Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
rosax3 wrote:Anusiak cuekawie zapowiadajacy sie wykres. Ale nerwy na wodzy trzymaj. Nie cieszmy sie za szybko. Roznie bywa.
Su pisz po wizycie co i jak.
Ukija a no robie sobie sama ale istatnio chodzilam kilka razy i placilam.. Niestety swoja robota to swoja. Po tygodniu mam ubytki od niej..
wiem że róznie bywa.sama jestem w szoku co sie dzieje ale poczekamy zobaczymy w która strone to pójdzie.chodz corcia byłaby szczesliwa bo chce rodzenstwo -
nick nieaktualny
-
Susanna świetne wieści. Postaracie się j zaciążycie w końcu. A badania rób, nie ma co
Rosa ciekawe ja bym chciała ale mam jakieś dziwne opory
Ja mam dla Was wieści. Jeżeli któraś z Was mieszka w pobliżu lub w dużym mieście to klinika invimed prowadzi pierwszą bezpłatną wizytę po 12 miesiącach starań. W ramach tej wizyty mężczyzna otrzymuje badanie nasienia, rozszerzone za darmo ale liczba miejsc jest ograniczona także jak znacie kogoś lub byście same chciały to piszcze innym forumowiczkom aby dzwoniły i się umawiały także Mój idzie w sobote na badania a za tydzień idziemy na konsultacje
A jutro wizyta u znachora na 12. Aż urlop wzięłam! Jak tylko wylezę od niego napiszę Wam co i jakSusannaDean, rosax3 lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualnyUkija wrote:Susanna świetne wieści. Postaracie się j zaciążycie w końcu. A badania rób, nie ma co
Rosa ciekawe ja bym chciała ale mam jakieś dziwne opory
Ja mam dla Was wieści. Jeżeli któraś z Was mieszka w pobliżu lub w dużym mieście to klinika invimed prowadzi pierwszą bezpłatną wizytę po 12 miesiącach starań. W ramach tej wizyty mężczyzna otrzymuje badanie nasienia, rozszerzone za darmo ale liczba miejsc jest ograniczona także jak znacie kogoś lub byście same chciały to piszcze innym forumowiczkom aby dzwoniły i się umawiały także Mój idzie w sobote na badania a za tydzień idziemy na konsultacje
A jutro wizyta u znachora na 12. Aż urlop wzięłam! Jak tylko wylezę od niego napiszę Wam co i jak
Z tym Znachorem najbardziej mnie intryguje.... oj oj będzie się działo. Mam nadzieję, że same dobre wróżby. Ja w takie rzeczy wierzę -
Ukija ja sie Twojej wizyty doczekac nie moge!
Su mowilam ze sie iczyscisz sama. Super wiesci! Ale mysle ze nastepny twoj cykl to za 9 msc bedzie bo teraz zaciazysz!
Aaaaaaaaa!!!!! Piekny sluz!!! Gesty i rozciagliwy!!! Pieeeknie sie slizga i tak dluuuuuuuugo ciagnie! Moj wiesiolek i chia dzialaja! ciekawe jak cynk mezusia.. Hmmm jak mozna sprawdzic sperme haha? A wlasnie... Dlaczego nie mozna jej jakos rozciagnac czy cos tam by sprawdzic? I dlaczego czasem jest gesta a czasem wodna? Od czego to zalezy? Wie ktos? Lece kontynuowac hihi szybkie podmycie po i przed i oczywiscie szybki wpis do Was. Relacje zdac musialamWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2016, 02:17
Magduullina, SusannaDean lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Rosa ja słyszałam że jednak na oko można coś tam określić. Na przykład po kolorze i konsystencji. Powinna być gęsta i mleczna to znaczy że są plemniki. Chociaż może to być takie czcze gadanie bo to wiadomości z gazety mens health czy jakoś tak więc ile w tym prawdy nie wiem
Susanna właśnie jade do niego i już się stresuje. Jak znajdzie coś innego? Masakra na wizycie trzymam język za zębami"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualnyWłaśnie trzeba by poczytać o tym czy da się określić bo skoro na oko są w stanie przy badaniu coś tam powiedzieć to musi coś w tym być.
Noooo nie dziwię Ci się też bym trzęsła portkami ze stresu , bo to naprawdę może być ważne coś co on powie z wielu względów... komuś przewidział, a my naród zabobonny wierzymy i ufamy, nie ma się czego wstydzić w końcu Polacy to poganie z dziada pradziada tylko dali się schrystianizować ha ha
A na poważnie, serio wierzę w taki coś, bo się sprawdza -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny już po wizycie. Oklepał mnie, nawalał prądami z jakiegoś urządzenia, nastawiał kręgosłup i miał tak cholernie ciepłe dłonie że szok powiedział mi że mam za mało jodu, źle pracujący układ trawienny, układ wodny, w strasznym stanie mam nerki, prawy jajnik słaby, lewy lepszy, mam słabo ukrwione dłonie. Pytał mnie czy boli mnie prawy jajnik. Ogólnie macica ok i szyjka też. Węzły chłodnne pod lewa pacha też słabe.
Przypisał mi zioła i te leki chińskie i hinduskie. Sprawdzał pałeczkami czy dong, ale mój organizm go nie chce. W ciągu 40 min wypowiedział tyle słów co ja przez 3 dni ale mam serce, płuca, reszte organów w porządku"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Powiedział że szkoda że nie ma czasu aby ze mną pogadać bo byśmy 2 godziny spędzili na rozmowie ilu parom pomógł a klnął jak szalony przy mówieniu a powiedział mi też że reszta krążenia w porządku i że mam niskie ciśnienie to dobrze (a faktycznie tak mam)"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
Fajna wizyta!
Ja biore jod + kwas foliowy. Lekarz mi kazal brac z jodem
Tez chce isc do takiego znachora!
Swoja droga ciekawe czy ziola pomoga, a mowil kiedy zajdziesz?
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
No nie powiedział dokładnie właśnie póki co mam brać 6 tygodnie mieszanke ziół o wtedy chyba przyleźć do niego a powiedział że lekarze to konowały i że nie znaja się na tym co leczą i wszystkim mówią że jest wszystko ok. Nie orzewidział mojej kolejnej wizyty a mówi że będę chodziła z wózeczkiem z córką i żeby Mój go nie zabił za tą córeczkę no zobaczymy. Chyba dziś podjadę do tego zielarskiego to powiem Wam co mi zapisał bo za cholere się nie mogę doczytać"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Idźcie dziewczyny. O tym znachorze u którego ja byłam pisali ludzie z Aglii nawet i znajoma zaszla i z Niemiec do niego przyjezdzają ja też kawałek miałam aby dojechać i zobaczymy czy się opłaca"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
100 km od Wrocławia na Dolnym Śląsku taka mała miejscowość Lubin, ten pan ma n nazwisko Mularczyk
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2016, 14:36
SusannaDean lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny