X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 11 października 2016, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina wrote:
    pozdrowienia dla Ukiji.
    no rosax tski czas nadszedl na choroby a ja się czuje coraz gorzej od kaszlu chwycilo mi plecy i szczerze mam dość co chwile cos spac nie moge a jak zasne to się denerwuje bo wstajemy z synem o 9 -10 a dzien za dniem ucieka jak szalony .
    jutro usg zobaczymy jak nam Natanek rośnie
    Takie samo imie mielismy w planaxh jakby byl drugi syn ;D

Magduullina lubi tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heh no to fajnie rosax tatuś wybieral imię dla drugiego synka będzie Natan Gabriel. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2016, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a Danielek chyba czuje ze za niedługo będzie musiał dzielic mame i tate z bratem zrobil się uparty nerwowy nie słucha a jak już musi coś zrobić to takie nerwy ma ze szok

• Mamuśka2017 Autorytet

Wysłany: 11 października 2016, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MMM, gratuluję :) Piękna wiadomość :)

Magduullina, ale ten czas leci :) U Ciebie już minęło 29 tygodni ciąży :) Super :) U Nas jeśli chodzi o synka, to póki co też stanęło na Natanku ;)

w4sqpc0z3is213tz.png
  • MMM2016 Autorytet

Wysłany: 11 października 2016, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulipanowa wrote:
    Gratulacje!!! Jak porod? Daj fote malenstwa:-)
    Porod na szczescie bez komplikacji. Na porodowke trafilam z 9 cm rozwarciem i w ciagu 1.5 h Witek juz byl:)

Magduullina, madziara0080, rosax3 lubią tę wiadomość

82doi09k139kk43v.png

zrz6qtkf5ioftz8a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2016, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MMM2016 wrote:
    Porod na szczescie bez komplikacji. Na porodowke trafilam z 9 cm rozwarciem i w ciagu 1.5 h Witek juz byl:)
    No szybciutko :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2016, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamuśka to super...
    mmm no i tak jest super tez bym tak chciała :) nie tak jak z pierwszym bole itd a oni do ktg i lez bez ruchu wrrr ;)

• Ukija Autorytet

Wysłany: 11 października 2016, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MMM2016 wrote:
    Cześć Dziewczyny:)
    26.09.2016 urodziłam Witka :) ważył 3740 g i mierzył 54 cm:)
    Rosax - co słychać?
    Ukija - co u Ciebie?

Pozdrawiamy ciepło:)
    Heeeej! Musiałam wejść jak odczytałam prywatną wiadomość od Rosy która pisała do mnie :) serdeczne gratulacje kochana ❤ ogromnie się cieszę że Wasz Witek jest już z Wami ❤ a ja opuścilam forum i starsznie dobrze mi bez mierzenia temp bez leków bez spiny. Czuje się wyczilowana :D

Nie czytam ani jednego posta ale wiem od Rosy ze Susanna i Mamuśka zaciążyłyście. Gratuluje Wam!
    Pozdrawiam wszystkie i zyczę dalszego powodzenia :)

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2016, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej! jesteśmy po wizycie moje szczęście ma 1400 g ma się dobrze wszystko jest ok .
    p.doktor skierowala nas do ujastka na konsultacje ponieważ niby z serduszkiem jest coś nie tak ale ( w pierwszej ciąży bylo podobnie) okazalo się wszystko w porządku mam nadzieje ze i tym razem tak będzie . ale trzeba skontrolować.

rosax3, Tulipanowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2016, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija wrote:
    Heeeej! Musiałam wejść jak odczytałam prywatną wiadomość od Rosy która pisała do mnie :) serdeczne gratulacje kochana ❤ ogromnie się cieszę że Wasz Witek jest już z Wami ❤ a ja opuścilam forum i starsznie dobrze mi bez mierzenia temp bez leków bez spiny. Czuje się wyczilowana :D

Nie czytam ani jednego posta ale wiem od Rosy ze Susanna i Mamuśka zaciążyłyście. Gratuluje Wam!
    Mnie niestety spotkało nieszczeście, czekam teraz na krwawienie bo już wiem, ze to koniec. Ale nie poddaje się trzeba pozytywnie mysleć i mieć ciagle nadzieję

• anusiak5 Autorytet

Wysłany: 12 października 2016, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    Mnie niestety spotkało nieszczeście, czekam teraz na krwawienie bo już wiem, ze to koniec. Ale nie poddaje się trzeba pozytywnie mysleć i mieć ciagle nadzieję
    trzymaj sie

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2016, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anusiak5 wrote:
    trzymaj sie
    Dziękuję, mam nadzieję, że się nie załamie...

• magroz26 Autorytet

Wysłany: 12 października 2016, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie.MMM ogromne gratulacje.Zdrowka dla Was i niech rośnie silny a Tobie życzę szybkiego powrotu do formy i jak najmniej trosk.

• magroz26 Autorytet

Wysłany: 12 października 2016, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    kochana jak to co sie stalo???jesli moge wiedzieć.Moze nie wszystko jeszcze stracone.Nie mniej jednak tule mocno;*

• magroz26 Autorytet

Wysłany: 12 października 2016, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija wrote:

Witaj.Super ze się odezwałaś.Przynajmniej wiemy ze wszystko ok.Swietne podejscie do tematu.Jeszcze los Cie zaskoczy w na mnie oczekiwanym momencie.

• magroz26 Autorytet

Wysłany: 12 października 2016, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina wrote:
    hej! jesteśmy po wizycie moje szczęście ma 1400 g ma się dobrze wszystko jest ok .
    p.doktor skierowala nas do ujastka na konsultacje ponieważ niby z serduszkiem jest coś nie tak ale ( w pierwszej ciąży bylo podobnie) okazalo się wszystko w porządku mam nadzieje ze i tym razem tak będzie . ale trzeba skontrolować.
    Pewnie lepiej to sprawdzić żeby byc spokojnym.Szczegolnie ze w pierwszej ciąży tez tak bylo.Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze.A jak ogólnie się czujesz???

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2016, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Susanna a dlaczego tak???
    magroz juz wszystko zaczyna bolec uciska mnie na kręgosłup i kopie po zebrach ale już nie długo :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2016, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wczoraj beta już 15,3 dziś z rana 8,5....ale lekarz mój powiedział, że nie można na podstawie bety wyrokować nic, mam brać luteinę i za 8 dni planowo usg...nie wiem co sądzić bo spadek jest duży i obawiam się że luteina jedak opóźni naturalny bieg...oby nie, bo boję się zabiegu bardzo..

• zFolwarku Autorytet

Wysłany: 12 października 2016, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko, Susa!!! Nie wchodzilam pare dni i nie czytalam - co sie dzieje Kochana?

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 12 października 2016, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Su zabiegu nie bedzie jak taka beta.
    Kurwa!! Dlaczego tak sie dzieje?!?

U mnie chyba ovulka jednak byla w normalnych dniach jak zawsze bo inaczej dostala bym malpe wczoraj. A tak to jutro lub po jutrze powinna byc a puki co przygotowalam test na jutro rano. Czuje ze bedzie negatyw.. Jakos nie czuje sie na ciaze.. Za to na @ sie czuje.. Brzuch boli juz, cysie bola, i pryszcze sa juz na miejscu haha ;D

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
‹‹ 944 945 946 947 948 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ