Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMakowa_Panna wrote:Susanna wdzię, że za Tobą strata małeństwa. Tule mocno :*
Ale wszystkie się doczekacie tak jak ja.
Chociaż wsześniejsze doświadczenia spowodowały, że nie potrafię się tak cieszyć jak bym chciała. Ciagle towarzysz mi obawa...
Ano własnie rozumiem, ostrożny optymizm?
Wszystko będzie pięknie, nie martw sięMagduullina lubi tę wiadomość
-
Makowa eozumiem twoje obawy.
Kurde ale sie ciesze!!!!!
Za ciebie poinformowalam forum od razu jak na fb testa dodalas hihiWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2016, 18:26
Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyrosax tak oj ta niewygoda
pięknie się wspomina takie rzeczy.
zaczynam czuc się dobrze plecy juz tak nie bola bo taki bol to nie bol jak sobie pomysle ze za niedługo poród he...
makowa no super ciesze się !!!! będzie dobrze wszystko! ♥ serduszko tez będzie ! :* -
Makowa_Panna wrote:Hej kochane moje!
Tulipanowa już za chwilę będziesz trzymać swoje maleństwo :*
Nie wszystkie z Was maja fb, wiec postanowiłam napisać tutaj.
W zeszły poniedziłek zrobiłam test i moim oczom ukazała się pikna wyraźna kreseczka. Dziś zrobiłam bete wynik 9678. Byłam też u gin i oto masza wyczekana fasoleczka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/170d231dae04.jpg
Kolejna wizyta 7.11.
Martwi mnie tylko, że brak jest jeszcze zarodka i termin wedlug OM 6 tc a według USG 5 tc. Mam nadzieję, że za dwa tygodnie nedzie widać zarodek i serduszko. Osiwieje do tego czasu. W środę idę na kolejną bete.
A Wy jak żyjecie?
Gratulacje Kochana! Najlepszego! I spokoju i wiary. Bedzie dobrze! MUSI!
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysmerfetka_k wrote:Makowa - trzymam kciuki, będzie dobrze!
Susanna - przecież tu pasujesz nigdzie nie uciekaj
mnie od kilku dni bolą jajniki i podbrzusze jak na @ i czuje takie rozpychanie od środka, czekanie mnie dobija
Który dc?
Ja też od przedwczoraj czuję kłucia jajników....hm....Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam u mnie jest podobnie tyle że doszły wymioty i straszne rwanie w podbrzuszu szczególnie że to miejsce zrobiło mi się jakieś dziwnie twardawe ból piersi, głowy wstręt na zapachy zup itp. wymioty od rana a jeszcze apetyt na słodkości Dzisiaj jest mój 18 dzień cyklu.
-
nick nieaktualnyMama Ali wrote:Witam u mnie jest podobnie tyle że doszły wymioty i straszne rwanie w podbrzuszu szczególnie że to miejsce zrobiło mi się jakieś dziwnie twardawe ból piersi, głowy wstręt na zapachy zup itp. wymioty od rana a jeszcze apetyt na słodkości Dzisiaj jest mój 18 dzień cyklu.
-
nick nieaktualny
-
a ja wróciłam prędzej z pracy [ 1,5 bo nie mielismy co robic i jutro niestety wolne co mi nie pasi.i wychodzi na to że znów moja tygodniówka to beda grosze.a od nowego mc do samych swiat szef zapowiedzial zapierdol
-
nick nieaktualnyanusiak5 wrote:a ja wróciłam prędzej z pracy [ 1,5 bo nie mielismy co robic i jutro niestety wolne co mi nie pasi.i wychodzi na to że znów moja tygodniówka to beda grosze.a od nowego mc do samych swiat szef zapowiedzial zapierdol