Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyrosax3 wrote:Ja robilam. Jedyne co to akryl zle znosilam ale ja go zawsze zle znosze.
Hybrydy i zele maja delikatne albo w ogole zapachy. Nie ma w sumie co zaszkodzic.
Przeciez taka kosmetyczka co z tego zyje nie przerwie pracy na 9 msc bo w ciazy jest.Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysusanna na pewno psycholog pomoze chocby w tym ze bez pouczen i bzdur wyslucha cie od a do z .... i zapewne doradzi pomoze.
ja słyszałam o szkodliwym swietle uv z lampy ale i tak czasem robie i właśnie jedynym kłopotem specyficzny zapach przy akrylu ...
-
nick nieaktualnyMagduullina wrote:susanna na pewno psycholog pomoze chocby w tym ze bez pouczen i bzdur wyslucha cie od a do z .... i zapewne doradzi pomoze.
ja słyszałam o szkodliwym swietle uv z lampy ale i tak czasem robie i właśnie jedynym kłopotem specyficzny zapach przy akrylu ...Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrosax3 wrote:Su taka rozmowa z psychologiem to dobry pomysl. Choc ja nie poszlam na ustalony termin. Czuje ze chyba jednak jej nie potrzebuje. Ale zobaczymy pozniej. Moze kiedys ja odwiedze
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysmerfetka_k wrote:Hybrydy nie sa szkodliwe w ciąży a można je utwardzac w led
Rosax a nie myslalas i lakierach z chin? Ja używam z aliexpress i sa równie dobre jak markowe a kosztują Koło 1-2 dolarów
Ja robię porządki na regałach...oooo przeliczę moje książki...hardkorMagduullina lubi tę wiadomość
-
Susanna wiecej problemów jest niestety po polskich markach - uczulac moze wszystko bardzo dużo pan uczulil wlasnie semilac. Takze reguły nie ma niestety zresztą podobnie jak z zabawkami jak patrzę na niektóre sprzedawane u nas to sie dziwie jak to jest dopuszczalne. Tylko na wszelki wypadek piszą ze od 3 lat nawet jak to zabawka dla duzo młodszych
-
nick nieaktualny
-
smerfetka_k wrote:Hybrydy nie sa szkodliwe w ciąży a można je utwardzac w led
Rosax a nie myslalas i lakierach z chin? Ja używam z aliexpress i sa równie dobre jak markowe a kosztują Koło 1-2 dolarów
Uraz mam do nich..
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyrosax3 wrote:Kiedys zrobilam duze zamowienie zeli kolorowych z chin. I niestety jakosc nie taka.. Albo nie utwardzaly sie porzadnie po 2 min albo ospryskiwaly..
Uraz mam do nich.. -
No ja kupilam raz i ostatni.. Mysllalam ze beda ok ale okazalo sie inaczej.. Szkoda ze robbilam duze zamowienie.. Do dzis zaluje. Moglam zrobic male w moim sklepie niz zamienic na wiecej i taniej..
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Susanna daj znać jak tam u gina ja odpuściłam sobie minitoring w tym cyklu nie mam jak iść do lekarza zdarza się...
Ja chciałam sobie paznokcie zrobić ale myślę co jak będę w ciąży
Rosa o Ty sama robisz sobie paznokcie. No ładnie"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualnyUkija wrote:Susanna daj znać jak tam u gina ja odpuściłam sobie minitoring w tym cyklu nie mam jak iść do lekarza zdarza się...
Ja chciałam sobie paznokcie zrobić ale myślę co jak będę w ciąży
Rosa o Ty sama robisz sobie paznokcie. No ładnie -
hej u mnie cuda na kiju.czy wy zgadzacie sie z data owulki wyznaczona przez owu.dodam że w poniedziałek miałam koszmarny ból lewego jajnika przez około 2 godziny.pozatym 4 dzien boli mnie ten jajnik takimi pasmami bólowymi trwającymi róznie.jest to dosc mocny ból ,zastanawia mnie też temp.nigdy takiej nie miałam w 4dpo
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anusiak cuekawie zapowiadajacy sie wykres. Ale nerwy na wodzy trzymaj. Nie cieszmy sie za szybko. Roznie bywa.
Su pisz po wizycie co i jak.
Ukija a no robie sobie sama ale istatnio chodzilam kilka razy i placilam.. Niestety swoja robota to swoja. Po tygodniu mam ubytki od niej..
07.11.2012 Julian
nick nieaktualnyNo już po wizycie ale byłam jeszcze odebrać zamówienie książkowe i wykupić receptę na euthyrox. Także śluzówka się łuszczy (swoją drogą wygląda dziwnie na usg takie coś jakby poszarpane) ale chyba już końcówka, jajniki ok a na prawym są jakieś pęcherzyki ostatnio, tydzień temu, były czyste oba jajniki, więc coś by się zaczynało kluć? Pan doktor powiedział, że na spokojnie się złuszczy i od 1 do 5 dnia następnego cyklu działamy i clostybegyt Jak zapytałam czy to się moze powtórzyć to zgodnie z prawdą powiedział, że tego nie wie Poza tym skierowania na full tarczycowe mi dał, antykardiolipidowe i coś tam jeszcze co nie wiem co to o cukrzycowe po 60 i 120 min