Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
smerfetka_k wrote:Mamuśka gratulacje
a u mnie choroba sie przybłąkała, zdecydowałam sie na antybiotyk bo już od 10 dni nie mogłam pokonać przeziębienia. @ się właśnie kończy, nowy cykl nowe nadzieje za tydzień idę do gina, akurat będzie połowa cyklu to przy okazji może się czegoś dowiem jeszcze może pogonie męża na badania żołnierzyków A orientujecie sie moze czy w diagnostyce można je zrobić?
Bo przeziębienie niestety trzeba wyleżeć Aspiryna i do łóżka i tak przez 3 dni Zdrowia życzę -
rosax3 wrote:Zapalenie pęcherza.. Tego brakowało...
Mamuśka piękna beta!
A ja już sama nie wiem czy mam 4 czy 7 dpo..
Ovu była 11dc czy 14.. Ahhh teraz żałuję że nie mierzę temp i się nie obserwuję.. -
smerfetka_k wrote:Mamuśka gratulacje
a u mnie choroba sie przybłąkała, zdecydowałam sie na antybiotyk bo już od 10 dni nie mogłam pokonać przeziębienia. @ się właśnie kończy, nowy cykl nowe nadzieje za tydzień idę do gina, akurat będzie połowa cyklu to przy okazji może się czegoś dowiem jeszcze może pogonie męża na badania żołnierzyków A orientujecie sie moze czy w diagnostyce można je zrobić? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Troche mi przykro..
Moj ma dzis urodziny.. Ja niestety caly dzien w pracy.. A jak wrocilam to po drodze kupilam wino i gotowe zarcie i co?
W domu pusto...
Maz z synem u tesciowej bo ona rodzinke zwolala i go z okazhi jego urodzin..
Ja nie zostalam zaproszona.. Dowiedzialam sie od taty ze tam oni sa bo babcia i brat jego z rodzinka na niego czekali.. A ze moj stracil prawko i odbiera dopiero 17.10. To moj tato go zqwozil..
Zaluje ze nie wzielam wolnego..
Jestem zla na siebie..
Jestem zla na tesciowa ze nawet nie napisala bym przyjechala i jestem zla na meza ze zgodzil sie isc sam.. Przykro mi w chuj!
Ale suki na urodziny Juliana za miesiac tez nie zaprosze!!
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
rosax3 wrote:Troche mi przykro..
Moj ma dzis urodziny.. Ja niestety caly dzien w pracy.. A jak wrocilam to po drodze kupilam wino i gotowe zarcie i co?
W domu pusto...
Maz z synem u tesciowej bo ona rodzinke zwolala i go z okazhi jego urodzin..
Ja nie zostalam zaproszona.. Dowiedzialam sie od taty ze tam oni sa bo babcia i brat jego z rodzinka na niego czekali.. A ze moj stracil prawko i odbiera dopiero 17.10. To moj tato go zqwozil..
Zaluje ze nie wzielam wolnego..
Jestem zla na siebie..
Jestem zla na tesciowa ze nawet nie napisala bym przyjechala i jestem zla na meza ze zgodzil sie isc sam.. Przykro mi w chuj!
Ale suki na urodziny Juliana za miesiac tez nie zaprosze!!
Rosa po prostu tam idz. Jestes Jego ZONA i MATKA Wnuka a nie jakas na dochodne panienka nie z rodziny i nie musisz czekac na zaproszenie skoro rodzina gdzies sie spotyka to dolaczasz i tyle. Olej sprawe i badz PONAD. Mina jej zrzednie jak przyjdziesz ot tak.
-
Zanim ja poszlam on wrocil
Ze slowami " z toba lepiej " pije winko
A zaraz prezencuk dla mezusia hihiMagduullina, zFolwarku lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny