Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
SusannaDean wrote:Cześć dziewczyny
Ja niedawno wstałam nie mogłam się obudzić jakaś porażkaMagduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrosax3 wrote:Haha ale zes to rozmyslila a jak czasu nie bedzie? I w locie zaczniesz rodzic? Hihi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2016, 12:24
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPoczytuję Was sobie drogie Kobietki juz od jakiegos czasu i postanowiłam się ujawnić
Staramy się z mężem już od półtora roku i jakos tak tych starań upragnionego końca nie widać. A co zasakakujące nie jest to nasze pierwsze staranie. sześć lat temu urodziłam córeczkę, Zaszliśmy w pierwszym cyklu... teraz mija niemal półtora roku i zaczynam tracić nadzieję ze jeszcze kiedykolwiek będzie mi dane mieć drugie maleństwo...
SusannaDean - dziwny metaliczny posmak w ustach - u mnie to był objaw ciąży
W tamtym czasie pisałam pamiętnik i zapisywałam wszystko. Metaliczny posmak to było jako jedne z pierwszych obserwacji które wskazały na fasolkę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Umre laski zaraz!
Zrobilam raz jeszcze test no i ok z 12 na 14 dpo sciemial ale z 13 na 14 to tak minimalnie.. One tak wolno ciemnieja..
Przy ciazy marcowej w becie 18 mialam 2 wyrazne krechy.. Ale moze zmienili cos w skladzie facelle bo sa nawet teraz w nowych rozowych opakowaniach.. Moze te w niebieskich byly wadliwe i ze cienie tam tez zawsze byly nawet bez ciaazy??
Umre kuzwa zaraz z tej niepewnosci i bezradnosci..
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e981ea0bc304.jpg
I jeszcze te bole brzucha.. ;( czasem tak mocno kloje ze lzy w oczach mam..
Przyspiesza ta wizyte u gina. Nawet w poniedzialek pojde do swojego starego. Jaki ciul jest taki jest ale moze mnie zbada.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2016, 13:27
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Rosax wyluzuj pośladki w koncu bo zwariujesz poczekaj do jutra na bete! Ewidentnie jesteś w ciąży i się nie zamartwiaj już!
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja dziś padam na twarz. W nocy co chwila się budziłam jakaś niespokojna byłam nic mi się nie chce... nie mam humoru
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny