Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny !!
Tulipanowa, to już? Matko Boska ale ten czas leci!! Trzymamy kciuki za szybkie rozwiązanie i czekamy na wieści
Rosa - wysikasz II krechy i koniec!
Ukija, SusannaDean - nie poddawajcie się, postanowienie tego wątku jest jedno i jestem przekonana, że do końca roku wszystkie będziemy w dwu-paku
A ja mam za sobą pierwsze zajęcia w szkole rodzenia Zajęcia fajne, ciekawe, położna super. Powiedzcie mi proszę jedną rzecz, bo nie bardzo kumam, wczoraj na tych zajęciach podpisywałam deklarację o wyborze położnej rodzinnej czyli tej co prowadzi te zajęcia, czy to oznacza, że ona będzie do mnie przychodzić po porodzie? Czy jak? Aż mi się wstyd przyznać, ale jestem zielona w niektórych sprawach...
Pokazywała nam jak oddychać i zastanawiam się czy to zapamiętam bo to dla mnie czarna magia na chwilę obecną...
Sprawdzała nam tętno dziecka detektorem i moje dziecko było najgłośniejsze
Za tydzień kolejne zajęcia i już się nie mogę doczekaćTulipanowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrosax zalatwione ♥
Madziu no to super ze zajęcia Ci się podobają .. szczerze mówiąc nie wiem jak to wygląda z ta deklaracja nigdy nie byłam w szkole rodzenia ale ja np w szpitalu po porodzie podpisywalam teraz podobno się zalatwia wcześniej ... co chwila inaczej jest -
Magdulina ale zes mi tam nachuchala az normalnie poczulam jak bardziej sie wgryza
Madziara ja nie wiem jak jest w polsce wiec nie pomoge.
Alee to fajne sluchac maluszka
Na porodowce zapomsz jak oddychac. Zrobisz to po swojemu i najlepiejMagduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny♥
a to z tym oddychaniem itd mnie się już dziewczyny po nocach sni porod i co później będzie itd zastanawiam się czy też będzie tak podobny do ojca jak pierwszy hehe pamiętam z Danielem pierwzze słowa jakie powiedzialam jak go zobaczylam "caly tata" oj wyczekuje juz tego . ostatki ciąży chyba sa najgorsze meczace choc wiem ze warto -
Teraz powiesz caly mama
W koncu jedno musi byc do Ciebie podobne hihi
No ostatki sie dluza i dluzy sie czekanie na 2 kreski a srodek leci tak szybkoMagduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Tulipanowa wrote:Dziewczyny zmykam z forum na pare dni, musze do konca tyg wszystko ogarnac bo w pon jade na szpital 7 listopada i bede miala CC. Gdy tylko odzyskam sily wejde i sie pochwale Trzymam za was kciuki i milego wieczorku
Powodzenia! Piekne chwile przed Toba! Najlepszego!Magduullina, Tulipanowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
rosax3 wrote:Jak ja sie ciesze z tej daty urodzinki mojego synka 4 lata temu i tez cc
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dokładnie su ! Dowiemy się !!
Anusiak jak ja rozumiem taka radość z zazdrością
Kuuuurde ! Chcę już testować no!!!
Czekam na te testy a korci mnie by iść kupić jeden i z rana nasikac ! I tak chyba zrobię.. no nie wiem to silniejsze ode mnie !! I tak już baaaardzo długo nie testowałem a w sumie nie zaszkodzi. Jutro już niby 9 dpo hmmm.. a w kit, pomyśle . W poniedziałek na 100% zatestuje . Nie wytrzymam do 10.11Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
nick nieaktualnyrosax3 wrote:Dokładnie su ! Dowiemy się !!
Anusiak jak ja rozumiem taka radość z zazdrością
Kuuuurde ! Chcę już testować no!!!
Czekam na te testy a korci mnie by iść kupić jeden i z rana nasikac ! I tak chyba zrobię.. no nie wiem to silniejsze ode mnie !! I tak już baaaardzo długo nie testowałem a w sumie nie zaszkodzi. Jutro już niby 9 dpo hmmm.. a w kit, pomyśle . W poniedziałek na 100% zatestuje . Nie wytrzymam do 10.11Magduullina lubi tę wiadomość
-
Hej!
Oj Rosax widze jak zawsze niecierpliwa
Nie wiem co się ze mną dzieje. Brak mi całkowicie energii. Spać chodzę już po 20 a i tak wciagu dnia ziewam jak najęta. W dodatku wieczorem mecza mnie mdłości. Nie mam apetytu i muszę wcisnąć jedzenie na siłę. Jedynie ogórki kiszone mogę jeść w każdych ilościach.
Trzymam kciuki za najbliższe testowania
-
nick nieaktualny
-
Su ja mam nospe
Chcesz?
Makowa to normalne, a ty spij ile wlezie by dzidzius mial duuuuzo sily!!!SusannaDean, Magduullina lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Dziewczyny zauważyłam że wszystkie mamy terminy w podobnym czasie. Jak świetnie! ❤
Rosa nie testuj! Wytrzymaj kochana! Mi się nie dłuży jakoś ostatnio bo nie czekam na nic
Magdzia Ty już tak daleko w ciąży. Nie mogę uwierzyć jak ten czas minął. Masakra jakaś. Ucieka mi to życie ćwicz ćwicz nie ma to tamto. Trzeba zaczerpnąć jakiejś wiedzy
Magduullina będzie podobny do Ciebie. Równowaga w rodzinie musi być Ty jesteś już bardzo blisko. Nie zamkniesz oczu dwa razy a na porodówke będziesz jechała
Makowa maleństwo się bardzo dobrze rozwija jak masz takie objawy już Mamusią dyryguje
Ja dziewczyny mam jakiś do bani dzień... mam dosyć mojej pracy, moich współpracowników, ogólnie ludzi. Co bym nie robiła ciągle ktoś ma mi to za złe dopadła mnie jakaś niemoc ale nie w staraniach tylko w karierze. Chyba się wypalam. Będzie dobry czas na zmiany niedługomadziara0080, SusannaDean, Magduullina lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Powiem Wam że stało się coś dziwnego wczoraj. Nigdy tak nie miałam tak szybko po owu. Otóż bolał mnie krzyż jak na okres. Nie mogłam znaleźć dobrej pozycji. mój wyznacznik okresu a dziś nic.. głucha cisza organizmu. W tym cyklu nie mam też aż takich napompowanych cysi jak zwykle. Bolą nieco ale nie jak zawsze. Chyba niski progesteron mam
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny