron ponad 26 -
hej a mi brakuje czasu aby zajrzec na watek.poprostu nie wyrabiam czasowo odkad wrociłam do pracy od 2 wrzesnia.jeszcze w zeszly weekend mielismy weselicho szwagierki z domu.a na dzis i jutro ambitny plan>pranie,ogarnac chałupe,ugotowac,zaprawic porcje buraczków i wór 5kg papryki,poskładac .pranie i pochowac a tego mam chołde chyba z 8 wkładów nie mówiac o dzisiejszym które robie,upiec obiecane ciasto dla córki bezglutenowe.nie ma to jak jesc sniadanie po 11 przezto 5 minut na net a jeszcze musze jeszcze core ogarnac która żeby nie pomagac mammusi wstała 0 6,5 jak w dzien przedszkolny i daje czadu
-
nick nieaktualny
-
Mamuśka2017 wrote:zFolwarku, staram się jeszcze nie nakręcać Jutro idę na bete. Zrobię badanie w Alabie, to jutro będzie wiadomo już. No i powiem wtedy mężowi tak, jak sobie zawsze wymarzyłam
Ach, ja tez chce isc na bete po tescie z "+"...SusannaDean lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kupię dziecięce buciki, wsadzę w kilka pudełek zamykanych, każde kolejne mniejsze, zapakuję jak prezent i dam mężowi. Powiem mu, że to jeszcze jeden urodzinowy zaległy prezent, bo musiałam go zrobić na zamówienie, a to trochę trwało Mąż zacznie otwierać pudełka po kolei , a na końcu będą buciki Mąż ogólnie myśli, że będę testować w środę i już mi nawet zapowiedział, żebym bez niego nie testowała
SusannaDean, zFolwarku lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMamuśka2017 wrote:Kupię dziecięce buciki, wsadzę w kilka pudełek zamykanych, każde kolejne mniejsze, zapakuję jak prezent i dam mężowi. Powiem mu, że to jeszcze jeden urodzinowy zaległy prezent, bo musiałam go zrobić na zamówienie, a to trochę trwało Mąż zacznie otwierać pudełka po kolei , a na końcu będą buciki Mąż ogólnie myśli, że będę testować w środę i już mi nawet zapowiedział, żebym bez niego nie testowała
Weź mnie pociesz, to twój cykl z clo pierwszy? Bo ja mam na kolejny clo brać -
Mamuśka2017 wrote:Kupię dziecięce buciki, wsadzę w kilka pudełek zamykanych, każde kolejne mniejsze, zapakuję jak prezent i dam mężowi. Powiem mu, że to jeszcze jeden urodzinowy zaległy prezent, bo musiałam go zrobić na zamówienie, a to trochę trwało Mąż zacznie otwierać pudełka po kolei , a na końcu będą buciki Mąż ogólnie myśli, że będę testować w środę i już mi nawet zapowiedział, żebym bez niego nie testowała
O rany! Ja to pamietam jak Mezowi powiedzialam to wprawdzie nie robilam takiej aranzowanej niespodzianki ale juz ponad tydzien wiedzialam i czekalam az sie zobaczymy na zywo (ze tak to ujme). Balam sie okropnie, ze przez tel cos wyczuje przez ten tydzien
-
Susanna, drugi Powiem tak, jeśli ciąża się potwierdzi u mnie, to będę doskonałym przykładem na to, że przychodzi ona w najmniej oczekiwanym momencie Od końca poprzedniego cyklu do prawie połowy tego byłam chora, przez bite 3 tygodnie. Dlatego na nic nie liczyłam, bo organizm był osłabiony. Coś mnie tylko tknęło, bo nie chciałam antybiotyku. Ogólnie ten cykl był inny, niż ten pierwszy. Na owulację bardzo bolał mnie brzuch, a po 0 objawów. Byłam przekonana, że się nie udało. Od jakiegoś tygodnia zaczęły mi się dreszcze i biegunka do południa. Szczerze mówiąc martwiłam się, co się dzieje z moim organizmem. Teraz w czwartek, już zaczęłam coś podejrzewać bo miałam bóle krzyża i jak na @, a to był dopiero 8 dpo. Testy ciążowe paskowe z allegro wychodziły z blada kreską, więc myślałam, że to pregnyl. W pt test płytowy z allegro negatywny, a od soboty już kreska. Przez tą historię chcę Tobie powiedzieć, że czasami człowiek się nie spodziewa, myśli, że się nie udało, a wtedy los działa inaczej Clo jest moim zdaniem bardzo dobrym lekiem. Ja w maju na usg usłyszałam od lekarza, że mam pełno małych pęcherzyków zatrzymanych w rozwoju i że nie mam owulacji. W 1 cs z clo owulka koło 12 dc, w tym książkowo w 14 dc i to podwójna. Także warto brać ten lek. Słyszałam, że wielu osobom pomógł. Tobie też się uda, zobaczysz i może właśnie wtedy, gdy kompletnie nie będziesz się tego spodziewać
zFolwarku lubi tę wiadomość