Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewi28 wrote:robię sobie mieszkankę migdały, słonecznik, rodzynki i pestki dyni, pychotka
Ewi28 lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Rosa ja nie sikam jk zawsze. Po co? łaziłam dziś po rossmannie i widziałam te Twoje testy. Trzymałam je w ręku ale one są 25? nie kupiłam oczywiście
Wybaczcie, że ja dziś taka wyłączona jestem ale padam na twarz. Na dodatek miałam dziś wojnę ze współpracowniczką. Wydarła się na mnie. Nie jestem jej przełożoną ale ona nie ma wyższego stanowiska. To sobie w kasze nie dam dmuchać. I jakoś nie mam humoru przez to"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Ukija wrote:Rosa ja nie sikam jk zawsze. Po co? łaziłam dziś po rossmannie i widziałam te Twoje testy. Trzymałam je w ręku ale one są 25? nie kupiłam oczywiście
Wybaczcie, że ja dziś taka wyłączona jestem ale padam na twarz. Na dodatek miałam dziś wojnę ze współpracowniczką. Wydarła się na mnie. Nie jestem jej przełożoną ale ona nie ma wyższego stanowiska. To sobie w kasze nie dam dmuchać. I jakoś nie mam humoru przez to
Olej ja. Juz nie dlugo nie bedziesz praciwac a siedziec na l4Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2016, 19:47
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Uspokoilam sie powiem wam.
Poogladalam sibie testy od13 do 14 dpo w galerii i tam jest mnustwo cieniuszkow
Ulzylo mi. Teraz juz lajt i koniec tematu.
A mowilam juz ze zrobie wszystko by dostac sie w poniedzialek na usg? Musze zlokalizowac ciaze. Nie wytrzymam inaczej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2016, 19:49
07.11.2012 Julian
Rosa różowe też oba i paskowy i strumeniowy ale napisy na opakowaniu po Niemiecku
Oj chciała bym. Jak nie to zwalniam się w lutym. Przyszły rok będzie dla mnie rokiem wielkich zmian w życiu aż się boję..."Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Oj Rosa Rosa jak Cie to uspokoi to lataj fo lekarza na to usg. Nie myśl za dużo choć wiem, że to nie jest latwe ale jak myśli się negatywnie to przyciąga się do siebie. Także włączaj tylko i wyłącznie pozytywne myślenie. Są laski ktorym 16dpo pwychodzą bladziochy :*"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Rosa Szarlotka już urodziła?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2016, 20:03
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie szarlotka nie urodzila. Rodzi z poczatkiem grudnia i ostatnio wkreca mnie w klimat swiat wyslala mi wiadomosc z piosenka swiateczna haha caly dzien spiewalam.
Tulipanowa urodzila przeslodka coreczke, identyczna jak ona taka malusia slodzinka
Ukija mysle tylko pozytywnie. Nie wiem czemu czasem cos sobie wkrece ale chwile. Tak to tylko pozytywnie dzis np myslalam sobie jak juz pojde 25 do lekarza i dostane zdjecie usg z piekna calineczka to pojade do mamy i jej od razu pokaze. Ale dzis jezor trzymalam by sie nie wygadac u rodzicow chociaz tata tak jakby sie domyslal a co ty takie oczy podkrazone? Spiaca jestes? Dlaczego herbate pijesz? Toc nie lubisz. I wiele innych pytan ktore podchwytliwie zadawalMagduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny.
Jak dobrze ze tylko do 17 w pracy i już wolne u mnie chyba zbiera się na @. Wcziraj wieczorem zamarzałambi strasznie bolał mnie brzuch jak na @ no trudno, nie poddam się padłam jak kawka wczoraj w makijażu nawet i bez pościeli a całą noc śniło mi się że miałam katar"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"