Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anka trzymam kciuki za jutro!
Susanna też się zawsze zastanawiałam mad tym... Warto się badać. U nas problemem byla mycoplasma. Żoną mojego kuzyna straciła w 10 tc blizniaki, bo ma trombofile. Teraz jest juz w 14 tc, bo udało się wykryć przyczynę i bierze leki. Moja przyjaciółką stracila ciążę w 11 tc z przyczyn nieznanych. Teraz jest mamą półtora rocznego brzdąca. Uda się nam wszystkim urodzic piękne różowe bobasy. Wierze w to i Wy też musicie!
Mam wynik dzisiejszej bety 19731. Kamień spadł mi z serca...
SusannaDean, madziara0080 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Susanna rozumiem Cię jak mało kto. Jeszcze chwilę temu, byłam wręcz pewna, że nie uda mi się spełnić naszego wątkowego postanowienia. Test robiłam z przekonaniem, że będzie I kreska i szczęka mi opadła jak zobaczyłam II. Po 2 latach starań i tylu niepowodzeniach...
-
nick nieaktualnyMakowa_Panna wrote:Susanna rozumiem Cię jak mało kto. Jeszcze chwilę temu, byłam wręcz pewna, że nie uda mi się spełnić naszego wątkowego postanowienia. Test robiłam z przekonaniem, że będzie I kreska i szczęka mi opadła jak zobaczyłam II. Po 2 latach starań i tylu niepowodzeniach...
Ja mam nadzieję, że prawdą jest, ze po poronieniu szybciej się zachodzi...ale kto wie.Magduullina lubi tę wiadomość
-
Łoooo makowa pieknie!!!!!
Anka trzymam kciuki moooocno za jutro!
Smerfetka nastepny cykl bedzie tym owocnym!!
U mnie juz po ovu. Mamy bialy gesty sluz
Czas odliczac do 10.11!
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
A więc tak....
Testu nie będzie, bety też.
Za to przez kolejny tydzień będzie ciekło, będzie lipa i znów nowy cykl zaczął się właśnie dziś
Jutro rano jadę z córką do kosmetyczki bo ma wrastajacy paznokieć. Jak kobieta jej nie pomoże to w poniedziałek chirurg i zrywanie paznokcia -
Anka309 wrote:A więc tak....
Testu nie będzie, bety też.
Za to przez kolejny tydzień będzie ciekło, będzie lipa i znów nowy cykl zaczął się właśnie dziś
Jutro rano jadę z córką do kosmetyczki bo ma wrastajacy paznokieć. Jak kobieta jej nie pomoże to w poniedziałek chirurg i zrywanie paznokcia
Ale za to trzymam kciuki ze kosmetyczka podola paznokciu!
A ty szykuj portki na nowy cykl a raczej przyszukuj jak je szybko sciagnacAnka309 lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyrosax3 wrote:Nie lubie!!!
Ale za to trzymam kciuki ze kosmetyczka podola paznokciu!
A ty szykuj portki na nowy cykl a raczej przyszukuj jak je szybko sciagnac
Ja zaś szykuję egri bikaver, byczą krew - winko na endometrium oby zadziałało potrzeba mi wsparcia -
Hej Dziewczyny
Wybaczcie że ostatnio tak nagle przestałam pisać ale... rozmawiałam z moja Teściowa. Jest pierwsza osoba z która odważyłam się pogadać i gadałyśmy na ten temat godzine. Ona poroniła 2.5 roku przed urodzeniem Mojego i uzmysłowiła mi że powinna odpuścić i nie myśleć i tak do owu zrobiłam. Całkowicie zajęłam się czymś innym a w ciągu tego tygodnia kupiliśmy mieszkanie! Ale dopiero je budują więc musimy spokojnie poczekać a jutro mamy wizyte w klinice. Dopadła mnie okropna infekcja pewnie jutro na badaniu dadza mi jakieś leki
Anusiak i Anka bardzo mi przykro. Tule Was obie mocno :*"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny Przepraszam, że tyle się nie odzywam, ale od piątku do środy byłam w szpitalu przez te moje dolegliwości Teraz jestem już w domu, ale nadal mnie męczy. Schudłam już 5 kg i przy 173 cm ważę 48 kg. Jest naprawdę ciężko Do tego w pracy szał, a ja siedzę na L4 i ledwo żyję
Magduullina lubi tę wiadomość
-
Su czytajac bycza krew oczy mi na wierzch wyszly..
Anka bo nie wolno sie uzalac nad soba! Nigdy! Co ma byc bedzie, ten na gorze na qszystkich ma czas!
Ukija to ja ci powiem ze bie mialam czasu myslec o ovu a tu zagladalam nawet nie wiem jak to zlecialo
Dzis juz 2dpo by wychodzzilo ovu byla szybciej
Aaaa i moje sny mnie wykoncza!!
Wczoraj w roli glownej byl moj ex a dzis moj syn i maz..
Wczorajszy zdzierze jakos ale dzis w nocy sie tyle naplakalam ze w calym zyciu tyle nie bylo...
A to tylko mielismy na wycieczke jechac pociagem.. Tyle problemow.. Pierw za pozne wstanie pozniej co chwile w okol mnie ktos inny.. Pozniej z babcia na rowerze jechalam z torbami na dworzec a podjechalam autem i moj maz z moim wujkiem totalnie pijany przyjechal i syna z pociagu za to wwyprosili bo tata pijany i w ogole jeden wielki misz masz..
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp