Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Ahh ukija su ma racje! Szczesliwy cykl jest inny!!
A ja przygotowalam testa na rano maz mi kupil co ma byc bedzie. Jak nie jutro to w poniedzialek ujrze dwie kreski
Su poluz sobie termofor na dol plecow a jak nie masz to goraca woda w butelke. Jajniki maja wtedy przerwe w bolu. Ja tak robie i mi pomaga
Przygladam sie mojemu wykresowi milion rqzy na minute jqk bym w nim cos miala ujrzec hihi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2016, 22:49
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Susanna właśnie czytałam taki artkuł gin że ból jajników i wzdęcia to jeden z pierwszych objawów ciąży także musisz przeżyć i dać szansę na wyszukanie i wzmgryzienie się maleństwu
Dziś też czytałam że zaraz po owu trzeba dać sobie spokój z baraszkowaniem jak myślicie to prawda?"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Rosa oby tak było. Czytałam o lasce która miała endo 6mm i zaszła. Chyba musiała mieć silnego i upartego kropka znowu dziś za dużo głupot się naczytałam
To jutro czekamy na zdjęcie testu ❤"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualnyUkija wrote:Susanna właśnie czytałam taki artkuł gin że ból jajników i wzdęcia to jeden z pierwszych objawów ciąży także musisz przeżyć i dać szansę na wyszukanie i wzmgryzienie się maleństwu
Dziś też czytałam że zaraz po owu trzeba dać sobie spokój z baraszkowaniem jak myślicie to prawda?
Z baraszkowaniem też czytałam, że orgazm wywołuje mini skurcze i moze być problem z zagnieżdżeniem, jak będzie chwila przerwy to potem fajnie się na siebie rzucicie ha ha ha
Ukija co do endo to łut szczęścia, akurat jedna ma 6-7 mm ja miałam 15 mm a nie utrzymałam...bywa różnie. Tak czy inaczej ja wierzę w ten czas dla nas wszystkich
Czy po twojej stracie starałaś się oda razu czy dopiero niedawno podjęliście ponowne próby? -
nick nieaktualny
-
Ukija wrote:Rosa oby tak było. Czytałam o lasce która miała endo 6mm i zaszła. Chyba musiała mieć silnego i upartego kropka znowu dziś za dużo głupot się naczytałam
To jutro czekamy na zdjęcie testu ❤
A co do baraszkowania to my przewaznie po ovu mamy przerwe kilka dni. wibracje zle wplywaja na pedzace jajo z danymi ktore musi sie wgrysc w endo a jak wiadomo orgazm wytwarza wibracje
A na tescie moim oczom ukazala sie piekna biel ale mam jeszcze czas. Co innego jakby sie 12 dpo ukazala ale 9 to jeszcze czas mam
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/592f2c38052f.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2016, 07:36
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Susanna powiem Ci szczerze że nie przerywalam starań. Od razu wzięłam się do roboty ja jakoś bardziej na luzie podeszłam. O dziwo nie cierpiałam aż tak bardzo. Chyba byłam bardziej szczęśliwa że coś tam w końcu się udało
Rosa dziecic ma jeszcze czas na pokazanie się i nie ma co się przejmować podoba mi się Twoje podejście zobaczymy jak z tym kropkiem będzie ale wróciłam do inofemu to może jakoś to będzie staram się nie myśleć negatywnie ale też zbyt pozytywnie"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ja wiem ze ma czas. I w cale nie musi dzis sie ujawnic. Bedzie to bedzie. Za to pierwszy raz podoba ni sie moj wykres pacze na niego milion razy w dzien hihi
Ukija ja wiem ze u Ciebie ten kropek tez juz jest! I tak jak kiedys pisalam jak nie wyjdzie teraz w tescie wyjdzie nastepnym cyklem na pewno kiedys wyjdzie
07.11.2012 Julian
nick nieaktualny
-
Laski pomocy!!!!!
Mam kupic cos fla innej mamy do sumy 20 zl prezent na mikolajki na grupie na fb
Co kupic?!?!Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:nie smutaj...
aż tak?
07.11.2012 Julian
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej
Susanna mnie piersi bolą w dosłownie każdym cyklu tak bardzo że masakra i są twarde i cieżkie. Także np u mnie to norma chcociaż w tym odczuwam mniejszy dyskomfort
Śluz biały też mam tylko kilka dni przedn @ wychodzi mi jeden raz ciągnący. Wtedy wiem że już po cyklu ale fakt kiedy byłam w bichemicznej widziałam wiele więcej tego białego
Rosa, kup coś tylko dla niej może jakiś pięknie pachnący balsam i żel? Każda kobieta musi czuć się piękna"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"