Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamuśka2017 wrote:Cześć Dziewczyny Przepraszam, że tyle się nie odzywam, ale od piątku do środy byłam w szpitalu przez te moje dolegliwości Teraz jestem już w domu, ale nadal mnie męczy. Schudłam już 5 kg i przy 173 cm ważę 48 kg. Jest naprawdę ciężko Do tego w pracy szał, a ja siedzę na L4 i ledwo żyję
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Czesc Dziewczyny, nie odzywalam sie bo mialam strasznie duzo pracy ostatnio i tylko troszke Was czytalam. Na objawy swoje w tym cyklu to malo zwracalam uwage bo nie bylo czasu zwyczajnie. Dzis juz jest pare dni po owu na pewno - 21 dc. Zrobilam dzis badania: prolaktyna, progesteron, tsh, ft4, i ft3. Czekam na wyniki.
-
nick nieaktualnyTakie wino, jedna lampka a zaczynasz mówić niewyraźnie, ale trzeba na poprawę endometrium bo kto wie co tam się dzieje...
Mamuśka, no to ładnie schudłaś
Rosax jakie szalone sny
Ukija, fajnie, ze w końcu odważyłaś się pogadać z kimś, jak widzisz nie jesteś bez wsparcia ze strony bliskiej rodziny...łał gratuluje mieszkania ! Nowiutkie od dewelopera nonono :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2016, 11:56
-
nick nieaktualnySorki ze tak do wątku z buciorkami ale ganiam po forum i szukam pewnych osób i znalazła.
SusannaDean bardzo mi przykro z powodu straty mam nadzieję że szybko uda się i wszystko będzie dobrze.
Ukija moja, klapsa dostaniesz! NIC nie piszesz, że jesteś. Brakuje mi bardzo twoich motywacyjnych wpisów pod wykresem.
A tak serio to fajnie ze jesteście na forum ♡Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarcjanna wrote:Sorki ze tak do wątku z buciorkami ale ganiam po forum i szukam pewnych osób i znalazła.
SusannaDean bardzo mi przykro z powodu straty mam nadzieję że szybko uda się i wszystko będzie dobrze.
Ukija moja, klapsa dostaniesz! NIC nie piszesz, że jesteś. Brakuje mi bardzo twoich motywacyjnych wpisów pod wykresem.
A tak serio to fajnie ze jesteście na forum ♡
A co u Ciebie?
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Makowa_Panna wrote:Hejo!
Co tam u Was?
Dziś chodziłam w pracy jak śnięta ryba. Marzyłam o łóżku. Nie mogę patrzeć na słodkie za to pochłaniam ogórki kiszone i mandarynki
Pisiaczek bedzie? HihiMagduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyaaa to nie prawda ze slodkie na dziewczyne a kwasne na chlopca ja z synkiem 1 mieszalam śledź +jablko na to coś slonego teraz na slodkie mnie bierze a nie wiem gdzie to idzie i wiecie jak zobacze czekolade albo ciastkoo ooooo matko slinotok 7,5 kg na plusie po dzisiejszej wizycie maly wypial jajeczka wiec wątpliwości nie ma już ani ani trochę
-
nick nieaktualnyMagduullina wrote:aaa to nie prawda ze slodkie na dziewczyne a kwasne na chlopca ja z synkiem 1 mieszalam śledź +jablko na to coś slonego teraz na slodkie mnie bierze a nie wiem gdzie to idzie i wiecie jak zobacze czekolade albo ciastkoo ooooo matko slinotok 7,5 kg na plusie po dzisiejszej wizycie maly wypial jajeczka wiec wątpliwości nie ma już ani ani trochę
Makowa, pewnie poczujesz intuicyjnie co będzie
Ja marze o córce, ale nie będę wybrzydzać
Ja mam JUŻ oznaki zbliżającej się owulacji, nie mam testu ani niczym innym nie sprawdzę...jedynie kłucia jajnika i piersi jednej ha ha ciekawe co tak szybko wróciła ta płodność...to dobrzeMagduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzFolwarku wrote:Dziewczyny pomozecie mi zinterpretowac czy nadaje sie do zaciazenia
Zrobilam dzis (21 dc) badania i sa wyniki.
Prolaktyna - 14,97 ng/ml
Progesteron - 6,37ng/ml
tsh 1,2 mIU/l
ft3 4,74 pmol/l
ft4 11,60 pmol/l
Jest ok?
Czy ktoś się jeszcze wypowie? -
nick nieaktualnyzFolwarku wrote:Za niski jest tak? Bo niby norma jest faza lutealna: 3.34-25.56 ng/ml. Ile ma byc zeby miec szanse na ciaze?
Także tutaj albo owulacji nie było albo masz tak jak ja, niski poziom uniemożliwiający zagnieżdżenie... -
SusannaDean wrote:Z tego co wiem powyżej 10 uznaje się, że owulacja była. Zależy też kiedy miałas owulację, bo badania te wykonuje się 7dpo. Nawet moje wyniki ok 12 były wskazaniem do brania duphastonu, no i ten pierwszy cykl z duphastonem to był ten ostatni.
Także tutaj albo owulacji nie było albo masz tak jak ja, niski poziom uniemożliwiający zagnieżdżenie...
Wydaje mi sie, ze owu byla niedziela, moze poniedzialek (te minione) wiec na pewno nie jest 7dpo. Gin mi powiedziala ze mam zrobic w 21 -23 dc (22 i 23 to weekend wiec poszlam dzis). Moze za wczesnie zrobilam ten progesteron po prostu?