Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzwonilam do lekarza, chcialam termin zrobic a on do mnie z tekstem "o nie pani H. Terminu to ja pani nie zrobie na za tydzien. Ma pani byc jutro z rana u mnie. Musimy przepisac progesteron i zbadac krew. Nie moze byc tak ze za tydz przyjdzie pani ze zlymi wiesciami"
Magduullina, madziara0080 lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyrosax3 wrote:Dzwonilam do lekarza, chcialam termin zrobic a on do mnie z tekstem "o nie pani H. Terminu to ja pani nie zrobie na za tydzien. Ma pani byc jutro z rana u mnie. Musimy przepisac progesteron i zbadac krew. Nie moze byc tak ze za tydz przyjdzie pani ze zlymi wiesciami"
Rosax wspanualy lekarz!!!!♥ a widzisz MUSI BYĆ DOBRZE!!!:* -
nick nieaktualny
-
Rosa, taki plus że masz tak szybko wizyte a minus że takie słowa powiedział. Do dziś mam w pamięci Twoje słowa co do testu facelle i pamiętaj o nich sprawdzaj tym co dziś rano sikałaś. Jest fasolek na pewno tego jestem pewna!
Nie chce Cię urazić tym postem ale pamiętam jak się z tych testów śmiałaś nie studze Twojego zapału bo ten nowy bardziej pewniejszy też pokazał krechę!rosax3 lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
Zadbaj teraz o siebie. Odpoczywaj i nie denerwuj się szczęścia na naszym forum chodzą parami więc teraz musisz sobie kogoś dobrać a właściwie mam nadzieję że któraś z nas do Ciebie szybko dołączy
SusannaDean, Magduullina lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Magduullina wrote:a do fasoli to tam powiedz ze ciotka kazala się porządnie w matke wgryz !!! i bez gadania!!!! :*
Za to dzis snilo mi sie ze kolezanka nie zyje bo raka miala a jej facet pokazywal mi ostatnie jej chwile z dziecmi i jak leb golila.. A najlepsze ze z jej facetem szlam do jego mamy (jego mama nie zyje) takim ciemnym lasem i nagle szlismy po takich zgnilych sliwkachMagduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Ukija wrote:Rosa, taki plus że masz tak szybko wizyte a minus że takie słowa powiedział. Do dziś mam w pamięci Twoje słowa co do testu facelle i pamiętaj o nich sprawdzaj tym co dziś rano sikałaś. Jest fasolek na pewno tego jestem pewna!
Nie chce Cię urazić tym postem ale pamiętam jak się z tych testów śmiałaś nie studze Twojego zapału bo ten nowy bardziej pewniejszy też pokazał krechę!
Te kasetkowe daja mi duzo do myslenie. W sobote byl wizir a wczoraj wieczirem i dzis rano cien. Czyli cos tam jednak jest. Na jutro mam kasetkowy i facelle jeszcze jede. Zobaczymy czy sciemni.
Na recenzji tych testow kasetkowych kobieta dodala zdjecie testow 3 dwa inne byly mega mocne a na kasetkowym lekka kreska i dlatego dala im mala opinie chyba tylko 2 gwiazdki. Ale spokojnie czekam. Bynajmiej jutro bede miala bete i dupka w razie co
Ty mnie niczym nie urazisz jak siostra juz tu dla mnie jestesUkija, Magduullina lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Wy to macie sny ja ostatnio dużo myślę o moich włosach nawet z żona Szefa rozmawiałam o tym więc śniło mi się że takie kółko mi ktoś wyrwał
Magduullina lubi tę wiadomość
SusannaDean wrote:Jezusie ale sny, mnie się sniła babcia ,, ze mówi "Wszystko będzie dobrze" no i już w tym śnie akurat wiedziała że umarła bo mówi "zgasły światła w mieskzaniu , ale was widzę a jak gasna swiatła to się nie żyje" ale była uśmiechnięta
07.11.2012 Julian
Rosa ja dziś mam 10 lub 11 dpo także ja na spokojnie. Staram się nie myśleć ale od dwóch dni zabija mnie wieczorami zgaga co bym nie zjadła. Tak silna że mam wrażenie że aż mnie plecy bolą na wysokości żołądka
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"