Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
W kazdej inne. A przewaznie ciaza zaczynaly sie bez objawow. Ewentualnie odrzucenie kawy. Progesteron daje wiecej objawow niz sama ciaza dlatego malo co zwracam na nie uwage.
A kwas foliowy tez mam z jodem
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyrosax3 wrote:W kazdej inne. A przewaznie ciaza zaczynaly sie bez objawow. Ewentualnie odrzucenie kawy. Progesteron daje wiecej objawow niz sama ciaza dlatego malo co zwracam na nie uwage.
A kwas foliowy tez mam z jodem
Druga sprawa uwierzyłam w fakt, że po cb zachodzi się szybko....oby i u mnie to było.....
Ile bierzesz kwasu ? nie zaszkodzi np 800 lub 1000? Chyba nie.. -
nick nieaktualny
-
Ale jestem zla na siebie ze nie mam tej dzisiejszej temperatury! No brakuje mi czegos w tym wykresie jak nic! Juz chce jutrzejsza wiedziec! A korci mnie do tego sikania ze szok! Po co ja zamawialam te testy?! No i jeszcze ich opinia... Niby dobra bo robily po spodziewanej..
A jedna opinia daje mi wieksze skrzydla
Laska dodala zdjecia 3 testow jeden ten i dwa inne wszystkie robione w jeden dzien. Na tym jest delikatny cien a tam juz powazne krechy. No i tak czekam na te swoje
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Rosa jak ja długo Cię już znam ❤ tyle razem przeszłyśmy na forum to już przeszło 10 miesięcy normalnie szok
Ja pamiętam Elarie, nie przepadałam za nią bo cisneła wszystkim po kolei nie zrównoważona. Ale życzę jej nudnej i spokojnej ciąży
Susanna bierz bierz. Każdy suplement nie jest zły albo nic nie zrobi albo pomorze. A Ty masz który cykl staran? Przepraszam ale wypadło mi z głowy jeden do tyłu niż ja?
Ewi witaj mamy taki sam cel jak widzę uda nam się w końcu ale świeżynka jesteś życzę Ci z całego serca abyś nie musiała czekać tak długo jak my"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Ja po wczorajszych bąkach miałam dziś biegunkę a tak fatalnie się czułam. Jak bym płonęła aż musiałam się przewietrzyć myślałam że zemdleje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2016, 17:53
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
ja też pamietam elarie i też nie podobały mi się nietóre jej opinie ale każdy ma prawo do swojego zdania z którym nie zawsze musimy sie zgadzac.fajnie że jej sie udało mimo wszystko.
ps.czy ktos orientuje sie co u owieczki jo?znikła na początu swej 2 ciązy -
Ewi zazdroszczę zajścia w pierwszym cyklu nie musisz się zamartwiać i stresować uda Ci się na pewno!
Anusiak no tak każdy ma prawo do swojegi zdania ale wiesz jeżeli dołączyła do nas tylko po to aby obrażać innych to jest nie fair. Na początku ją polubiłam nawet do momentu do póki nie zaczęła atakować ale i tak życzę jej powodzenia
Edit: Ja jej kompletnie nie kojarze więc Ci nie pomogęWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2016, 19:37
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ukija wrote:Ewi zazdroszczę zajścia w pierwszym cyklu nie musisz się zamartwiać i stresować uda Ci się na pewno!
Anusiak no tak każdy ma prawo do swojegi zdania ale wiesz jeżeli dołączyła do nas tylko po to aby obrażać innych to jest nie fair. Na początku ją polubiłam nawet do momentu do póki nie zaczęła atakować ale i tak życzę jej powodzenia
Edit: Ja jej kompletnie nie kojarze więc Ci nie pomogę -
Witaj ewi.
Ja rzy cyklach 28 dni sikam od 10 dc.
Ukija a no znamy sie kupe czasu a wiec wiesz pewnie ze dzis nie odpuscilam testowania. Jutro rano wam powiem co i jak bo musze wykonac drugi. Cos niepewny wynik ale lepiej mi sie podoba niz wczorajszy wizir tak wiec zacisnijcie za kolezanke rose jutro o 6:30 kciuki
Co do elari to chyba kazda z tego watku za nia nie przepadala..
Ukija ja juz ktorys dzien z kolei bodajze 3 mam biegunke gazy i zatwardzenie na zmiane.. od 3 dni jadam jajecznice a nie lubie jajek ;/ chyba bialka mi brakuje albo nie wiem czego moj organizm rzada sobie
Ciasta upieklam, mozna jutro swietowac. Spie dzis na stojaco! I czekam rana
07.11.2012 Julian
Hej!
Rosax wykres wygląda pięknie Trzymam kciuki.
I zostawiam wirusiki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ae7d298fe231.jpg
Mdłości mnie wykańczają, a spać mogłaby na okrągło. Mam nadzieje, że to znak że fasola ma się dobrze.
Jutro idę na usg, więc też proszę o kciuki.
-
Ja trzymam!!! Mocno trzymam!!
Spij gdzie sie da nawet na przystanku.
Zygaj gdzie popadnie! Na zdrowie dzidzi<3
Ja juz mowie dobranoc padam.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp