Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysmerfetka_k wrote:Hybrydy nie sa szkodliwe w ciąży a można je utwardzac w led
Rosax a nie myslalas i lakierach z chin? Ja używam z aliexpress i sa równie dobre jak markowe a kosztują Koło 1-2 dolarów
W razie pytań - chętnie pomogę
Online Ekspert marki SemilacMagduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magduulina hej u mnie bezchmurne niebo i słoneczko ale pewnie sie pogoda popsuje wieczorem
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUkija wrote:Susanna mi się wydaje że poradził sobie nie była to tak zaawansowana ciąża i myślę że na spokojnie możecie się dalej starać na pewno też w tym krwawieniu pozbył się wszystkiego
-
nick nieaktualny
-
Ukija wrote:Hej Dziewczynki
My tez juz po cmentarzach połaziliśmy. Oczywiście masa znajomych z czasów gimnazjalnych i licealnych plejada damess w futrach która to nie lepsza musiała być, ale poszliśmy z moja nabliższa rodzina i wszystkie babcie i dzidków pogrążona w modlitwie prosiłam o pomoc w staraniu o dzidziusia i wzroście endometrium
Ja tyłeczek też mam ale nosze na dole 36 a i góry 34 i u góry na spokojnie mogła bym nosić dziecięce bo nawet cysi zbyt dużych nie mam ostatnio nawet mierzyłam na dziecięcym getry ładniutkie różowe i o dziwo były dobre na moj wzrost 170 cm
Pozniej do was zagladne poczytam nadrobie.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Su twoj organizm sie na pewno zregenerowal i dal rade wytworzyc jajeczko
Ukija na pewno modlitwa zostanie wysluchana!
No tak.. 1 listopad to niestety rewia mody na cmentarzu.. przykre, bo w koncu odwirdzamy osoby za ktorymi tesknimy, a nie wystepujemy w moda show..
Kupilam dzis 6 testow kasetkowych. Maja przyjsc miedzy 4-8 listopad. Mam nadzieje ze przyjda pozniej niz wczesniej.. Nie chce za szybko robic znajac sirbie zrobie od razu jak przyjda.. ahh
Opinie mialy nawet naawet ale zobaczymy jakie beda.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Rosa ja natomiast kupiłam dziś pudełko inofemu testów nie kupiłam i nie kupie zakosiłam mojemu piniążka ale szkoda mi tracić chyba kupie sobie za to kosmetyki
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
A ja w sumie wole siknac i wiedziec co jest. Jesli jest nawet chwilowa ciaza to mam jakis dowod ze jednak byla. Gorsza niewiedza jak by sie okres 2 dni spoznil
07.11.2012 Julian
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny zmykam z forum na pare dni, musze do konca tyg wszystko ogarnac bo w pon jade na szpital 7 listopada i bede miala CC. Gdy tylko odzyskam sily wejde i sie pochwale Trzymam za was kciuki i milego wieczorku
Magduullina, zFolwarku, madziara0080 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tulipanowa powodzenia
E tam sikacze z Was i tyle. O Rosie to ja już nie wspomnę
Dziś widziałam pająka który wchodzil po ścianie do góry. Niby to oznacza dobra wiadomość czekam na nią! :pMagduullina, Tulipanowa lubią tę wiadomość
Hej Dziewczyny zmierzyłam dziś temp i 37 czylu wszystko w normie miejmy nadzieję że jednak się uda. Dziewczyny zachodzą przy cieńkim endometrium i przy grubym. Nie ma reguły. Wszystko zależy od kropka trzeba żyć nadzieją
rosax3, Magduullina lubią tę wiadomość
Tulipanowa wrote:Dziewczyny zmykam z forum na pare dni, musze do konca tyg wszystko ogarnac bo w pon jade na szpital 7 listopada i bede miala CC. Gdy tylko odzyskam sily wejde i sie pochwale Trzymam za was kciuki i milego wieczorku
Magduullina, Tulipanowa lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Ukija wrote:Tulipanowa powodzenia
E tam sikacze z Was i tyle. O Rosie to ja już nie wspomnę
Dziś widziałam pająka który wchodzil po ścianie do góry. Niby to oznacza dobra wiadomość czekam na nią! :p
Haha ja to stara wyjadaczka sikancow
A nie ma szly przypadkiem dwa? Bo dostaniesz dwie dobre wiadomosci moja i twoja ciaza!!!Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Ukija wrote:Hej Dziewczyny zmierzyłam dziś temp i 37 czylu wszystko w normie miejmy nadzieję że jednak się uda. Dziewczyny zachodzą przy cieńkim endometrium i przy grubym. Nie ma reguły. Wszystko zależy od kropka trzeba żyć nadzieją
Martwi mnie tylko bo juz kilka dni boli mnie prawy jajowod/jajnik i podbrzusze jak na @.. Czasem mam ochote wziac az tabletke... ;/
I wiecie?? Tak sir jakos nastawilam na ten pozytyw ze boje sie rozczarowania. Ale lubie tak pozytywnie myslec i mi lepiej!
Mam zgage po kawie od rana... ;/ tak paliii strasznie!! dawno nie mialam!Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
nick nieaktualny
-
A mi sie snieg marzy
U ns tylko deszcz i deszcz ;( taka ochlapucha na dworze.. Dzis przyjdzie prezent dla synka. Mam nadzieje ze do 14 a nie jak juz z przedszkola wroci bo nie da mi zyc i bedzie chcial widziec co w kartonach
Dzis jak go zawiozlam to kotek podbiegl do naszego auta i tak strasznie mialczal , syn go zawolal a on sie odwrocil wskoczyl nam na maske i na dach. Ustal jak krol lew i dalej mialczau... Chyba sie zgubil.. Za gruby byl jak na bezdomnego.. Tylko co on chcial of mojego auta? Hihi az inne matki sie patrzaly ze kot mi na dach wskoczyl a Julian mial atrakcje on uwirlbia zwierzaki a tu jeszcze jakis obcy polubil mamy auto alr jak wrocilam do auta juz go nie bylo. Siedzial przy drodze kolo rowu i mialczal nadal.. Smutny jakis albo zimno.. Rano tylko 2 stopnie
A ja dopiero zauwazylam ze u mnie juz 8 dpo no tak ovu byla szybciej
Magdulina nachujaj prosze na moj wykres! Ty szczescie dajeszWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2016, 10:22
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp