Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Ukija ty masz drugie serce pod swoim. Mowie Ci!
A co do mnie to przypierdolcie mi prosze bo schizuje jak pojebana jakas!
Sory za wulgaryzmy ale juz sama na siebie zla jestem..Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyRosax ja to samo bym czuła! Także nic dziwnego, ze schizy, ale słuchaj....to nic nie da...uspokój się...i tak jesteś krok przed nami teraz musisz pokazać jak to się robi ! Jak to się nie schizuje w ciąży....
A ja nie wiem czy jestem a schizuje też...też możecie mi przypierdolicMagduullina lubi tę wiadomość
-
Su to ja przypierdzielam Ci a ty mi
No nic jestem u rodziciw. Zajme mysli czyms innym do jutra juz nie dlugo.Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyoj laseczki wszystkie po tylku dostaniecie bez swirow spokojnie tak jak ukija napisaka rozluznic posladki hehe ja szczerze mówiąc tez mam do dupci dzien pospalam trochę z synkiem a teraz glowa mnie boli , ciśnienie ciulate ... a tu kopa prania i syf na kolkach ale pitole ewentualnie pranie poskladam i pakuje się do wyrka lezec do gory brzuchem o ile mi dadza polezec jeden zacznie atakowac od srodka drugi mama to mama tamto he musze się delektowac jeszcze tym ze jeden w brzuszku oj na sama mysl o początkach i odwiecznym cycu odlozyc to cud mam ciarki choc tatus będzie w domu dwa tygodnie to będzie mial przechlapane aaaj jal mnie to cieszy w końcu poczuje się jak tatus
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyoj w każdym etapie jest ciezko kochana w każdym pierw starania dluzace sie o dziecko , później strach do połowy ciazy , potem ciezar strach przed porodem i zle samopoczucie a na koniec dbanie do koncs zycia o zycie które do życia się powolalo my właśnie takie już jestesmy a zawsze wytrzymujemy wszystko przed czym nss życie postawi moj wczoraj mi powiedzial takie słowa jak to dobrze ze bozia tak wymyslila ze tylko baby moga nosic rodzic i miec cierpliwośc do dzieci ... he pocieszyl mnie tylko my mamy te moc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja... mam ból nóg. Chwile męczyła mnie zgaga i już. Mam trochę brak apetytu. Nic w pracy nie zjadłam tylki wode piłam podejrzewam że mam dopiero 11dpo
Susanna ja też zaciskam z całej siłyMagduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Rosa a Ty się już uspokój i nie myśl tyle bo to bez sensu! :*
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny