Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa mam zawsze sny takie od śmierci babci juz 4 raz mi się śniła w ciagu miesiąca...
Ja mam tylko bolące cycki (ból taki jak w zeszłym w 11 dpo i jak była próba zagnieżdżenia..) i wczoraj właśnie drugi raz w życiu mnie tak bolały...no ale czekamy
nie ciągnie do testaMagduullina lubi tę wiadomość
-
Rosa Ty dla mnie też jak siostra jesteś ❤ mam nadzieję że się kiedyś spotkamy na żywo z brzuszkami i będziemy się śmiały z naszych wpisów ❤
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Oooo tez mam taka nadzieje!!
Tez mialam zgage nie dawno imbir wypij.
Teraz juz tylko gazy jak u hitlera i kupka ciagle chce..
Jaki sen.. Haha ukija z kolkem na glowieMagduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Ja pierdziele!!!!
Napisalam do kolezanki tej co mi sie snila i wiecie co?? Wkleje tekst co odpisala..
Jego Babcia zmarla w sobote. A mama przeciez miala raka.
Jego mama juz nie zyje. Ja o nich nie mysle w ogole.. Nie wiem czemu sie przysnili.. Ale moze babcia jego dala znak zczuwa nad moim okruszkiem? Znalam kobietke bardzo fajna babka. Chodzilam z jej wnukiem do klasy ladne pare lat ona z moja babcia czesto gadaly.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyoj kochane jak ja wam tego zycze i bebenkow ojj to uczucie kiedy jesteśmy dla malenstwa jak worek treningowy hihi ja wam mocno mocno kibicuje!!!!!
ja się trochę obawiam dzisiejszej wizyty nie wiem dlaczego , mały okropnie pcha się w dol , prawa pachwine mi chwyta jak chodzę oby jeszcze się szyjka nie skracala ... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrosax3 wrote:Ja pierdziele!!!!
Napisalam do kolezanki tej co mi sie snila i wiecie co?? Wkleje tekst co odpisala..
Jego Babcia zmarla w sobote. A mama przeciez miala raka.
Jego mama juz nie zyje. Ja o nich nie mysle w ogole.. Nie wiem czemu sie przysnili.. Ale moze babcia jego dala znak zczuwa nad moim okruszkiem? Znalam kobietke bardzo fajna babka. Chodzilam z jej wnukiem do klasy ladne pare lat ona z moja babcia czesto gadaly.
Niemożliwe....
Ah te sny...ciekawe jak mój interpretować -
Su odwiedz babcie na cmentarzu. Przewaznie tak jest ze jak sie sni osoba zmarla wystarczy isc do niej zapalic znicz. A i pod zadnym pozorem w snie nie idz ze zmarla osoba!!
07.11.2012 Julian
nick nieaktualnyPójdę, choć byliśmy niedawno bo zmarła miesiac temu
Wiem, żeby nie isć...mojej znajomej umarł kuzyn na motorze...we snie bardzo chciał żeby za nim poszła i dziewczyna miała wypadek samochodem i tydzień w śpiączce ale już ok to było z 6 lat temu.... -
Powtorzylam test kasetkowy raz jeszcze. Rano nie mozna mu bylo zrobic zdjecia bo kreska przed kamera uciakala a teraz juz widac. A minelo 6 godzin
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1aa8d9336ae1.jpgMagduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
nick nieaktualny
-
To musisz wygodnie usiasc na kibelek wziac plastikowy kubeczek podlozyc pod psipsie nasiusiac i polac test! Gwarantowane kreski hihi zobaczysz je, ukija tez zobaczy!
SusannaDean, Magduullina lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aaaaa Rosa aaaaaa! Cudeńko! Jutro leć do lekarza kochana! ❤
rosax3, Magduullina lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Rosa od razu jak zobaczyłam Twój test wysłałam mojemu sms że zaciążyłaś i ucieszył się! On dużo o Tobie wie jak wiesz on gratuluje Wam!
Magduullina lubi tę wiadomość
Ukija wrote:Rosa od razu jak zobaczyłam Twój test wysłałam mojemu sms że zaciążyłaś i ucieszył się! On dużo o Tobie wie jak wiesz on gratuluje Wam!
Puki co nie dziekuje :*Ukija, Magduullina lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
nick nieaktualny
-
Rosa to koniecznie we 4 musimy się spotkać. W końcu i tak znamy się... prawie
Susanna nie daj się skusić na teścika wiem wiem że ciężko ale ten diabełek na Twoim ramieniu nie może Cię zdominowaćrosax3 lubi tę wiadomość
Zazdroszę każdej która ma fl 12 dniową bo moja 14 to cholernie długi czas"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny