Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysusanna po odpoczynku postanowil wykonac kawal dobrej roboty
a ja juz normalnie nerwicy dostaje dziewczyny w nocy jak zasnac nie moge bo zle się spi w każdej pozycji to zgaga jak nie to to znowu Danio w nocy z placzem się budzi nie wspominając o tym ze chodze znowu polamana cala reka bark i plecy oszalec można chyba to jest wszystko od spania w zlych pozycjach w takim razie pewnie wyspie sie porządnie dopiero za okoko 2 lata.. he szczerze mówiąc pięknie jest chodzic w ciazy itd ale te wszystkie dolegliwości sprawiaja ze ma się poprostu dość. -
nick nieaktualnyOby kochana bo takie kłucia u mnie znaczyły, że owu była a to przygotowania w postaci rośnięcia pęcherzyka Boże jak ja wszystko czuje i się nigdy nie mylę...
Oj no to masz ciężkie noce kurcze, jeszcze parę tygodni ;*
Hehe z tym, ze się wyśpisz za 2 lata to fajnieMagduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySusannaDean wrote:Oby kochana bo takie kłucia u mnie znaczyły, że owu była a to przygotowania w postaci rośnięcia pęcherzyka Boże jak ja wszystko czuje i się nigdy nie mylę...
Oj no to masz ciężkie noce kurcze, jeszcze parę tygodni ;*
Hehe z tym, ze się wyśpisz za 2 lata to fajnie
Susanna no takie uroki
no ale z tym to tak jest i nie będzie tak jak przy jednym ze po południu się człowiek zdrzemnie he
dobrze ze tak wszystko czujesz bo wiesz co się dzieje
Aniu to poczekaj jeszcze nie wiadomo moglas rano zrobić. -
nick nieaktualnyMagduullina wrote:Susanna no takie uroki
no ale z tym to tak jest i nie będzie tak jak przy jednym ze po południu się człowiek zdrzemnie he
dobrze ze tak wszystko czujesz bo wiesz co się dzieje
Aniu to poczekaj jeszcze nie wiadomo moglas rano zrobić.
Aniu z rannego sika !Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnka309 wrote:Dokładnie tak właśnie zrobię.
Wiecie co? Mam stresa jak cholera. Dziś już 3 dzień opóźnienia
Tymczasem dziś kłuje lewy jajnik, wczoraj prawy...cóż to walka o ogień? Kto lepszy ? ha ha masakra z tymMagduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyciekawie się zapowiada
ja jutro wizyta zobacze mojego szkraba teraz co 2 tygodnie od grudnia co tydzień mam nadzieje że szybko przeleci do porodu i ciekawosc przez strach mnie zżera jak to będzie jak juz będzie maleństwo w domu jak starszy brat będzie się zachowywalSusannaDean lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny