Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ukija wrote:Dzięki Dziewczyny co ma być to będzie nie ma co! Marysieńka na mnie czeka już gdzieś tam
Rosa uparciochu jeden! dogonie Cię nie martw się cierpliwość zostanie nagrodzona zdecydowałam się porozmawiać na ten temat z moją Mamą, będzie stres i nie będę wiedziała jak zacząć ale muszę dla swojego spokoju
Magroz mam Twoje błogosławieństwo? Nie poddam się!
Dziewczyny dziś znowu dzwoniła do mnie Teściowa znowu znalazła mi ginekologa to już drugi
-
rosax3 wrote:Magroz domyslam sie tylko jak moze byc ciezko. Nie chidzilo mi ze sie nia nie zajmujesz a w pozytywnym znaczeniu ze te badania teraz to przestaniesz myslec o ciazy i z nienacka w niej bedziesz. Jestem pelna podziwu jak dajesz sobie rade i ze pomimo ze jest Ci ciezko chcesz podolac Przy dwojce dzieci. NALEZY CI SIE MEDAL! Masz sile by walczyc, masz w sobie niepochamowane podklady milosci, ktore chcesz jej dawac! Jestes dobrym wzorem do nasladowania. Pomimo trudnosci radzisz sobie idealnie.
-
magroz26 wrote:Wiem wiem ze nic złego nie miałaś na myśli.Dziekuje za mile słowa ale uwierz mi raczej nie nadaje sie jako wzorzec do naśladowania.
Jak sie nie nadajesz??? Nie jedna by odpuscila.. Nie jesna by poszla w pizdu i zostawila swoje dziecie! Jestes wielka, podnies skrzydla i lec dalej. Badz jaka jestes. A jiz nie dlugo twoja corcia podejdzie przytuli i powie "mamo dziekuje" tak jak o tym marzysz!
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Hej
Rosax trzymam kciuki
Su dupkiem sie nie przejmuj pytałam swojej lekarki i powiedziała że odstawienie go jak jest ciąża to nie zaszkodzi. Ja biorę na regulację cyklu i hormonów od 15 dc przez 10 dniWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2016, 19:06
-
rosax3 wrote:Podnies skrzydla bo Ci opadly!!
Jak sie nie nadajesz??? Nie jedna by odpuscila.. Nie jesna by poszla w pizdu i zostawila swoje dziecie! Jestes wielka, podnies skrzydla i lec dalej. Badz jaka jestes. A jiz nie dlugo twoja corcia podejdzie przytuli i powie "mamo dziekuje" tak jak o tym marzysz!zFolwarku, rosax3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny