Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczerze powiem Ci że najważniejsze że z nim jest wszystko ok. Załamał by się biedny"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualnyUkija wrote:Szczerze powiem Ci że najważniejsze że z nim jest wszystko ok. Załamał by się biedny
Jesteście płodni, problem w utrzymaniu. Czy robiłaś badanie na przeciwciała antykardiolipdowe? Mnie po stracie własnie zalecił wykonać je mój lekarz.... podobno zdarza się, że doczesna odrzuca przez to zarodka i nie może on się zagnieździć....może w tą stronę jeszcze? -
SusannaDean wrote:oooj U mojego męża jest bardzo dużo bo 180 mln/ml ale morfologia 4% (też nie najgorzej, ale wasza 9% !!! szał)
Kochana, mój mąż też miał 4% prawidłowych plemników i lekarz powiedział, że jest ok. Więc wszystko jest dobrze Uda Wam się :*Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadziara0080 wrote:Kochana, mój mąż też miał 4% prawidłowych plemników i lekarz powiedział, że jest ok. Więc wszystko jest dobrze Uda Wam się :*
Trzeba działać u mnie chyba lepiej z organizmem, dość szybko teraz na owu się szykuje....Magduullina lubi tę wiadomość
-
Susanna no właśnie nie robilam ale zleciła mi żebym zrobiła kariotyp razem z moim i wymaz i badania na bakterie i amh... dużo pieniędzy"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Czytam i czytam i patrze, o zaraz 3 godzina czytam dalej, patrze a tu znow 2 a wiec spac nie ide jeszcze
Ukija ty sie teraz badaniami nie zajmuj, nie trzeba Ci! Dziedzic sie wlasnie zagniezdza w najgrubszym miejscu :*
Su dzialaj dzialaj. Ten cykl jest nasz. Ty ja i ukija bedziemy lipcowymi mamuskami
A co do sikania mojego to tak! Mam zamiar wysikac te dwie krechy. Obojetnie co by bylo. Jesli bedzie ok to bedzie pieknie i cudnownie!! Ale jesli znow cos nie tak to i tak bedzie dobrze. Tym razem lekarze zrobia badania. ale lepiej by byl malusi groszek!Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyrosax3 wrote:Czytam i czytam i patrze, o zaraz 3 godzina czytam dalej, patrze a tu znow 2 a wiec spac nie ide jeszcze
Ukija ty sie teraz badaniami nie zajmuj, nie trzeba Ci! Dziedzic sie wlasnie zagniezdza w najgrubszym miejscu :*
Su dzialaj dzialaj. Ten cykl jest nasz. Ty ja i ukija bedziemy lipcowymi mamuskami
A co do sikania mojego to tak! Mam zamiar wysikac te dwie krechy. Obojetnie co by bylo. Jesli bedzie ok to bedzie pieknie i cudnownie!! Ale jesli znow cos nie tak to i tak bedzie dobrze. Tym razem lekarze zrobia badania. ale lepiej by byl malusi groszek! -
co tam u was.ja od wczoraj wieczora z bólem karku że aż trudno sie ruszac ani położyc sie ani nachylic przy chodzeniu też żle.do tego chyba mam powiększone wężły chłonne w okolicy szyji wiec dodatkowo boli.jak to mówią jak nie urok to i czekanie na @
-
nick nieaktualny
-
U nas leniwa niedziela
Obiad zjedzony, a teraz lezakowanie.
Mielismy jechac na zakupy bo dzis otwarte sklepy wyjatkowo ale jakos mi sie nie chce.
Jutro znow poniedzialek, nowy tydzien i dzien blizej do dwich kresek
Ajjj jak mi sie dzis nie chce..Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyrosax3 wrote:U nas leniwa niedziela
Obiad zjedzony, a teraz lezakowanie.
Mielismy jechac na zakupy bo dzis otwarte sklepy wyjatkowo ale jakos mi sie nie chce.
Jutro znow poniedzialek, nowy tydzien i dzien blizej do dwich kresek
Ajjj jak mi sie dzis nie chce..Magduullina lubi tę wiadomość
-
moi wlasnie pojechali na grob dziadkow męża aby nie trzeba było biegiem 1 latac.może zdąża obrócic zanim ciemno bedzie bo córa 20 minut temu wróciła z urodzunowych kulek kuzyna domowegoa ja wole nie wychodzic aby mnie nie przewiało aby nie było gorzej niz jest bo musze jutro isc do pracy a temp.w naszej pracy za wysoka nie jest jakies 15stopni a przy wejsciu do samej chłodni gdzie moje stanowisko czuc chłod jak wjezdza sie z towarem lub produktem.najwyzej jutro bede pracowac w szalu bo juz ubieram sie na cebulke aby było mi w pracy ciepło i nie ciagło po nerkach
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry
Wyspalam sie .
Moja biedziela wygladala tak.
Wstalam pomoglam mamie obiad eobic bo u rodzicow jestesmy.
Dzadek dzis z synkiem moim.
A wiec
Zjadlam
Poszlam spac
Znow wstalam jesc
Poszlam spac
I teraz juz znow zrem
Biedne moje dupskoMagduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
nick nieaktualny
-
A mnie boli krtań od wczoraj i cały układ oddechowy załatwionyKonktretne starania od 2015
2 wczesne straty
2017 In Vitro -niestety bez skutku
AMH -1
2018 In Vitro KD klapa:(
2019 Badanie gdzie leży problem..
Kir AA totalny brak kirów implantacyjnych
Komórki nk
Mąż Hla C C1 -
nick nieaktualnyDestiny80 wrote:A mnie boli krtań od wczoraj i cały układ oddechowy załatwiony
Zdrówka!
A do mnie przyszła owu! Ja to mam... wyrobiła się w 15 dni po krwawieniu...skubańceMagduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywszystko pięknie tutaj nam rozkwita! :* ♥
my dzisiaj tez w miarę odpoczelismy
synus padniety po zabawach z tata kocham takie weekendy tzn niedziele kiedy widze jak Danio się cieszy ze tata w domu ja wtedy tez mam lepszy humor
jutro ostatni dzień października leci ten czas.. mnie na nowo chce się zyc bole plecow w miare przeszly ale moge swobodnie się ruszać choć brzuch wielki maly tuli pęcherz rospycha się jak niewiem . -
Madziu teraz juz zleci. Wiem jak cieszy gdy tato w domu. Mama tata i syn zadowoleni z lepszym himorem
Su to normalne ze masz ovu. Nie zawszee po jest zly cykl. Ja po cb od razu miqlam
Teraz czas by zajsc
Destiny zycze zdrowka, qle taka to teraz pogoda nieatety..
U mnie maz z okresem! Rqtunku, on uumiera!! 37,8 stopnia ma hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2016, 21:44
Magduullina, SusannaDean lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp