Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
zFolwarku wrote:O rany! Ja to pamietam jak Mezowi powiedzialam to wprawdzie nie robilam takiej aranzowanej niespodzianki ale juz ponad tydzien wiedzialam i czekalam az sie zobaczymy na zywo (ze tak to ujme). Balam sie okropnie, ze przez tel cos wyczuje przez ten tydzien
zFolwarku, ja już dzisiaj nie mogę wytrzymać. Razem z Mężem spędzam niedzielę i tak mnie korci, by mu powiedzieć Ale nie, czekam na bete, a jutro po pracy będzie miał najlepszą niespodziankę w życiuzFolwarku lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O kurde!
Ominela mnie mamuska, nie zauwazylam tak pozytywnych wiesci..!!!
Gratuluje kochana!!
Swietny pomysl z poinformowaniem meza!
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
3 cykl po ovu mam zapchane zatoki i bol gardla.. to teraz tak zawsze bedzie?
Od 3 xykli wam pisze ze gardlo boli a dopuero dzis podsumowalam ze to zawsze zaraz po ovu..
Kilka dni sie juz mecze i mam dosc.
A dzis cholernie mi zimno a cialo rozpalone.. Cale szczescie nie mam goraczki ..
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyrosax3 wrote:3 cykl po ovu mam zapchane zatoki i bol gardla.. to teraz tak zawsze bedzie?
Od 3 xykli wam pisze ze gardlo boli a dopuero dzis podsumowalam ze to zawsze zaraz po ovu..
Kilka dni sie juz mecze i mam dosc.
A dzis cholernie mi zimno a cialo rozpalone.. Cale szczescie nie mam goraczki .. -
Witajcie Kobitki.Nie udzielam sie bo nie mam czasu i czasami siły żeby coś naskrobać.U mnie bez zmian,juz po obu i czekam na @ -ma być 12-14.10.Czekam na termin do Warszawy by mnie i Niki pokuli i później szpital.Moze do konca roku z tym bedzie spokój.Za to nowy rok jeszcze ciekawszy.
-
nick nieaktualnymagroz26 wrote:Mamuśka ogromne gratulacje.Zycze spokojnej nudnej ciąży i bezbolesnego porodu.Dbaj o siebie:*a pozostałe dziewczyny do dzieła.Nie zostalo duzo czasu do konca roku.Trzymam kciuki za Was wszystkie.
-
Zapalenie pęcherza.. Tego brakowało...
Mamuśka piękna beta!
A ja już sama nie wiem czy mam 4 czy 7 dpo..
Ovu była 11dc czy 14.. Ahhh teraz żałuję że nie mierzę temp i się nie obserwuję..
07.11.2012 Julian
nick nieaktualny
-
Mamuśka gratulacje
a u mnie choroba sie przybłąkała, zdecydowałam sie na antybiotyk bo już od 10 dni nie mogłam pokonać przeziębienia. @ się właśnie kończy, nowy cykl nowe nadzieje za tydzień idę do gina, akurat będzie połowa cyklu to przy okazji może się czegoś dowiem jeszcze może pogonie męża na badania żołnierzyków A orientujecie sie moze czy w diagnostyce można je zrobić? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję Dziewczyny
Smerfetka ja rozchorowałam się pod koniec poprzedniego cyklu i byłam chora do połowy tego, całe trzy tygodnie Coś mnie tknęło i nie chciałam antybiotyku. Nie liczyłam na ciążę bo organizm był osłabiony, a tu proszę udało się Tego samego życzę Tobie -
nick nieaktualny