X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
Odpowiedz

Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂

Oceń ten wątek:
  • Alysa Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2024, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bulbi malzyk ma z Tobą ciekawie 🤪 też bym na jego miejscu bała się z Tobą spać po takiej akcji. Ja tylko raz jak usypiałam po nocy a malzyk jeszcze był w łóżku to w takim półśnie zaczęłam się śmiać tak na pełen głos. Pamiętam że śnił mi się wtedy jakiś kabaret. Mąż mówi że jakby uslychal ten śmiech w nocy to by uciekł z łóżka 🤪

Butterfly23, Bulbasek lubią tę wiadomość

Starania od 12.2022

33 👩‍🦰
    • niedoczynność tarczycy, histuryzm, mięśniaki macicy ( 3 sztuki)
    • 04.2022 - laparoskopowe usunięcie mięśniaka
    • hormony 3-5dc, 7dpo, TSH, FT3, FT4, glukoza/insulina – prawidłowe
    • HSG – jajowody drożne, badane dwukrotnie

Stymulacja
    - 04.2025 – Aromek 1x1, PD na lewym jajniku , nie pękł po Ovitrelle
    - 05.2025 – Aromek 2x1, PD na prawym jajniku, pękł 4 dni wcześniej niż planowanie podania Ovitrelle

10.07.2025 – histeroskopia diagnostyczna
    21.07.2025 - poradnia chorób piersi
    25.07.2025 - poradnia chorób zakaźnych (dodatni wynik testu na anty HCV ?? diagnostyka w toku)
    Starania STOP🛑‼️

35🧔‍♂️
    • seminogram: koncentracja 4 krotnie ponad normę, ruch prawidłowy, morfo 2%
    • badania hormonów – w trakcie

Mówią, że nadzieja umiera ostatnia...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2024, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, miłej soboty!
    Do nas dziś przyjezdza chrześniaczka męża i idziemy do Parku Linowego, a wieczorem na 30-tkę kolegi. Ale jutro za to odpoczynek 🥰

🍷Paula, witam następną koleżankę z dietą 😅 Ale dla dzieciaczka wszystko, oby udało się ogarnąć 🙏

🍷Viii, jejku.. oby to był już koniec takich historii u synka 🙏 Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, współczuję ile stresu musiało was to kosztować. Trzymajcie się 🫂

🍷Anka, to jest dobrze zagospodsrowana wypłata 😎

🍷Bulbi, kiedyś też mi się zdarzyło gadać przez sen 😅 Ale z obrazowaniem głębokości dołka mnie rozwaliłaś 🤣🤣❤️

Bulbasek, Viii, Anka32, Paula9463 lubią tę wiadomość

• blador2 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2024, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry

A ja dzisiaj odsypiałam wczorajszą nockę 😁

Bulbasku 🤣🤣🤣

Alysa jak dziś zdrowie?

Viii dużo siły dla Was i zdrowia dla syna, nie ma nic gorszego niż choroba dziecka. Trzymajcie się dzielnie🫂

Paula strasznie szybko wzięła Cię ta cukrzyca😌 miałaś w poprzedniej ciąży też?

A ja miałam zwariowany sen, co tam się nie działo🤯 syreny, afera z nielegalnymi śmieciami, wystawianie faktury za pobyt przez chińczyków w wc po wcześniejszym umyciu toalety🤣 i w morzu były 3 dziewczyny, a ja mówię o Aszin to ta po środki bo ma siniaki na brzuchu od heparyny😉

Bulbasek, Viii, aszin, siesiepy lubią tę wiadomość

👩 36 🧔‍♂️40
    ⛪️ 2012
    💙2015🩷2024
    💔 12/2023
    i żyli długo i szczęśliwie...
  • blador2 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2024, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ezra rozumiem Twoje podejście, bo w sytuacji kiedy człowiek spotyka się ze ścianą i takim nawałem informacji chce wierzyć, że trafił na kogoś kto bezpiecznie go przez to przeprowadzi, zdejmując ciężar odpowiedzialności🫂 mocno trzymam kciuki żeby każda decyzja którą podejmiesz była dobra i żebyś jak nsjszybciej złapała oddech

Anka oj nie pospałaś w wolny weekend 😉 a mojek wypłaty nadal nie ma...🤬

Klaudia hop, hop📣📣📣

Effiii mam nadzieję, że czujesz się już lepiej🙏

Mojego Olesława wysypało, tzn. Zeszło mu na ręce😐

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2024, 08:22

ezra lubi tę wiadomość

👩 36 🧔‍♂️40
    ⛪️ 2012
    💙2015🩷2024
    💔 12/2023
  • Alysa Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2024, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blador mam nadzieję że małemu szybko przejdzie. A no i dobrze ze Ty masz przeciwciała 🤞🏼

Ja jakoś się czuje tzn mam lekki katar ale to tyle. Daje rade, myślę że będzie dobrze

blador2 lubi tę wiadomość

Starania od 12.2022

33 👩‍🦰
    • niedoczynność tarczycy, histuryzm, mięśniaki macicy ( 3 sztuki)
    • 04.2022 - laparoskopowe usunięcie mięśniaka
    • hormony 3-5dc, 7dpo, TSH, FT3, FT4, glukoza/insulina – prawidłowe
    • HSG – jajowody drożne, badane dwukrotnie

Stymulacja
    - 04.2025 – Aromek 1x1, PD na lewym jajniku , nie pękł po Ovitrelle
    - 05.2025 – Aromek 2x1, PD na prawym jajniku, pękł 4 dni wcześniej niż planowanie podania Ovitrelle

10.07.2025 – histeroskopia diagnostyczna
    21.07.2025 - poradnia chorób piersi
    25.07.2025 - poradnia chorób zakaźnych (dodatni wynik testu na anty HCV ?? diagnostyka w toku)
    Starania STOP🛑‼️

35🧔‍♂️
    • seminogram: koncentracja 4 krotnie ponad normę, ruch prawidłowy, morfo 2%
    • badania hormonów – w trakcie

Mówią, że nadzieja umiera ostatnia...
  • ezra Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2024, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny 💜 chyba nie powiem nic nowego poza tym, że czuje, że jestem w d*pie. Wczoraj udało mi się jeszcze złapać mojego gina i tez powiedział, że nie jest to standardowe postępowanie ale.. zablokują nam podejscie do ivf. Powiedziano mi wprost, że takie zmiany w zestawieniu z lekami przy stymulacji/transferze to ryzyko. Także mogę z jednej strony to zostawić, powtórzyć badania i zacząć diagnozować w innym miejscu - i albo ktoś to zostawi i powie, że okej to nic złośliwego albo do wycięcia (czyli wracam do punktu wyjścia) ale do ivf nie podejdziemy. Także określam to dziś jako położenie w d*pie 🤡

👩🏼 PCOS, niedoczynność tarczycy, brak regularnych owulacji, kariotyp ✅

🧑🏻 niskie parametry nasienia, ŻPN, kariotyp ✅
    fragmentacja DNA pow. 30%, SORP 3,87% ❌poniżej 1 mln, reszta nie do oceny z powodu małej ilości

⭕️ wstrzymana procedura ivf - zła cytologia | kolposkopia - zabieg elektrokonizacji szyjki macicy ⭕️ CIN I i CIN II zmiana usunięta z marginesem zdrowej tkanki |

KIR AA, MTHFR homo (C677), PAI hetero ⭕

💉 11 pobranych - 10 dojrzałych - 6 zapłodniono - 4 zapłodnione - 3 blastki | jedna wczesna blastka 1 podana w 5 dobie, 4.2.2 ❄️ i 4.2.3 ❄️ na zimowsku |

28.10 transfer | 5 dpt 3,4 | 6 dpt ⏸️ | 7 dpt 33,2 mlU/ml | 9 dpt 82,5 mlU/ml | 10 dpt 114,7 mIU/ml | 15 dpt 679,5 mlU/ml 16 dpt 1075,9 | 24 dpt CRL 3.0mm | 28 dpt 33407 ng/ml | 29 dpt CRL 6.4mm i 💜 | 8w6d 2.04cm i 168 bmp

preg.png
  • ezra Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2024, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Alysa dzieki Kochana 💜 sprobuje dziś czegoś poszukać..

👩🏼 PCOS, niedoczynność tarczycy, brak regularnych owulacji, kariotyp ✅

🧑🏻 niskie parametry nasienia, ŻPN, kariotyp ✅
    fragmentacja DNA pow. 30%, SORP 3,87% ❌poniżej 1 mln, reszta nie do oceny z powodu małej ilości

⭕️ wstrzymana procedura ivf - zła cytologia | kolposkopia - zabieg elektrokonizacji szyjki macicy ⭕️ CIN I i CIN II zmiana usunięta z marginesem zdrowej tkanki |

KIR AA, MTHFR homo (C677), PAI hetero ⭕

💉 11 pobranych - 10 dojrzałych - 6 zapłodniono - 4 zapłodnione - 3 blastki | jedna wczesna blastka 1 podana w 5 dobie, 4.2.2 ❄️ i 4.2.3 ❄️ na zimowsku |

28.10 transfer | 5 dpt 3,4 | 6 dpt ⏸️ | 7 dpt 33,2 mlU/ml | 9 dpt 82,5 mlU/ml | 10 dpt 114,7 mIU/ml | 15 dpt 679,5 mlU/ml 16 dpt 1075,9 | 24 dpt CRL 3.0mm | 28 dpt 33407 ng/ml | 29 dpt CRL 6.4mm i 💜 | 8w6d 2.04cm i 168 bmp

preg.png
  • Viii Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2024, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Wam bardzo dziewczyny, zawsze jesteście takie wspierające i miłe niezależnie czy jestem tu dużo czy mało. Jesteście wielkie ♥️

🍀Paula współczuje cukrzycy, powodzenia w ułożeniu diety i ogarnięciu tego. Na spokojnie na pewno sobie poradzisz💪

🍀Pushka to szykuje Ci się sobota pełna wrażeń! Baw się dobrze! 🍸

🍀Blador ja też miałam hardcorowy sen. Koleżanka miała urodziny i wyskoczyła z workiem maryśki i kokainy, zatrzymała ją policja, ja uciekałam, cuda na kiju 😂

🍀ezra chciałabym Ci poradzić coś mądrego ale się nie znam kompletnie, dobrze że ty mądre dziewczyny dzielą się doświadczeniem. Słuchaj swojej intuicji, nie rzadko jest z nas najmądrzejsza 🫂

🍀Alysa przeganiam wszelkie katary akysz! 🪄

🍀Bulbi bułki przez sen po niemiecku mnie rozwaliły 😂

🍀Anka pochwal się jaki tatuaż, bo pewnie mnie ominęło 😁

🍀Motylku, a co tak wcześnie pobudka? ⏰

🍀Cerva jak się czujesz? Jak dzidzia? Jejku to już 30 tydzień ja nie wierzę jak ten czas leci 😵

🍀Klaudia jak Twoje maleństwo? Ty już w domu? Napisz co u Was, mam nadzieję ze wszystko dobrze ♥️

ezra, Pusshka, Paula9463 lubią tę wiadomość

34l.
    2015 👦
    2018 👦
    2020 💔

IO, tężyczka

➡️Folik
    ➡️Solcidiol 500
    ➡️ADEK
    ➡️Magnez B6 forte
    ➡️Sanprobi Super Formuła
    ➡️Siofor 500
    ➡️Pregna DHA
  • goska000 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2024, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Frutellka, dlaczego ostatni element układanki niepłodności? Jest jeszcze mnóstwo badań, które można wykonać. Może okazać się, że przyczyna leży gdzieś indziej. Co do płatności, to mając lekarza, który pracuje w szpitalu można to jednak zrobić nieodpłatnie.

Pusshka, masz rację. Najczęściej chyba robią po nieudanym transferze. Trzymam kciuki żeby Ciebie to nie dotyczyło ;*

Edytko, nieważne jak, najważniejsze żeby wszystko skończyło się szczęśliwie 🩵 Niedługo kolejne winiarowe bobo będzie na świecie 🤩

Efii, stosunek do IVF mamy pozytywny. Jeśli stymulacja nic nie da to chcemy jak najszybciej podejść do procedury. Nie mamy już czasu zbyt wiele aby kolejne miesiące/lata walczyć. Poza tym jesteśmy już zmęczeni. Zobaczymy jaki plan będzie miała lekarka.

Co za cholerstwo się do Ciebie przyczepiło;/ Zdrówka :*

Ezra, moim zdaniem mogło to być przyczyną niepowodzeń i niekoniecznie musi być rakowe. Domyślam się, że jest to dla Ciebie cios, ale z drugiej strony lepiej, że wyszło teraz. Jest szansa na działanie, wyleczenie i powrót do starań. Wierzę, że wszystko będzie dobrze! Gdybyś potrzebowała jakiekolwiek pomocy, rozmowy, skonsultowania wyników to pisz :*

Alysa, zdrowiej 🤗 Podzielam zdanie ma temat gina onko.

Paula, dobrze, że wyszło teraz niż później. Dasz radę 🌻

Viii, serce miałam w gardle gdy czytałam Twoją wypowiedź. Dużo zdrówka i sił dla Małego i dla Was. Przytulam ze wszystkich sił 🫂🫂🫂

Motyl, nie masz co robić o 5? ;P

Temperatura dziś pierdyknęła w dół. Ciekawe zjawisko bo cały czas biorę besisn. Druga zagadka, biorąc go mam taką samą temperaturę jak w cyklach bez proga :> Chyba nie dojdę do żadnych mądrych wniosków w tej kwestii ;D

Leosiek powoli wstaje i lecimy robić śniadanko. Później sprzątanie 🙄. Nie mam weny :)

Viii, ezra, Pusshka, Paula9463 lubią tę wiadomość

09.2009r. 💔
    01.2015r. 💔
    06.2015r. 💜⏸️
    02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
    03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.

3x IUI ❌
    4 IUI - 28.02.2024 r. 💔
    11.04.2024 r. 💔

IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎

🩵🩵🩵

IVF listopad ( mrożonka 4.1.1 ) 🧡🍀🥹
    4 dpt - 11.7. 6 dpt - 81.2. 8dpt - 289.5. 10 dpt - 902. 14 dpt - 5396. 17 dpt - 11143. 31 dpt - 110300.

5w3d - pęcherzyk ciążowy i żółtkowy.
    6w0d - 2,3mm i ♥️
    7w3d - 8mm
    8w6d - 2,2 cm
    12w5d - 6,8 cm. I prenatalne, wszystko super 🍀
    16w5d - 170g zdrowego Maluszka 🥰
    20w5d - 376g Kociaka 🥰
    22w1d - Czekamy na Olgę🩷
    25w0d - 744g Myszki 💕
    29w0d - 1300g Córci 🥹
    30w3d - 1625g zdrowej Dziewczynki 👶
    33w0d - 2231g Akrobatki ❤️‍🔥
    35w5d - 2752g Żuczka 💜
    preg.png
  • Viii Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2024, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To teraz czas na przyznanie się co u mnie. Ostatnio dużo się działo, więc wszelkie witaminy, leki poza letroxem poszły w odstawkę, po prostu mój mózg nie mieścił tego już w pamięci… nie schudłam nic, dieta na zasadzie jem co jest, nie mam czasu myśleć… z nerwów znowu zaczęłam palić. Więcej grzechów nie pamiętam i proszę o kopniaki motywacyjne, tylko nie z ostrą krytyką bo zagryzę ją czymś słodkim 😫🫣

W kwestii starań nie uzupełniałam w aplikacji nic, żadnych obserwacji cyklu, nie mierzyłam temperatury, bo i serduszkowanie było minimalne 😖🙃

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2024, 09:14

34l.
    2015 👦
    2018 👦
    2020 💔

IO, tężyczka

➡️Folik
    ➡️Solcidiol 500
    ➡️ADEK
    ➡️Magnez B6 forte
    ➡️Sanprobi Super Formuła
    ➡️Siofor 500
    ➡️Pregna DHA
  • Viii Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2024, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @goska dzięki, zmieniłaś awatar, czuję jakbyś to była Ty, ale nie Ty 😂

34l.
    2015 👦
    2018 👦
    2020 💔

IO, tężyczka

➡️Folik
    ➡️Solcidiol 500
    ➡️ADEK
    ➡️Magnez B6 forte
    ➡️Sanprobi Super Formuła
    ➡️Siofor 500
    ➡️Pregna DHA
  • Butterfly23 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2024, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    🌿Viii spieszę z pomocą 🦵🏻🦵🏻🦵🏻🦵🏻🦵🏻🦵🏻
    No bacik za fajki musi być! Ale rozumiem mimo wszystko. Mam nadzieję, że to jest tylko chwilowe.
    A co do mojej pobudki to nie wiem co się zadziało 🙈
    🌿Gosiu u mnie na progu też temperatura taka sama jak i bez. I w sumie cieszę się z tego, bo przynajmniej wykres jest taki realny. Mi lekarka mówiła, że besins jest wysoki przez ok 4h, później już spada. A co do biopsji, to ja akurat uważam, że powinno się ją robić tak samo jak i drożność. Biopsja jest na NFZ, tylko za te markery trzeba płacić. Ja za wszystko płaciłam ok 700 zł.
    🌿Pusshka to intensywny dzień dziś 😁
    🌿Ezra my Ci możemy tu radzić, mówić wiele, ale to Ty musisz zrobić to co Ci intuicja podpowiada. A najgorsze jest to właśnie w tym, że możecie stracić kwalifikacje do ivf… Pamiętaj, że my Ciebie będziemy zawsze wspierać 🫂

ezra, Pusshka, Viii lubią tę wiadomość

03.2023💔 6tc
    03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
    07.2025 💔 6tc (FET 3.1.1)

Allo mlr 29% | Crossmatch 42,9%

Mamy ❄️ (3.1.2)
  • Butterfly23 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2024, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie mogę jednak łączyć metforminy rano z encortonem. Bardzo źle się czuję, mam cały czas uczucie głodu, taki supeł na żołądku. Jedno obniża cukier, drugie podwyższa i o. Odstawiłam metforminę z rana i jest o niebo lepiej. Ale żeby nie schodzić z dawki, to biorę 2x850.

03.2023💔 6tc
    03.2025 💔 7tc (ET 5.1.2)
    07.2025 💔 6tc (FET 3.1.1)

Allo mlr 29% | Crossmatch 42,9%

Mamy ❄️ (3.1.2)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2024, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Puszinko bardzo dobrze zagospodarowana bo jeszcze kupiłam Panu Ankowi prezent od Heleny na Dzień Ojca 🤩😍

@blador kto ma wolny weekend ten ma 🤪
    Widzisz, ci co faktycznie pracują dostają przed czasem 🤣

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2024, 09:41

Pusshka lubi tę wiadomość

• Cerva Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2024, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka!

🌿Viii dziękuję, że pytasz. Czas leci jak szalony, ja się czuję na razie bardzo dobrze i przyjmuję to z wdzięcznością. 🥹 Mam nadzieję, że nie zmiecie mnie później z planszy. 🤣 Synek na ostatniej wizycie ważył już ok. 1,5kg, za tydzień mam kolejną to podejrzymy jak przybrał, ale po większym zasięgu nóg pod żebrami czuję, że urósł. 🤪

Jeny, Dziewczyny czy każda z Was przechodziła ospę/różyczkę? Ja nie przechodziłam żadnej choroby zakaźnej dlatego jakiś czas przed staraniami (też z racji pracy) się na obie zaszczepiłam. I o mamo, jaka jestem szczęśliwa, że to zrobiłam, bo właśnie kumpela z, która spędzaliśmy weekend napisała, że jej dzieci mają ospę. To bym miała teraz dwa tygodnie stresu. 🫤
    Także jak któraś nie przechodziła to warto się zaszczepić! 😘

Viii lubi tę wiadomość

31 🙋🏼‍♀️
    👶🏼 2024
  • Lola93 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2024, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bulbasek wrote:
    Dzień dobry☀️

Motylek klasyka weekendowa😄

Wy tak o tych snach zawsze mówicie, a ja nic nie pamietam jak się obudzę☹ ale za to często mi się zdarza gadać przez sen🙃 a dzisiaj małżyk do mnie że gadałam o jakiś dokumentach i go opitalałam że pogubił😅 jak jeszcze na studiach na wakacje pracowałam nad morzem w sklepie spożywczym to potrafiłam bułki po niemiecku przez sen sprzedawać🤣 albo jak kazałam przez sen kopać mężowi dół i jeszcze na pytanie jaki duży ja do niego że taki jak na Ciebie🤣 ale ten sen akurat pamiętam bo mi chodziło żeby zbiornik na deszczówkę się zmieścił i obrazowałam wielkość, ale małżyk się bał zasnąć następnej nocy😂
    Czytam to małżowi w aucie i się śmiejemy do łez :p ciekawe czy ja też kiedyś zacznę mówić przez sen:p

Bulbasek lubi tę wiadomość

age.png
  • blador2 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2024, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka32 wrote:
    @Puszinko bardzo dobrze zagospodarowana bo jeszcze kupiłam Panu Ankowi prezent od Heleny na Dzień Ojca 🤩😍

@blador kto ma wolny weekend ten ma 🤪
    Widzisz, ci co faktycznie pracują dostają przed czasem 🤣
    Byłam pewna, że masz wolny😵‍💫 jednak myślenie nie jest już moją mocną stroną😆 co zamówiłaś w imieniu Heleny? Ja chyba kupię voucher do barbera bo mój mąż od 20 lat chodzi do tej samej fryzjerki i nawet jak chce coś znienić to wraca ze starą fryzurą

Viii🦵🦵🦵 kopas w dupas za palenie, a resztę w pełni rozumiem

Cerva ja przechodziłam ospę i różyczkę, ale i tak zestresowałam się podejrzeniem bostonki i rumieniem...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2024, 09:54

Viii lubi tę wiadomość

👩 36 🧔‍♂️40
    ⛪️ 2012
    💙2015🩷2024
    💔 12/2023
  • Cerva Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2024, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Butterfly23 wrote:
    A ja nie mogę jednak łączyć metforminy rano z encortonem. Bardzo źle się czuję, mam cały czas uczucie głodu, taki supeł na żołądku. Jedno obniża cukier, drugie podwyższa i o. Odstawiłam metforminę z rana i jest o niebo lepiej. Ale żeby nie schodzić z dawki, to biorę 2x850.

O widzisz, dobrze, że słuchasz swojego organizmu. 🙂

🌿Bulbasek hahaha, dobre. 🤣🤣 Też bym się przeraziła. 😄

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2024, 09:54

Bulbasek, Butterfly23 lubią tę wiadomość

31 🙋🏼‍♀️
    👶🏼 2024
  • goska000 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2024, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blador, biedny Olo... Byle szybko zeszło :*

Motylku, drożność miałam dwa razy - hsg i hyfosy, przemyślę kwestię biopsji :) Cieszę się, że z tym progiem nie jestem sama. Uspokoiłaś mnie :P

Vii, to nadal ja :D Pod nikogo się nie podszywam :P
    Ja nie będę dawać kopniaków ani bacika. Dużo przeżyć miałaś ostatnio, każdy ma chwile słabości i nie możesz mieć do siebie pretensji. Ja w zeszłym miesiącu też spaliłam kilka fajek. Dumna z tego nie jestem, ale biczowania na sobie nie stosuję :)

Miłego dnia Dziewczyny 🌼🥰

Viii lubi tę wiadomość

09.2009r. 💔
    01.2015r. 💔
    06.2015r. 💜⏸️
    02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
    03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.

3x IUI ❌
    4 IUI - 28.02.2024 r. 💔
    11.04.2024 r. 💔

IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎

🩵🩵🩵

IVF listopad ( mrożonka 4.1.1 ) 🧡🍀🥹
    4 dpt - 11.7. 6 dpt - 81.2. 8dpt - 289.5. 10 dpt - 902. 14 dpt - 5396. 17 dpt - 11143. 31 dpt - 110300.

5w3d - pęcherzyk ciążowy i żółtkowy.
    6w0d - 2,3mm i ♥️
    7w3d - 8mm
    8w6d - 2,2 cm
    12w5d - 6,8 cm. I prenatalne, wszystko super 🍀
    16w5d - 170g zdrowego Maluszka 🥰
    20w5d - 376g Kociaka 🥰
    22w1d - Czekamy na Olgę🩷
    25w0d - 744g Myszki 💕
    29w0d - 1300g Córci 🥹
    30w3d - 1625g zdrowej Dziewczynki 👶
    33w0d - 2231g Akrobatki ❤️‍🔥
    35w5d - 2752g Żuczka 💜
    preg.png
  • Bulbasek Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2024, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viii do usług🦵🦵🦵 ale kopniaczki motywacyjne, w pełni rozumiem gorszy czas

Cerva ja przeszłam chyba wszystkie choroby zakaźne za dzieciaczka🤦‍♀️ miałam różyczkę ale i tak byłam doszczepiana pozniej, bo lekarz właśnie mówił mamie że to mega istotne dla późniejszej ciąży, a przeciwciała mogą spadać i że lepiej doszczepić, ja miałam chyba 13 lat wtedy😅 a rok temu robiłam badanie to mam wywalone w kosmos te przeciwciała teraz.

W ogóle dziewczyny z któraś ma Medicover to tam od położnej można wyciągnąć taki pakiet staraniowy jak się powie ze się stara o dziecko i tam są jakieś ogólne badania i przeciwciała właśnie na toksoplazmoze i różyczkę i można na czacie bez problemu załatwić.

Anka pochwal się co kupiłaś😊

Cerva, Viii lubią tę wiadomość

Starania o pierwsze bobo
    👩30l.
    2017 laparotomia, usunięty potworniak ze znaczna częścią prawego jajnika
    🧔30l.

🔜
    Laparoskopia
‹‹ 2799 2800 2801 2802 2803 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ