Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Już w domku ❤
Rosa ja się nie dziwię że go zamknęlaś. Nie ma co patrzeć to tylko wykres ze mną to nie wiem jak. Bolał mnie dziś rano brzuch jak na @ więc sama nie wiem... lipiec gorący miesiąc jak na końcówkę ciąży
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualnyUkija wrote:Już w domku ❤
Rosa ja się nie dziwię że go zamknęlaś. Nie ma co patrzeć to tylko wykres ze mną to nie wiem jak. Bolał mnie dziś rano brzuch jak na @ więc sama nie wiem... lipiec gorący miesiąc jak na końcówkę ciążyMagduullina lubi tę wiadomość
-
Susanna hihi chciała bym ale musiał by to być w moim przypadku cud"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
Ukija wrote:Już w domku ❤
Rosa ja się nie dziwię że go zamknęlaś. Nie ma co patrzeć to tylko wykres ze mną to nie wiem jak. Bolał mnie dziś rano brzuch jak na @ więc sama nie wiem... lipiec gorący miesiąc jak na końcówkę ciąży
A z reszta nie my o tym zadecydowalysmy. Nie ma innej opcji rodzimy 20. 07.2017 na granicy! Haha
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rosa hahaha uwielbiam ciepły mocz ja się śmiałam i powiedziałam mojemu że sprawdziłaś i rodziła bym 23 lipca. A wiesz co on? Że jego była się wtedy urodziła, ta której nie cierpie... jutro też sikasz czy luzujesz pośladki?
Susanna już o wiele lepiej. Zmęczona jestem jedynie:P ale pojadłam i szczęśliwa jestem a czemu Ty się dziwnie czujesz? Co się dzieje? Czekam z niecierpliwością na Twojego sikańca. Nawet nie wiesz jak bardzo
Ewi plemniki żyją do 7 dni więc spokojnie ale musicie pracowaćMagduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ukija pracujemy co 2 dzień a czasami co dzień, nawet w okres była akcja ale jak wyjedzie w sobote a mi wyjdzie na pasku owulacyjnym owualcja w niedziele lub w poniedzialek to czytałam że czasami dopiero po 24 godz jest owu albo dalej jak na pasku wyjdzie. to prawda? wiec od soboty do np wtorku się przetrzymają plemniki? stresa mam i dupa z tego będzie coś czuje//...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ukija wrote:Rosa hahaha uwielbiam ciepły mocz ja się śmiałam i powiedziałam mojemu że sprawdziłaś i rodziła bym 23 lipca. A wiesz co on? Że jego była się wtedy urodziła, ta której nie cierpie... jutro też sikasz czy luzujesz pośladki?
Susanna już o wiele lepiej. Zmęczona jestem jedynie:P ale pojadłam i szczęśliwa jestem a czemu Ty się dziwnie czujesz? Co się dzieje? Czekam z niecierpliwością na Twojego sikańca. Nawet nie wiesz jak bardzo
Ewi plemniki żyją do 7 dni więc spokojnie ale musicie pracować
Ewi po dwoch paskach ovu nastepuje w 12-36 godzin. Na pewno zostana plemniki
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny