Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny
Byłam wczoraj u lekarza Moje dziecko waży 640 gram i nadal nie ma pewności czy to chłopiec czy dziewczynka. Lekarz podejrzewa chłopca, ale cały czas nie ma pewności. Najważniejsze, że rośnie i rozwija się zdrowo.
Stwierdził, że ma smukłą i podłużną brodę, więc dziecko podobne do taty
Oprócz tego pięknie ruszało nóżkami i rączkami, co mnie bardzo cieszyło.
Tym razem była ze mną siostra i mąż. Siostra jak usłyszała bicie serca to się popłakała jak bóbr, a przy tym oczywiście ja też
Rosa, ja też na Twoim miejscu bym teściowej na urodziny syna nie zaprosiła. Sama się o to prosi. Głupie i wredne babsko. Nie zazdroszczę takiej teściowej...
Mężuś milczał, chyba nastawił się na syna, a tu nie ma pewności Ale dla niego najważniejsze, żeby zdrowe było
Anusiak5, kiedy masz urodzinki? będę mocno trzymała kciuki
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madziara ja tez bym plakala jak serduszko slychac . A tak w ogole to jestem ciekawa co za niespodzianke tam nosisz wazne ze zdrowe ale ciotka rosa ciekawska hihi
madziara0080, SusannaDean lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
madziara0080 wrote:Hej dziewczyny
Byłam wczoraj u lekarza Moje dziecko waży 640 gram i nadal nie ma pewności czy to chłopiec czy dziewczynka. Lekarz podejrzewa chłopca, ale cały czas nie ma pewności. Najważniejsze, że rośnie i rozwija się zdrowo.
Stwierdził, że ma smukłą i podłużną brodę, więc dziecko podobne do taty
Oprócz tego pięknie ruszało nóżkami i rączkami, co mnie bardzo cieszyło.
Tym razem była ze mną siostra i mąż. Siostra jak usłyszała bicie serca to się popłakała jak bóbr, a przy tym oczywiście ja też
Rosa, ja też na Twoim miejscu bym teściowej na urodziny syna nie zaprosiła. Sama się o to prosi. Głupie i wredne babsko. Nie zazdroszczę takiej teściowej...
Mężuś milczał, chyba nastawił się na syna, a tu nie ma pewności Ale dla niego najważniejsze, żeby zdrowe było
Anusiak5, kiedy masz urodzinki? będę mocno trzymała kciuki
madziara0080 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak ona odpoczywa.
Nie robi testiw wykresow i innyxh zabaw. Cos jak ja ale ja was odwiedzam a ona chce calkowucie sie zresetowac. Ale wroci! I mam nadzieje ze juz nie dlugo z dobrymi wiesciami zasluzyla!madziara0080 lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrosax3 wrote:Tak ona odpoczywa.
Nie robi testiw wykresow i innyxh zabaw. Cos jak ja ale ja was odwiedzam a ona chce calkowucie sie zresetowac. Ale wroci! I mam nadzieje ze juz nie dlugo z dobrymi wiesciami zasluzyla!
Gratuluję synka, super imię dla niego wybraliście -
nick nieaktualnypozdrowienia dla Ukiji.
no rosax tski czas nadszedl na choroby a ja się czuje coraz gorzej od kaszlu chwycilo mi plecy i szczerze mam dość co chwile cos spac nie moge a jak zasne to się denerwuje bo wstajemy z synem o 9 -10 a dzien za dniem ucieka jak szalony .
jutro usg zobaczymy jak nam Natanek rośnie