Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyzFolwarku wrote:Wydaje mi sie, ze owu byla niedziela, moze poniedzialek (te minione) wiec na pewno nie jest 7dpo. Gin mi powiedziala ze mam zrobic w 21 -23 dc (22 i 23 to weekend wiec poszlam dzis). Moze za wczesnie zrobilam ten progesteron po prostu?
Hm czy za wcześnie, nie wiem, możliwe,że jeszcze wzrośnie. Ale i tak prawdopodobnie dostaniesz duphaston od tej lekarki, do której poszłaś. -
rosax3 wrote:Destiny witaj
Trzymam kciuki bys ujrzala dwie kreski do konca tego roku
Konktretne starania od 2015
2 wczesne straty
2017 In Vitro -niestety bez skutku
AMH -1
2018 In Vitro KD klapa:(
2019 Badanie gdzie leży problem..
Kir AA totalny brak kirów implantacyjnych
Komórki nk
Mąż Hla C C1 -
Mam dwie czerwone wyrazne krechy, ovu wyznaczona
Byly dwie juz na ovulacyjnym. Teraz sa na wykresie wiec nie zostaje nic innego jak 10.11 wyaikac kolejne dwieMagduullina, SusannaDean lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Marcjanna wybacz ze nie pisalam ale mialam ciezszy czas. Teraz wracam do staran
A ja dziewczyny po wizycie w klinicw leczenia nieplodnosci i troche lipa"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Już Wam pisze co nam powiedziała. Badania mojego są bardzo dobre jako iż robiliśmy rozszerzone. Ściemniłam że staramy się od września tamtego roku ale że byłam w viochemicznej to nie można traktować tego jako roku starań bez zajścia w ciążę. Zrobiła mi usg dowcipne i owulacja była z lewego jajnika ale moje endometrium to porażka. Jest bardzo nieregularne i ona nie mogła po nim stwierdzić fazy cyklu. Podejrzewa pco. Wyslala mnie na badania za kupe kasy. Tak w skrocie to by bylo na tyle. Ale pol roku kazala poczekac bo moze jajko sie zagniezdzi gdzies. Troszke lipa uslyszec ze to z mojej strony jest taka lipa ale z drugiej cudownie ze z moim jest dobrze bo kobieta szybko sie podnosi po takiej informacji
Dodam jeszcze ze pytalam o inofem i zalecila jak najbardziej brac :pMagduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No jeżeli mam być szczera to sama nie wiem czy dobrze no trudno. Wino piłam i migdały jadłam a znowu zaczne pić inofem. Może pomoże coś ale Pani lekarka powiedziała że nie widziała już dawno tak dobrych wyników jak ma mój
Rosa masz mieć 2 krechy!Magduullina, rosax3 lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUkija wrote:No jeżeli mam być szczera to sama nie wiem czy dobrze no trudno. Wino piłam i migdały jadłam a znowu zaczne pić inofem. Może pomoże coś ale Pani lekarka powiedziała że nie widziała już dawno tak dobrych wyników jak ma mój
Rosa masz mieć 2 krechy!
Inofem bardzo dobrze działa wiem od szwagierki, 2,5 roku nic, a dwa miesiące z inofemem i witaminami różnorakimi i ciąża,niestety u niej też stracona w 9 tyg......... -
Su miał rozszerzone więc co dokladnie chciała byś wiedzieć?
Ja w pierwszym miesiącu brania inofemu zaszlam w biochemicznąSusannaDean lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyUkija wrote:Su miał rozszerzone więc co dokladnie chciała byś wiedzieć?
Ja w pierwszym miesiącu brania inofemu zaszlam w biochemiczną
O kurde to u Ciebie też dał rezultat może gdyby był długo stosowany to jeszcze by tam podkręcił, to kup sobie powinno być ok ! Od siebie to witaminę D3 z k polecę, brałam jeszcze niepokalanek wcześniej. -
nick nieaktualnyMagduullina wrote:Susanna no pewnie że tak to ty tam bieez w obroty chlopa a nie !!!
ukija na pewno będzie dobrze! ♥
Jeszcze kilka dni tak poszalejemy, bo ostatnim razem się tak udało najpierw było co 2 dni a potem nie wiedziałam kiedy ta owu i z 5 dni pod rząd było i się udało -
Su
koncentracja 34.15 mln/ml 68.29 mln/ejakulat
Ruch postępowy 48.69%
Niepostępowy 24.17%
Żywe plemniki 78.2%
Morfologia
Pleminiki prawidłowe 9%
Nie wiem co więcej bo to jakieś szczegóły i nie ogarniam
nick nieaktualnyoooj naprawdę bardzo dobre, 9 % morfologii - SUPER
U mojego męża jest bardzo dużo bo 180 mln/ml ale morfologia 4% (też nie najgorzej, ale wasza 9% !!! szał) I ruch postępowy macie genialny ! U nas 25 % .. Ale lekarz mówił, że nadrabia ilością hehe
Tych szczegółów to też nie ogarnę, najważniejsze te parametry co podałaś