Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, zazdroszczę spokojnej niedzieli. U mnie nici z tego. Bieganina jak zawsze i oczywiście już myślę ile to mam jutro do roboty
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualnyrosax no takie te nasze szkraby a zleci bo zleci tylko ze teraz się zaczyna ciagnac juz czym bliżej tym wydaje się ze dni leca wolniej.
ukija no tak to jest juz człowiek ma wolne a mysli co w pracy jutro.
ja teeaz tez bede miala full bo moj rozwalil sypialnie wszystko od nowa trzeba zrobić ściany podloge kurcze bo zaczal robic się grzyb i ten zapach no powiem ze jak odkryl podloge bylismy w szoku gdzie my spalismy na wylewce pod panelami byla plyta osb cala nasiaknieta i splesniala masakra wszystko szlo na sciany w lecie bylo caly czas okno otwarte to tak nie bylo tego czuc ale teraz jak jeszcze zaczelismy palic w piecu tak to wszystko się zaczęło unosic dobrze ze juz wiemy od czego itd bo masakra jakąś chorob by się tylko dzieci nabawiły.SusannaDean lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZ grzybem nie ma żartow właśnie, trzeba się pozbyć dziada... Ale dobrze, że twój mąż na to wpadł bo jak nie było oznak...
Dla maluszka nie może być grzyba bo się moga rozwijąć groźne alergie...i astma. U nas jak bylismy mali w starym domu był i stąd choroba siostry własnie..pare lat w uzdrowiskach...
Co do mnie to po owu mam 99,9% pewności..cóż..niech się dzieje wola....Magduullina lubi tę wiadomość
-
No Madziu brawa dla meza! A tobie milego sprzatania w trakcie i po remoncie hihi
Su jak byly i ovu byla to teraz dwie kreski na koniec. Dokladnie tak jak ja i ukija wysikamy tak i Ty :*
Objadlam sie zupy koperkowej i leze, czekam na pana przystojnego haha kurier ma przyjsc z hybrydami a on meeega przystojny ciemna karnacja i takie meega blekitne oczy haha
Zupa byla na obiad w sumie ale juz musialam zjesc swiezo ugotowana i ten zapach koperku w domu jak latem dobrze ze w zamrazalce mozna to miec, smaki lata
Apropo zamrarzalki. Szukamy jakiejs 85 cm wysokiej, taka mala by zamrozic cos nasza odmowila posluszenstwa ale myslelismy ze da rade bez, niestety nie da. Duzo mroze warzyw i mies a ta w lodowce za mala.. Polecicie firme jakas? I nie droga przegielam z rachunkami w tym msc haha
Aaaa i mam takie pytanie..
Czy ktoras z Was po ovu chodzi czesciej do wc? Wczoraj co chwile musialam siusiu a z tym od razu chcialo mi sie tego drugiego.. I dzis tak samo..Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2016, 11:02
Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhe rosax no tak to sprzątanie jest najgorsze ale szczerze powiem ze mam nerwy bo później się trzeba było z tym rozwalic aaaale jak mowilam to e no gdzie cos ty. a pewnie te problemy Danielka to od tego są właśnie.... no ale lepiej późno niż wcale... wy o obiadkach a ja dopiero synka na drzemke i bede gotowac ja bym sobie lody zjadla albo napila się bardzo zimnej wody mocno gazowanejjjj...
-
nick nieaktualny
-
No tak su prallka tez byla.
Ale zamrazalnik zanim pralka sie zepsula. Tylko myslalam ze bez niego dam rade a czym blizej swiat tym jednak potrzebaby bylo.
Faktycznie magdullina moze od tego danio chorowal.Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja miesa malo jadam.
Juz kiedys pisaoam ze tylko zeberka golonke i karkowke.
Bardziej warzywa u mnie w zamrazalce
Lubie zamrazac smakii lata a no i obiady by nie wyrzucac lubilam zamrozic na nastepny " brak pomyslu co na obiad "
07.11.2012 Julian
nick nieaktualnyrosax3 wrote:Ja miesa malo jadam.
Lubie zamrazac smakii lata a no i obiady by nie wyrzucac lubilam zamrozic na nastepny " brak pomyslu co na obiad " -
rosax3 wrote:Ja miesa malo jadam.
Lubie zamrazac smakii lata a no i obiady by nie wyrzucac lubilam zamrozic na nastepny " brak pomyslu co na obiad " -
nick nieaktualny